Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 504
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При бременност се препоръчва не повече от 240 мг кофеин,така че едно кафе на ден не е никакъв проблем.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 22:05 от Adorasmile

# 481
Как са ви казали пола? Shocked На мен категорично ми отказаха.

# 482
Адора супер новина! Трябва да го изтърпиш прогестерона, колкото и да са болезнени инжекциите.
Кристи тя е правила опита в Америка.

# 483
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кристи,в Щатите казват.И по повод това дали се правят PGS/PGD на 3-дневни(mtz май питаше),правят но много рядко,защото е рисковано и шанса да се увредят ембриончетата е по-голям.Те са и с 6-8 клетки,от които им се взема 1 или 2.
От прочетено тук и там,оставам с впечатление,че никой не се занимава с 3-дневни в Щатите.

Единственото по-добро от 5-дневен бластоцит е ПИД тестван такъв.

# 484
  • Пловдив
Казват пола? Леле, това е много интересно! Може ли някой да сподели инфо за не знаещите като мен 😊 прави се допълнително изследване или си се "вижда" и без?

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 20:18 от armira

# 485
Това не е в БГ. Тук е забранено с изключение на заболяванията, които се предават при определен пол на детето като хемофилиите при  момчетата и др.
Честно казано мен пола не ме и интересува важното е здраво детенце.

# 486
  • Пловдив
Да, разбрах , че е в щатите, просто ми е интересно като факт. Надявам се някой да сподели инфо. ❤

# 487
Знаете ли дали поставят ембриолепило в Тутракан? И по желание ли го поставят или по преценка на доктора?

# 488
Днес отново си пуснах ЧХГ на 11 ден от трансфера  резултата е 277  преди два дни беше 107. Мисля в понеделник пак да пусна, че тези менструални болки още ме тормозят от време на време.
Момичета има ли някоя от вас която е на достинекс? Имам микроаденом пия го от 3 години, малки дози, но сега след положителния тест спира ли се? Не можах да се свържа с ендокринолога който ме лекува, ако някой е наясно нека ми пише. Пише за достинекса че не се препоръчва по време на бременност.

# 489
Аз  пиех  достинекс по 1/4 на седмица. Спрях по преди да започна инвитро, но моя пролактин не беше в много високи граници ( последните месеци беше в норма). Ендокринолога каза, че 1/4 е толкова малко , че дори и да го спра не е проблем.

# 490
Адора, то и тук по принцип избягват на трети ден, аз затова се учудих за Елисавета.

# 491
Елислава, не Елисавета Wink
Кристи, да ѝ купиш една блуза Laughing

# 492
Хах, да, ще трябва Joy

# 493
Днес ми е седмия ден след трансфер и нямам никакви ПМС болки вече почвам да се отчайвам

# 494
Днес ми е седмия ден след трансфер и нямам никакви ПМС болки вече почвам да се отчайвам
На мен ми е 8-и ден и също нямам, но не мисля, че е задължително да имаме болки. Не се отчайвай.

Общи условия

Активация на акаунт