Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 379
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Каролина, кариотип и SDI тест на съпругът има ли направен? Съжалявам за резултата мила  Confused

# 571
  • София
Каролина, пробвай и ПИД. Мъжкият фактор как е? Можеш да върнеш следващия път едно тридневно и едно петдневно или да направиш 2 трансфера - на 3-ти и 5-ти ден. Чисти ли са били трансферите? Прогестеронът как ти е в деня на трансфера? Просто мисля на глас къде още може да е ключът от бараката.
Докторът ме посъветва да чакаме до 5-ти ден.А и следващ път не знам дали скоро ще има-тепърва ще чакам за донор около година и половина.Прогестеронът беше на долната граница преди трансфер и дори слагах хориомон.Всичко беше пирфектно,докторът каза,че и ембрионът изглежда добре,трансферът мина гладко.После много се пазих,освен другите препарати,имах тазначено Зарзио и Медрол като застроховка срещу неуспех.
Момичета,няма да разберем причината,може само да гадаем
С мен на трансфера цеше момиче ,което правеше 6-ти трансфер/Дано да е бил успешен!/.Колкото и да не ми се иска да е така,всичко е въпрос на късмет!При някои една формула работи,при други-не...
Нямаме мъжки фактор.Два пъти правихме такъв тест/при д-р Владимиров и в Надижда/.Хламисия също идследвахме.Мисля,че всичко,което зависеше от нас направихме.Сега ще си чакам за донор отново.

# 572
  • тук-там
Въпросът е да намерим твоята формула. Какво значи на долна граница прогестерон по време на трансфер? Каква беше стойността? Желателно е да е на горна. На 5 ден след ову си близо до пика на прогестерона, той е основен фактор за имплантацията о задържането на Е.

# 573
  • София
Въпросът е да намерим твоята формула. Какво значи на долна граница прогестерон по време на трансфер? Каква беше стойността? Желателно е да е на горна. На 5 ден след ову си близо до пика на прогестерона, той е основен фактор за имплантацията о задържането на Е.
При мен овулацията беше таймирана,затова преди нея докторът държеше да е нисък-0..44.След това,за да се симулира овулация,поставихме хориомон-това е прогестеронов препарат.Този ден беше нулев.След него 5 дни поставях вагинално утрогестан и направихме трансфира/.Все едно 5 дни след овулация./През това време дадох 2 пъти кръв и ми поставиха и РВМС.

# 574
Каролинче, какво имаш предвид под 3 опита : три трансфера от една донорка, или три отделни опита с различни донорки ?  Ако е първото, може би при донорката има някакъв  проблем?
Споделям болката на всички неуспяли.

# 575
  • София
Каролинче, какво имаш предвид под 3 опита : три трансфера от една донорка, или три отделни опита с различни донорки ?  Ако е първото, може би при донорката има някакъв  проблем?
Споделям болката на всички неуспяли.
Три трансфера от две различни донорки.Първи ,свеж трансфер на 1 ембрион от една донорка.Втория и третия трансфер са с ембриони,получени от яйцеклетките на втора донорка.И двете са млади.Едната беше на 26 години,съответно 7 дарени яйцеклетки.Другата-24 годишна,6 дарени яйцеклетки,два замразени трансфера на по 1 ембрион.

# 576
А тогава другите ембриони къде са? newsm78

# 577
  • USA
На естрадиола и прогестерона им казват "The big two",и независимо дали е натурална или асистирана,една бременност няма как да се имплантира/развива добре при ниски стойности на двата хормона.
Прогестерона е храната на ембриончето до 12 седмица,докато плацентата изземе тази роля.И е хубаво,че предписват прогестеронови медикаменти за всеки случай и за презастраховане.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 16:51 от Adorasmile

# 578
  • София
Моя прогестерон в деня на трансфера беше почти 18... При предишен неуспех, пак беше толкова. Но имам само утрогестан 2х3... не ми увеличиха препаратита. Даже естрофем нямам. Не съм много обнадеждена.

# 579
  • София
Другите не  оцеляха до бластоцист.

# 580
  • София
Другите не  оцеляха до бластоцист.
Което само по себе си не говори добре. При мен е обичайно едва да стигаме до 1 бластоцист на стимулация, но казват нали - качеството е лошо. А при донорки и то млади... все си мислех, че има и за замразяване...

# 581
  • Пловдив
Дамии годините неса факторр на 24 години съм и само 2 яйциклетки годни изкарахме на пункциятаа ... така чее и аз мислих че ще са повече но нее и само една се оплоди качествено

# 582
  • тук-там
При мен овулацията беше таймирана,затова преди нея докторът държеше да е нисък-0..44.След това,за да се симулира овулация,поставихме хориомон-това е прогестеронов препарат.Този ден беше нулев.След него 5 дни поставях вагинално утрогестан и направихме трансфира/.Все едно 5 дни след овулация./През това време дадох 2 пъти кръв и ми поставиха и РВМС.

Аз питах за прогестерона в деня на трансфера, тогава следва да е висок. За пункцията е добре да е под 1-ца.

# 583
  • София
Другите не  оцеляха до бластоцист.
Което само по себе си не говори добре. При мен е обичайно едва да стигаме до 1 бластоцист на стимулация, но казват нали - качеството е лошо. А при донорки и то млади... все си мислех, че има и за замразяване...
Елба,и аз така си мислех в началото.Като са млади донорките,ще се получи.Сега вече си мисля,че много силно ги стимулират,за да добият повече яйцеклетки,които после разделят между 2 рецепиентки.А при силна стимулация,голяма част от яйцеклетките са некачествени.Така си обяснявам аз нещата.

# 584
Вече писах по-назад, но при моя първи ЗЕТ с естрофем от 2-ри ден схемата беше следната:
за тънка лигавица преди и след трансфера по 2 лепенки климара след три дни още 2, след три дни още 2 като първите 2 свалях. Освен това 3х2 естрофем, дуфастон 2х2, кринон гел по 1, фраксипарин, медрол, но-шпа 3х2, неофолик мета 3х1 и 10 глобули Виагра започнати вечерта преди ЗЕТ. За след + тест така и не разбрах.
При мен не изследваха никакви хормони, което сега след като продължавам да ви чета, приемам за пропуск...
Таймирането беше с по 1 кринон 5 дни преди трансфера и толкоз. Възможно ли е да е бил малко прогестерона? Не е изследван и имплантационен прозорец.
Сега ми предстои инвитро наново, но е добре да се знае.

Общи условия

Активация на акаунт