Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 026
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
И мен ме няма в my sparx.Не че съм очаквала да ме има,ама знае ли човек...
Струва ми се,че един младеж от групата го има в печелившите за слушалки Sony.Да са му честити!

# 2 386
Днес получих флашката на Кармела - има извод за телефон.

Честито!От коя седмица е?Представител на фирмата,обади ли се предварително? Или куриер я достави?Благодаря!
Идвам да се похваля с форумска награда..езикова едноседмична ваканция в Еспа(дребен не знае и ще видя каква ще е реакцията му...)

# 2 387
Хиполенд, игра при покупка на конструктор за момиче
https://www.hippoland.net/news/uchastvay-v-tombolata-i-vzemi-nagrada-vednaga

# 2 388
  • Кърджали
Спечелих от играта на Ocean шейкър за салата.

# 2 389
  • при късмета
И на мен току що ми донесоха наградата от Кармела. Представител ги носи, не куриер, хвана ме точно като се прибирах с детето. Обади се като пътуваше, обаждането не е много време предварително
В спаркс още не съм гледала, нямам особена надежда.
От талон на НЛ имах символ за игра в сайта, даде ми 2 игри, от първата 5лв. втората нищо

# 2 390
Въртяхте ли колелото на Комсед. При мен се пада или Опитай пак, или 10%.
Според мен е настроено да дава само това.

# 2 391
  • Велико Търново
Аз имах все по 20%

# 2 392
  • София
Обадиха ми се преди малко от Кармела. Адресът, който съм дала е на центъра, човекът в Люлин бил. Половин час му обяснявам, как да стигне утре до супер известен столичен булевард и сграда. Не ме чувал добре, обяснявам му, че съм на шумно място, не било това ппоблемът, лошо съм държала телефона. Ей, изнерви ме на макс. Да видим ще получа ли изобщо нещо утре...

# 2 393
Може ли да се направи депозит за НЛ чрез Изипей в полза на друг човек и ще има ли проблем той при евентуално теглене.

# 2 394
  • София
И аз написах една глупост, дано не ги четат. Joy

Тъй като и аз съм с глупост, виж какво пише в правилата:
Цитат
14. Всеки текст, качен от участник в играта, подлежи на преглед от модератор. Модераторът може по своя преценка за съответствие с критериите по чл.13 по-горе, да премахне и с това да отстрани от участие в играта съответния текст.
15. Качените от участниците текстове няма да бъдат достъпни за другите посетители на страницата http://www.ariana.bg/pismo и те няма да могат да ги виждат и преглеждат.
Joy Joy Joy

Е, поне написаното от мен не е нецензурно. И ще се срамувам само пред модератора, а не публично. hahaha hahaha hahaha

# 2 395
  • Вестерос
 Може ли линк към печелившите на Оcean

# 2 396
Може ли да се направи депозит за НЛ чрез Изипей в полза на друг човек и ще има ли проблем той при евентуално теглене.

По-добре пробвай през Кеш терминал, защото в Изи пей искат лична карта. За Кеш терминал ти трябва единствено да знаеш ЕГН-то на този,  за който ще депозираш.

# 2 397

По-добре пробвай през Кеш терминал, защото в Изи пей искат лична карта. За Кеш терминал ти трябва единствено да знаеш ЕГН-то на този,  за който ще депозираш.

Това изпробвано ли е?

# 2 398
# 2 399
Има ли някаква игра на Queens или други сокове?

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 20:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт