Лия, благодаря за темата.
Снощи гледах, но не ми се пишеше. Изчетох ви тази сутрин. И аз като Софи, по едно време направо мислех да стана и да си легна, да догледам серията днес заради Жулка и нейното всемогъщество.
И на мен като Луиза серията ми хареса.
И аз като Звазди, на която ми се ще да викам Звезди, не знам защо,
, считам, че на Аслъ не й подхожда това тръгване. Цяла серия ми беше неубедително нейното поведение. Неговото не. Той каза "Преди теб и след теб не съществува. Съществуваш само ти." Какви други обяснения, какви пет лева. Неговият живот и сърце са като отворена книга за г-жа докторката, но явно може да чете само кръвни резултати, а когато дойде до това да чете сърцето на Ферхат, не знае как да тълкува изследванията. Нейсе!В цялото поведение на Ферхат към Аслъ имаше едно очакване, че тя няма да зачеркне с лека ръка всичко, само заради нещо от миналото, заради което той няма вина. Тя не вярва, че той е щял да й каже някога за Йозге, а той така пламенно й обясни, че я пази, докато се роди бебето. Как може да не му повярва, как! Разочарован е той от нейното решение да си тръгне, аз също.
Ферхат на финала каза, "Да, свърши." Да видим кое свърши. Да видим какво научи от Юсуф, обиден ли е на Аслъ, планира ли нещо. Не съм гледала повторно момента, за да видя какво се крие в поведението му, но определено Ферхат научи нещо.
Хубав ден, мили момичета.

Чакай малко, пролет е още

и съм напълно съгласна, че тя направи този избор в любовта си. Но на всеки човек може да му дойде в повече и да си тръгне, любопитна съм да видя ще я оправдая ли или не
: