Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 606
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря ти anie11,не съм пускала друг кръвен,ще изчакам на 12.05.да направя уринарен пък тогава ще видя

# 241
Здравейте момичета, ЧХГ-188 на 11 ден на две петдневни добре ли е?

# 242
Мисля, че е добре. Повтори го след 48 часа, нали знаеш, че така е най-показателно.

# 243
  • тук-там
Перфектно е! Браво!

# 244
Мога да го повторя чак в понеделник по принцип. Предишния път на 16ден на тридневни резултата беше 3137 и сега ми се гледа ниско.

# 245
Според мен си е добре. Честито и успех до края!

# 246
Как сте момичета? Как минават дните ви до теста?
Аз съм на 9 ден. Чувствам се добре. Нямам оплаквания или някакви симптоми. Притеснявам от време на време какво става в коремчето. Втори опит ми е и се надявам този път да се е получило.

# 247
  • Пловдив
Здравейй Точица , и аз нямам болки освен ,че понякога имам горещи вълни и вчера много често ходя до тоалетна 7ми ден ми е . Кога ще пускаш тест Simple Smile Heart Eyes

# 248
Теди, пада ми се 18 май датата, но не знам  как ще издържа до тогава... Малко ме е страх от резултата... даже тази сутрин си поплаках.

# 249
  • Пловдив
Недейй да губиш надеждаа има време. И мен ме е страх но ще гледаме напред. Прегръдки и спокойно

# 250
Спомням си, че в момента, в който отидох да взема листа с резултата от теста, ме обля гореща вълна, разтреперах се и ми се размаза погледа. За щастие втория път беше положителен.
Желая ви да изпитате този вълнуващ момент!

# 251
  • Бургас
Момичета забравих да ви питам дали е опасно в моето състояние ако съм изтинала.Hug

# 252
Ей Светлана, никакво рязболяване. Пий чайчета и мед.

# 253
  • Бургас
Ох и аз не искам ама на все да има нещо. къде пък съм изтинала незнам. Confused

# 254
  • Пловдив
Ох и аз не искам ама на все да има нещо. къде пък съм изтинала незнам. Confused
Несе притеснявай . Обади се на докито и той ще ти каже какво да пиеш може Парацетамол

Общи условия

Активация на акаунт