Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 975
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
И защо се филмираш ? Не може всичко да е съвсем точно математически удвоено, резултатите ти са чудесни.

# 91
  • In transit
Лелее аз хич не съм наясно какво да гледам пък. Blush

# 92
Дано сте прави .Просто очаквах да е над 700 да се успокоя.

# 93
  • тук-там
Идеално е, Шанел!
Мики, ти направи тест, не мисли стойностите сега!

# 94
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,тук практиката е ЗЕТ на бластоцити,по възможност хромозомно тествани,PGS като масово налагана процедура вече.Митохондриалното тестване,макар и още на експериментално ниво,също си прокарва път.
За мен това е най-оптималният вариант.Гледат те като банкомат,но изпипват нещата от-до.

# 95
  • Sofia
Здравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало след трансфер да има зацапване на 6 ден(имплантационно зацапване) и след това теста да е отрицателен. Питам се дали е имало имплантация или не?
Благодаря

# 96
Защо? Според мен всичко си е наред, моето нарастване беше подобно и в момента съм в 8 г.с. Честито!
Ето че се филмирах:
10 ден след ЕТ-181.50
12ден след ЕТ-368.50
14ден след ЕТ-612
Ох малко ме успокояваш .Пожелавам ти лека бременност и пухкаво бебче на финал HeartHeart

# 97
Благодаря, макар че все още ме е страх да се зарадвам. Желая ти и на теб лека бременност и пухкаво бебенце за Коледа
Защо? Според мен всичко си е наред, моето нарастване беше подобно и в момента съм в 8 г.с. Честито!
Ето че се филмирах:
10 ден след ЕТ-181.50
12ден след ЕТ-368.50
14ден след ЕТ-612
Ох малко ме успокояваш .Пожелавам ти лека бременност и пухкаво бебче на финал HeartHeart

# 98
Здравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало след трансфер да има зацапване на 6 ден(имплантационно зацапване) и след това теста да е отрицателен. Питам се дали е имало имплантация или не?
Благодаря
Моли, направи ли кръвен ? Колко е ЧХГ?
По стойността, може да разбереш дали е имало имплантация.

# 99
  • тук-там
Моли, колко дневни ти върнаха? Ако са петдневни, имплантацията започва още на 2-рия ден след трансфера. С ЧХГ тест наистина можеш да разбереш дали е имало имплантация.

# 100
Пореден отрицателен тест от мен.

# 101
И за мен пореден отрицателен тест... В тази връзка някой има ли представа как е отчитането пред ЦАР и веднага ли може да се подадат документи за нов опит?

# 102
  • София
Момичета прегръдки от мен и горе главата.
Victory сега колко се чака от фонда, че и аз мисля да подам за 4 опит.

# 103
  • Бургас
И за мен пореден отрицателен тест... В тази връзка някой има ли представа как е отчитането пред ЦАР и веднага ли може да се подадат документи за нов опит?
От клиника ще ти приготвят документите за фонда. Съжалявам за теста, наистина е неприятно.

# 104
За Фонда се чака 6 месеца вече.  Peace

Ох, и аз се мотая,,, ще трябва да стартирам и аз .

Общи условия

Активация на акаунт