Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 925
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
За тези от вас, които искат обстойно да анализират целувката Laughing

Явно е била с много зор пред Михрето, ако е гледала на място newsm78 hahaha

# 31
  • Русе
Лиа, на последния кадър може да се каже целувка, ама на първите-трагедия, кой къдет улучи, ама да не е по устните сакън.  ooooh!

# 32
Джулс Hug, да те видя и теб как ще се целуваш, като родата те дебне на живо на място hahaha hahaha hahaha

# 33
Тоя пръст ме убива всеки път.... какво я разперва тая длан.....
Аз нарочно ще го целуна с език пред родата, да ме мразят после, ако искат, поне да има за какво.

# 34
Цитат
а серията ми беше някак студена
С тази сръдлива Аслъ така усетих и аз серията. Много ми беше миличък Ферхат как с всяко действие показваше, че изборът й, решението й да го обича не са били напразни, как е станал и става друг човек. Серията на Ферхат Аслан беше тази. Мъжът, който каза "Аслъ е моят герой."

Ох, тази целувка мога да я оправдая само с това, че Аслъ е намусена и се дърпа и затова не търси активно устните му, а той се опитва да стопи леда и не улучва, защото се страхува от отхвърляне. Щеше да е хубаво да уцелят устни  поне и да замръзнат тогава в една точка, докато режисьорът извика "Хайде, гътай я към леглото и да режем кадъра!" Grinning Струва ми се някаква самоцензура на Бирдже и Ибо, а не режисьорско указание. Режисьорът просто приема така да остане целувката.

# 35
И да ви пусна малко снимки от Стамбула - за едни скорошен спомен, за други - предстоящ, за трети - да усетят атмосферата Simple Smile А то си е време и за следобедното кафе Party

Peace

# 36
тез червени уши пак - ех Simple Smile

# 37
Не знам полудявам ли или какво, но моментите, в който Йозге иска да си общува с Аслъ и то именно и само с нея, взеха да ми харесват... (без това да означава, че искам да е дете на Ферхат)....

Обаче децата са такова мерило в живота за това какъв човек стои насреща им, че много се кефя Ферхат като гледа Йозге с Аслъ! Личи му, че още повече се влюбва в душата на Аслъ, в нейната емоционалност и в това, че въпреки всичко, на което я подлага, тя си остава добър човек!

# 38
тез червени уши пак - ех Simple Smile

Не само ушите, ами и ръцете, целият е червен newsm78

Видях още една снимка Joy Joy Joy, Фери покланя ли и се или търси нещо?

# 39
    Лиа, кой ги е правил тези снимки? Simple Smile
    И аз да кача моя. Hug

Добре де , рейтингът все пак падаше постепенно .... а сега с един милион зрители, как толкова хора са се отказали в една нощ? Или са изгубили всякаква надежда за сюжета...

На последната снимка не се покланя хахаха, а разговаря със сърцето й, тъй като с нея сериозно и зряло така и не успяха.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 15:27 от morella allan poe

# 40
    Лия, Ферхат кара сърцето на Аслъ да каже "Не те обичам." И после "Не го казва."  Затова се е поклонил пред нея.  Grinning

В Туитър коментираха, че има скок надолу в другите сериали снощи също. Имало някакъв религиозен празник ли, нещо си, май.

Не знам полудявам ли или какво, но моментите, в който Йозге иска да си общува с Аслъ и то именно и само с нея, взеха да ми харесват... (без това да означава, че искам да е дете на Ферхат)....

Обаче децата са такова мерило в живота за това какъв човек стои насреща им, че много се кефя Ферхат като гледа Йозге с Аслъ! Личи му, че още повече се влюбва в душата на Аслъ, в нейната емоционалност и в това, че въпреки всичко, на което я подлага, тя си остава добър човек!
    Peace Peace Peace

# 41
    • Русе
    Тоя пръст ме убива всеки път.... какво я разперва тая длан.....
    Аз нарочно ще го целуна с език пред родата, да ме мразят после, ако искат, поне да има за какво.

Joy  Joy  Joy

Дани  Hug , и аз мисля, че е самоцензура от двамата.  Whistling

Лиа, там, където се е навел, говори на сърцето й.  Heart Eyes

Еехх, страхотни снимки. Въпреки всичко, Истанбул ще си остане една от любовите ми.  Heart Eyes

# 42
    Какъв ще е тоя религиозен празник хм.. а сега като започне Рамадан на 16 ти Май  какво ще правят .... ще почиват ли или ще пада още рейтинга?

# 43
    • Русе
    Какъв ще е тоя религиозен празник хм.. а сега като започне Рамадан на 16 ти Май  какво ще правят .... ще почиват ли или ще пада още рейтинга?
    Не е точно празник, нещо религиозно си пак де.
    Ох, преди нямаха значение тези неща, ама сега....Би трябвало да не се отразява Рамадана.... Thinking

# 44
    Какъв ще е тоя религиозен празник хм.. а сега като започне Рамадан на 16 ти Май  какво ще правят .... ще почиват ли или ще пада още рейтинга?
    Не е точно празник, нещо религиозно си пак де.
    Ох, преди нямаха значение тези неща, ама сега....Би трябвало да не се отразява Рамадана.... Thinking
    Точно така. Казаха религиозно събитие, ама аз реших да си го доукрася, че иначе не знам какво религиозно събитие може да е.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт