Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 510
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Аз също си пия кафе по 1 сутрин нес с мляко . После изобщо несе сещам за кафе а преди пиех по 3 4на ден а сега изобщо освен сутрин. Немисля че ще навреди

# 466
Безкофеиновото кафе е по-вредно от кофеиновото , заради химичните в-ва , с които отделят кофеина. В едно късо еспресо има около 40 мг кофеин , а при бременни не се препоръчва повече от 200 мг . Така че едно късо хубаво еспресо няма никакъв проблем да се пие Simple Smile Всичките АГ са ми казвали , че няма проблем за едно кафе на ден Simple Smile

# 467
  • Пловдив
При всички си опити не съм спирала кафето, но пък пия само 3в1

# 468
Значи не съм единствената която си пие кафето . Аз също съм с много ниско кръвно , и ако не пия кафе трябва да пия хапчета а смятам,че са доста по вредни.
doriqna888 честито за чертичките 😘 , а според мен всичко в малки дози е полезно 😊

# 469
  • София
Има ли отговор на въпроса дали кафето е вредно? Аз спрях със силните кафета и сега пия по едно на ден без кофеин ( незнам колко е безвредно). Но вече има две чертички и се замислям кое е полезно...
Безкофеиновото е по-вредно.
1 кафе ня ден изобщо не е проблем.

Да ви кажа това с кафето и кръвното си е на психологическа основа.
За да се вдигне кръвното с 10mm Hg, трябва да изпиете 1,5л кафе

# 470
  • тук-там
Безкофеиново и нес са по-вредни. Пийте си еспресо и си свиркайте Simple Smile

# 471
Настина това с кръвното може би е на подсъзнателно ниво.Другата причина, заради която пия сутринно кафенце е глада.Контролира ми зверския глад сутрин Simple Smile

# 472
Здравейте, момичета след неуспешен трансфер закъсня ли ви цикъла и колко време?

# 473
Аз специално питах за кафето моето Аг и той ми отговори, че едно кафе на ден не е проблем.
Макар и да не съм го спряла през периода на бременността, съм го намалила драстично. Преди пиех всеки ден, понякога и по две. Сега пия по едно-две на седмица обикновено, но някоя седмица  може и да пропусна. И аз съм с ниско кръвно. Не знам дали ми го вдига, но пиенето на кафе за мен е повече като навик, един вид ритуал, с който съм свикнала.

# 474
  • Пловдив
Закъснва по принцип, имам спомен за седмица при мен

# 475
.                 
На мен цикълът ми дойде 3 дни след като бях спряла лекарствата

# 476
На мен ми дойде точно 4 дни след преустановяване приема на лекарства. Беше по-болезнен и обилен.

# 477
Здравейте момичета , има ли надежда за Чхг 124 на 14 ден от трансфера? Понеделник ще повторя теста, но сега съм притеснена.

# 478
  • Пловдив
Здравейте момичета , има ли надежда за Чхг 124 на 14 ден от трансфера? Понеделник ще повторя теста, но сега съм притеснена.
ВИНАГИ ИМААА !!! Несе отказвайй и вярвайй

# 479
Повтори теста. Аз бях с ниско ЧХГ . Още си му треперя и го мисля. Но лекарите казаха че е важно да се удвоява на 48 часа. И аз като теб се бях притеснила, тъй като и кървене се появи. Не знам дали ще се задържи ... дали ще видим точка или две... но винаги има шанс. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт