Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Морелка Hug, снимките са от някой от форумите на завърнала се от Истанбул Simple Smile

Благодаря, че ми отговорихте за поклона на Фери, а Дани Hug най-добре е онагледила ситуацията с прекрасните гифчета! Peace bouquet Heart Eyes

Една странична за вас новина, но Дениз Чакър присъства в заглавието на нашата тема с EDHO. Heart Eyes
EDHO са празнували 100-тната си серия, в момента ще се излъчи 101 епизод!!! newsm10 smile3521

Гледала съм 20-тина серии, повярвайте ми, този магнетизъм на АсФер го нямаше!
Просто нашите сценаристи зарязаха бандитската тема и ни въвлякоха в битови драми, чак ме е яд, че не използваха потенциала на АсФер Sick

# 46
Ето я новината на канал Д:

Скрит текст:
#news@novturznam : Канал D закрывает все свои сериалы!

Столь жесткое заявление, однако без прилагательных: "немедленно, с этой минуты, сейчас же!" Новым собственникам после проведения аудиторской проверки, хватило здравого смысла, чтобы позволить всем проектам, которые сейчас транслируются на этом канале, нормально завершить свою работу. В лучшем случае, как это говорилось уже об исторической драме "Моя Родина — это ты", скорее всего, такая же ситуация произойдет и с сериалом "Черно-белая любовь", и с другими проектами, все они смогут снять несколько серий в течение мая, закончив сезон в первую неделю июня. Пока новым руководством разрешен к свободному показу только сериал 2012 года Arka Sokaklar/Мирные улицы/Переулки, который сейчас в Тотале на 7-м месте, а вот в категории АВ только на 19-й позиции. Тем ни менее, новое руководство сочло его перспективным и оставило жить. Единственного.

# 47
lia какво значи - че ще завърши началото на уни?

# 48
Успях да изгледам епизода на спокойствие и определено мисля, че развитието му върви към финал, което е хубаво, защото въпросите ще намерят отговорите си.
Колебая се само дали Ферхат научи истината за Намък от Юсуф или ще я разбере съвсем скоро...но определено раздялата на Аслъ и Ферхат ще бъде последвана от едно бурно и прекрасно сдобряване ( на заснемането на което искрено се надявам на жена му да и излезе някаква работа и да не може да присъства), няма да могат дълго да живеят един без друг... самата Аслъ не вярва в правотата на решението си, за Фехат няма какво да кажа, той е направо разбит без нея! Но всичко е временно...очаквам и бебето да се роди, малко да забързат времето!
На мен серията като цяло ми хареса, само сладките влюбени моменти между АсФер ми липсват, но тепърва предстоят такива, сигурна съм!  

# 49
lia какво значи - че ще завърши началото на уни?

Аз поне го разбрах така - канал Д дава на сериалите шанс да не претупат работата с краен срок първата седмица на юни. Но според мен ЧБЛ може да завърши и по-рано, ако няма достатъчно идеи за 4-5 серии newsm78

Анкети, в които можете да гласувате: За най-добра актриса/актьор и други
http://televizyondizisi.com/anket/anket-televizyondizisi-com-201 … kim-1-tur/347841/

От всички анкети е приключила тази за най-добра двойка - Бирдже и Ибо са №1.
Другите три са отворени - Най-добър сериал - водим, Най-добър актьор - Ибо води за сега, Най-добра актриса - Бирдже е втора след Бергюзар

Поли Hug, звучиш много позитивно, след 1-2 и аз засядам Joy

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 17:56 от lia-martin

# 50
  • u doma
::
Тоя пръст ме убива всеки път.... какво я разперва тая длан.....
Аз нарочно ще го целуна с език пред родата, да ме мразят после, ако искат, поне да има за какво.

JoyJoyJoy

# 51
Идвам да ви кажа, че много ми хареса сцената между Дилсиз и Хулия. Аз не забелязвам и не харесвам никого другиго освен Асфер, особено тези двамата са ми скучни, но тази сцена беше много хубава.
Тя с пусната коса за пръв път и за пръв път направи нещо наистина...  различно от това да сервира чай - да си тръгне, да напусне онази къща. Дилсиз по стар мъжки обичай предлага брак, за да спаси положението, жената от напускането на ''дома'', ако онова място може да се нарече дом. И нейната реакция беше красива - да се усмихне, да го целуне и да си тръгне Heart и през стъклото просто му прошепна ''да''  като  обещание, което е ясно и на двамата, че никога няма да се случи.
Но е хубав спомен, хубаво изпращане беше, да се сетиш за него след години и да се усмихнеш приятно Simple Smile))  Ей така нещо без да се е случило нищо Simple Smile и типично и за двамата без излишни думи.

