Какво сладурче било в екипа

Микрофон бей

Вчера Аслъ го сбърка с Фери

, ето и тук видях сгрешения рейтинг
Явно е тръгнал от някъде
, аз съм още в началото, Аслъ се изнесе от дома и счупи от нерви и от приказките на Джулидето чаша 
, твоят пример е различен, но носи също толкова болка на осиновения. Човек се чувства като глупак, предаден от хората на които вярва и обича! Ето докъде води понякога спестяването на истината! За мен това е още едно потвърждение на моето верую 
Е, стига де, сякаш му се изплю в лицето!!! Аз бих спряла да вярвам на такъв човек, ако ще да вия от болка в някой ъгъл 
, твоят пример е различен, но носи също толкова болка на осиновения. Човек се чувства като глупак, предаден от хората на които вярва и обича! Ето докъде води понякога спестяването на истината! За мен това е още едно потвърждение на моето верую 
Е, стига де, сякаш му се изплю в лицето!!! Аз бих спряла да вярвам на такъв човек, ако ще да вия от болка в някой ъгъл 
, Аслъ в случая с Юсуф баш си беше активен деятел! При това едноличен активен деятел!!! 

, в сегашната серия тя ПРЕДАДЕ Ферхат. Даже се чудя, че Фери не реагира! Само и каза да си върви! А за Йозге самият той каза на Аслъ, за него също беше ново!