Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Привет, сладурки!  Hug

Лия, благодаря за темата.

Снощи гледах, но не ми се пишеше. Изчетох ви тази сутрин. И аз като Софи, по едно време направо мислех да стана и да си легна, да догледам серията днес заради Жулка и нейното всемогъщество.

И на мен като Луиза серията ми хареса.

И аз като Звазди, на която ми се ще да викам Звезди, не знам защо,  Grinning Hug, считам, че на Аслъ не й подхожда това тръгване. Цяла серия ми беше неубедително нейното поведение. Неговото не. Той каза "Преди теб и след теб не съществува. Съществуваш само ти." Какви други обяснения, какви пет лева. Неговият живот и сърце са като отворена книга за г-жа докторката, но явно може да чете само кръвни резултати, а когато дойде до това да чете сърцето на Ферхат, не знае как да тълкува изследванията. Нейсе!

В цялото поведение на Ферхат към Аслъ имаше едно очакване, че тя няма да зачеркне с лека ръка всичко, само заради нещо от миналото, заради което той няма вина. Тя не вярва, че той е щял да й каже някога за Йозге, а той така пламенно й обясни, че я пази, докато се роди бебето. Как може да не му повярва, как! Разочарован е той от нейното решение да си тръгне, аз също.

Ферхат на финала каза, "Да, свърши." Да видим кое свърши. Да видим какво научи от Юсуф, обиден ли е на Аслъ, планира ли нещо. Не съм гледала повторно момента, за да видя какво се крие в поведението му, но определено Ферхат научи нещо.

Хубав ден, мили момичета.  Hug Hug Hug

# 16

лия мерси за новата тема

http://great-tv.ru/turetskie-serialy/cherno-belaya-lyubovq-siyah-beyaz-ask

и на руския екип за превода също
дани +1

http://turkishtv.ru/turkey-serials/875-cherno-belaya-lyubov-siya … otret-onlayn.html

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 10:10 от kmaroo

# 17
Кмаро, а аз благодаря за руския превод. Сън не са спали подругите!

Ферхат се държи все едно не забелязва все още Йозге. Докато Ферхат не получи пълната обич на Аслъ, безусловно, без страхове, този човек не може да даде обичта си на друг. Само на Абидин и Дилсиз. В него има емоционална рана, която само Аслъ може да излекува. Ако Аслъ си замине, Вилдан почти няма да вижда лицето на Ферхат. Той ще изпълнява дълга си към Йозге, но няма да й стане истински баща никога. Но ако Аслъ е до него, Ферхат ще стане истински баща на Йозге. Но глупавата и егоистична Вилдан не разбира това. Тази нейна мания я прави сляпа и егоист, тотален егоист, който си заслужи да чуе "Аслъ е моят герой, а това е по-важно от всичко друго."

# 18
добрутро и честит празник!

сега като гледах пак накрая стана интересно - два варианта: или юсуф е казал на ферхат всичко от миналото, или му е казал да пита жена си, която всичко знае и затова му е помогнала да си тръгне.
изгубих си мисълта, ай лил би бак...

# 19
Здравейте и от мен! Благодаря за новата тема!

Момичетааа, нямам търпение да изгледам цялата серия, направо полудявам, гледам оттук оттам клипчета, изчетох ви няколко пъти! Почвам я!

Не можах да издържа и гледах момента със секса - олеле! Явно аз вече съм облъчена от този сериал, защото на мен ми хареса като цяло емоцията, много се натъжих даже, само си помислих, че така и така се мляскат - кой по брадичката, кой по мустака, така и така се пристискват и галят и т.н. - какво значение има ще дадат ли целувката по устата от близо или през пръсти и дали ще дадат 3 секундна страстна целувка където си трябва или 3 минути ще се мляскат около устите.... за мен прикритата сексуална сцена си е такава така или иначе, единствено се излагат с това, че им личи че не искат да я покажат по-така!

За целувката си имам критика и това е (предпочитам хилядите целувки в предишния епизод, много истински ми бяха)...
Ако Михрето е на сета, както се говори, значи Ибо е тотално кофти човек всъщност, за да допусне партньорката му в реалния живот да диша във врата на тази във филма.....
Нека му червенеят ушите, че и други работи да му стават,  заслужава си.....вече няма да го жаля! Аз тука сън не спя да дочакам една целувка, те брадички и пръсти....

Отивам да изгледам серийката, че ще пукна от нетърпение!

# 20
Рейтингът много е паднал. Под 2,5 сме във всички групи, но не помня точни цифри. Чака ни финал до края на май, началото на юни, предполагам. Имах надежда продуцентите да продадат продукцията на друга телевизия за новия сезон, но май вече я загубих.

# 21
 да поли евентуално  на  партнюрите на артиста, артистката , да не им  се отдава  да разграничават сериала от реала , и за това да са принудени така да действат

/ във филма ,   серията  може да си ляга със всяка , но в живота само с една /- цитата на друг артист

дани то още от първа серия исках да го спират а стигнаха  до 28,  дано  да не зациклят още сюжета на едно място и края/ все някога ще дойде /   да е запомнящ се

/по късно ще продължа с гледането /

# 22
[Ддани] И аз като Звазди, на която ми се ще да викам Звезди, не знам защо,  Grinning Hug, считам, че на Аслъ не й подхожда това тръгване. Цяла серия ми беше неубедително нейното поведение. Неговото не. Той каза "Преди теб и след теб не съществува. Съществуваш само ти." Какви други обяснения, какви пет лева. Неговият живот и сърце са като отворена книга за г-жа докторката, но явно може да чете само кръвни резултати, а когато дойде до това да чете сърцето на Ферхат, не знае как да тълкува изследванията. Нейсе!

В цялото поведение на Ферхат към Аслъ имаше едно очакване, че тя няма да зачеркне с лека ръка всичко, само заради нещо от миналото, заради което той няма вина. Тя не вярва, че той е щял да й каже някога за Йозге, а той така пламенно й обясни, че я пази, докато се роди бебето. Как може да не му повярва, как! Разочарован е той от нейното решение да си тръгне, аз също.

звазди или звезди - и двете ми звучат страхотно мила! 🤗 Многооо съм съгласна с това, което си написала! Реакцията на сърцето ми беше същата! Незнам - немога да простя на нея (знам че може би е тъпо) но все едно цялата и любов е вятър работа. Гледах серията и Йетер много добре и каза, че неможе когато Ферхат най много има нужда от нея, тя да си тръгва! Смешно ми стана, когато тя като дете и отговори - " Проблемите на Ферхат не свършват" - Е Добро утро - ти къде беше през последните 27 серии! Ясно е, че си избрала да обичаш мъж с не една и две драми в живота си, а не някой кротичък, който не създава проблеми, тогава защо си играеш на "идвам - тръгвам си"? Нима толкова е силата на любовта и? Thinking

[/quote]
Звазди Hug, прави сте с Попай Hug, всеки си гледа и разсъждава от своята камбанария. Ако аз съм сгафила, отивам и се обяснявам защо и как, същото отношение искам и към мен! А не обратното, да ходя да питам "ти обичаш ли ме", без да кажа и дума за извинение/оправдание/обяснение newsm78

Все едно да дадеш последните си стотинки в заем, срещу връщане в определен срок и когато отидеш на датата, вместо да ти върнат парите, да те питат най-нахално: ти за какво си дошла, зает съм?

Но както писах, това са си индивидуални възприятия Stop

Съгласна съм Lia 🤗
А примера за парите назаем - е попадение право в 10- ката. 👌 Наглостта сърцето не я приема никога!
И той не обясни, както Доктор обича - подробно и с много изречения, и тя не го зачовърка Sad

Честит празник и от мен момичета! Да ви е прекрасен деня и пълен с вълшебства! Отивам да вдишам малко люляци и красота навън и да ми олекне на сърцето! Хубав ден от мен 🤗😘

# 23
Eхоооо, момичета Hug, изчетох ви! Heart Eyes

Да кажа първо честит 1 май! bouquet

Благодаря на кмароо Hug за линковете с руски превод на серията smile3525 Heart

От написаното от вас малко си променям мнението за тръгването на Аслъ. Аз вчера си помислих, че Ферхат, нищичко не и е казал въобще /освен, че си призна за Йозге в миналата серия/ и тя затова си тръгва обидена newsm78
Затова ще коментирам като изгледам серията Stop

Ето го рейтингът нагледно:

TOTAL-18 место 2.36% (-1,04%) ⬇
АВ-      12 место 2,29% (-1,01%)⬇
АВС-    14 место 2,49% (-0,95%)⬇

Somera-4 место
Kimola -1 место

Напълно разбираемо е, че рейтингът пада, хората искат да гледат любов, а то лошите си седят на мястото, нищо не се разплита, напротив само се нагнети положението с Вилдан Mr. Green
Можеха например да дадат как Ферхат ги разобличава един по един змийчетата от къщата newsm78

И аз мисля, че сериалът може да издържи до края на май/началото на юни, за да се ориентират новите собственици на канал Д как ще продължат програмата си без сериали newsm78

Вики Hug, чак се стреснах като те прочетох, че лятото дошло ooooh! Чакай малко, пролет е още newsm68 newsm44

Аслъ нещо много сърдита Wink и съм напълно съгласна, че тя направи този избор в любовта си. Но на всеки човек може да му дойде в повече и да си тръгне, любопитна съм да видя ще я оправдая ли или не newsm78

Да ви кажа честно и мен взе да ме притеснява присъствието на Михре на всяка серия. Разбирам, че и е интересно, че е нещо ново в живота и, на ако е всеки път, ми идва малко в повече Thinking

и накрая нещо по-весело с Бирдже Simple Smile: https://vk.com/video-105134593_456241894

# 24
Да , всеки  прави своя избор в живота /тук Ферхат я избра и то по много "романтичен " начин / но този  избор  винаги може да се коригира ........Аслъ карти ли да хвърля ,че да разбере Ферхат при тази  ситуация какво ще прави .Той каза истината ,т.е . оправданието да мълчи ,защото е бременна  отпадна .Сега трябваше разговор сериозен ,ясен .А не  иди ми доди ми по свирката на Вилдан /Жю/

Продължавам да мисля ,че Йозге не е дете на Ферхат. В този конак кое ли е истина ?!?!)

# 25
Рейтингът е паднал унизително и стремглаво. Ще ми се да приключи всичко достойно, помня как отначало това от, което ме беше страх беше да не убият някой от главните герои, а сега просто искам достоен финал, както и достоен рейтинг до финала.
Недейте с Михре, че откакто си изтри акаунта в инстаграм съм я забравила... в крайна сметка тя и да е все там нали има режисьори, продуценти ... екип .. защо някой режисьор просто не забрани присъствието на външни лица по време на снимки? Не е професионално такова нещо да се допуска да влияе. Ако съм партньорка в проект и нечия жена вечно е там ще ми е мега неубодно, а ако съм режисьор ще ги изгоня всички външни, най-вече роднини.
Не знам това само при турците ли е, но една приятелка арменка ми казва, че според нея целувките много ги показвали даже сравнено с целувките по арменските филми.

# 26
  • Русе
Нека му червенеят ушите, че и други работи да му стават,  заслужава си.....вече няма да го жаля! Аз тука сън не спя да дочакам една целувка, те брадички и пръсти....
Joy  Joy
Тъй, тъй... И аз така мисля...Нека му!  Mr. Greenч

Ох, аз се чудя що ви нема, а то нова тема имало.  Crazy

Лиа, благодаря!  Hug  bouquet

С този рейтинг и до края на май не знам ще стигне ли. Аз на турски ще гледам серията, ама утре сигурно.
Като цяло ми хареса, всъщност най-ми хареса ретроспекцията, а серията ми беше някак студена. Може би щото са си сърдити. Ама като я изгледам цялата ще кажа с точност какво мисля.

# 27

Как лошо я гледа Ферхат, но тя явно упорства Mr. Green Добра е, страхотно играе, но не я понасям вече Вилдан.
Накрая вярно ще се окаже, че всичкото е било много шум за нищо и Йозге не е дете на Ферхат ooooh!

Дано има поне на финала светлина в тунела, че ако ни спретнат и гаден край....... Crossing Arms

# 28
  • Русе
Ох, той тук много добре я оправи, както и всеки път, когато тя му се натягаше.  Laughing

# 29
погледът на аслъ във финалната сцена според мен се дължи на ситуацията с юсуф - че трябва още едно нещо да крие от ферхат (наред с бащинството на намък) и затова и да иска по-силно да си тръгне, защото не може да го гледа в очите...
на всичко отгоре му казва, че юсуф оздравява и ще му отговори на въпросите като се възстанови и бърза да се изнесе

изгледах първия фраг на серията - той започваше с нейното тръгване уж от финалната сцена - а края всъщност на тази серия свърши докато още бяха един срещу друг?????

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 14:52 от popai_00

Общи условия

Активация на акаунт