# 52
Идвам да ви кажа, че много ми хареса сцената между Дилсиз и Хулия. Аз не забелязвам и не харесвам никого другиго освен Асфер, особено тези двамата са ми скучни, но тази сцена беше много хубава.
Тя с пусната коса за пръв път и за пръв път направи нещо наистина...  различно от това да сервира чай - да си тръгне, да напусне онази къща. Дилсиз по стар мъжки обичай предлага брак, за да спаси положението, жената от напускането на ''дома'', ако онова място може да се нарече дом. И нейната реакция беше красива - да се усмихне, да го целуне и да си тръгне Heart и през стъклото просто му прошепна ''да''  като  обещание, което е ясно и на двамата, че никога няма да се случи.
Но е хубав спомен, хубаво изпращане беше, да се сетиш за него след години и да се усмихнеш приятно Simple Smile))  Ей така нещо без да се е случило нищо Simple Smile и типично и за двамата без излишни думи.

морела ,ах най после , радвам се 4е поне в една сцена с дилху ти е доставила удоволствие - /както искаше всичките да мрат без асферите и ку4ето -  / на мен дилсиз ми харесва как  само с мимики изразяваше обичта си към хюлия , е понякога  гледаше доста занесено след нея , друг път само притваряше о4и , е те не са главни герой ,   а той  и абдо  като братя  на фери статута им е друг , сравнение с нейния , но тя мина леко само с отпращане от конака  не като идил  както я беше подбрала жула- разкъсваше  я с поглед повече и от  захапка на акула

Скрит текст:
до тук стигнах гледам  серията на 4асти

лия,  мерси за снимките от истанбул

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png благодаря  и за този превод на 28 серия

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 18:58 от kmaroo

# 53
хахахаха kmaroo  Hug Hug  така само изразявах, че обичам единствено и само Асфер и не ме интересува съдбата на никой друг герой. Всичко друго ми е пълнеж, който ми отнема от времето за Асфер  Heart Eyes

След  руските букви виждам, че Ферхат искаше да разговарят, даже се опита, но тя не му даде възможност. Не искам той да се оправдава, а да бяха говорили какви намерения имат от тук насетне, какво ще прави с Йозге, ще й каже ли/кога; има ли намерение да се изнесат с Аслъ от къщата и кога...
Не мога да повярвам, че Аслъ иска да го напуска, заради това... той не е човек, който лъже, даже мрази лъжата, щеше да й каже, макар и въобще да не оправдавам, че я остави в къщата. Той можеше да уреди нещата и от по-далеч. Видяхме, че докато е живял сам в апартамента е успял даже да забремени жена в къщата, вярвам че щеше да се справи и със сегашните си задачи, ако се бяха изнесли.  
А тя може да му се разсърди, разбира се, да се засегне, да й стане мъчно.. да му иска обяснение, да му крещи, но всеки път да си събира куфара  newsm78

Цитат
Просто нашите сценаристи зарязаха бандитската тема и ни въвлякоха в битови драми, чак ме е яд, че не използваха потенциала на АсФер Sick
+ 1 + 1 искам бандюги  Naughty #2gunfire

# 54
""+ 1 + 1 искам бандюги  ""

сори морела ще си останеш само с искането - фери подписа мирен договор

е намък  не е - но йетер му предначерта отново съдбата  - да си остане сам , и може би това ще му е наказанието според мен защото  ""сина му"' отново  ще му се наложи да  убива

# 55
ммного хубава новина за мен, ако си спазят наистина намеренията да не ги пресират, а екипа да знае, че трябва да отиват към финал...нека всичко да направят с логика и спокойствие.
въпреки че имам чувството, че ще мажат още 1 2 серии и в последната всичко ще разкрият, без много бавене и ще стане препускане от една тайна в друга. Логично поне за мен е първо да се разкрият нещата около ГюДжу, след това Намък и накрая Жула, за да ме дразни повече време.

# 56
Ако убият Джуньо, защо тайната да не си остане скрита? Абидин си я прие, другите не са важни. След смъртта му, Идил и да каже, и да не каже. Кой ще  повярва на изхвърлена.

# 57
попи ,  моля  те смили се , недей  с тоя мазохизъм  ""накрая Жула, за да ме дразни повече време.""

за мен лично  / е малко егоистично /   джу-жу ги искам първи поред , #2gunfire да не ми развалят удоволствието

# 58
Здравейте.
Няма какво да споделя, защото от отдавна не гледам сериала. Загубиха ме окончателно като зрителка, не че на някой му е еня и ще си легне с терлиците довечера от мъка, Laughing попрехвърлих само някои АсФерски моменти ииииии стига толкова.
Жалко, че не го финиширват сега сериала, а ще продължат още докато рейтинга удари дъното и стане чак обиден за всички.
SET
https://vk.com/feed?q=%23SiyahBeyazAsk&section=search&z= … st_-148518793_235

# 59
тигаса, идил поне ние като зрители мислим, че е мъртва (но не изключвам и жула да я е скрила някъде)
кмаро, с теб съм - нека са първи, но нейсе - трябва да има някой гадняр

Общи условия

Активация на акаунт