Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 094
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Бургас
Цитат на: Боби Wink link=topic=1033733.msg36818259#msg36818259 date4=1527751975
Ужас. Не знаех ...
В имейла ще ти обяснят всичко каквото изискват.

# 2 536
Момичета, имам странно питане-моля,не ми се сърдете много...
Нали чета правилата на игрите по няколко пъти,сега нещо не разбирам в Детелина: 3. Право да участват и получават награди в играта имат всички физически лица на възраст над 18 (осемнадесет) години с местоживеене в България, с изключение на служителите на “Ядки Детелина” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Непълнолетните и лицата, поставени под ограничено запрещение, могат да участват само след като получат съгласие на родител или попечител, в т.ч. за използването на средства за електронна комуникация за участие в играта.В случай, че наградата бъде спечелена от непълнолетен участник, за получаването й е необходимо съгласие на негов родител/попечител.
Хем да си над 18г.,а ако си непълнолетенможе да участваш с разрешение от родител...?Моля,за Вашето разяснение!
За Рексона,ми се струва,че ще се печели след някакъв брой играещи(рег.к.б.),а не ако няма много хора...дано не съм права и успех!

# 2 537
Намерих коментарите. Явно трябва да се подготвя за четене на конско и дълги кореспонденции. Дано не откажат изплащане на сумата, и аз веднъж да спечеля нещо и то да стане проблем... Tired

# 2 538
Добре, захранила си сметката с твоя карта, но понеже си депозирала парите в профила на мъжа ти, не става ли той да изпрати личната си карта в мейл или да я качи за верификация в сайта и след това да си ги изтегли през Изи Пей?

# 2 539
  • София
Искат също и снимка на картата, с която е депозирано. Иначе той ще трябва да ги изтегли, да.

# 2 540
Сега си получих щипките за барбекю от зехтина - харесват ми
Остана да чакам колонките от Орео и двете кутии с лакомства от чупа чупс

# 2 541
  • при късмета
Денил, наистина малко объркващо е написано. Най-вероятно се дължи на факта, че правят игра за първи път, сами си я провеждат и правилата си пишат и сигурно взаимстват от обичайните правила на игрите. А и такива са им наградите, че ако ги нямаше телевизорите, нищо нямаше да се декларира, защото са дребни награди. Сигурно е затова. Най-добре им се обади по телефона (не помня в контакти ли го взех или в самите правила1 отдавна си комуникирах с тях), отзивчиви са и поискай да ти обяснят правилата. сигурно и ще ги коригират, защото и те сигурно не са забелязали, че са неясни

# 2 542
Странно днес няма бонус в НЛ. Вчерашният да не би да е бил за 2 дни newsm78

Не е за два дена до днес беше до 10 ч. Явно днес няма да има направо утре за всички ще е.

# 2 543
  • Русе
Намерих коментарите. Явно трябва да се подготвя за четене на конско и дълги кореспонденции. Дано не откажат изплащане на сумата, и аз веднъж да спечеля нещо и то да стане проблем... Tired
Ако ти е за първи път, не се притеснявай, няма да имаш проблем, но ще стане по банков път Simple Smile Поздравления!

# 2 544
Добре, захранила си сметката с твоя карта, но понеже си депозирала парите в профила на мъжа ти, не става ли той да изпрати личната си карта в мейл или да я качи за верификация в сайта и след това да си ги изтегли през Изи Пей?
Предпочитам така да стане, но нали някой каза, че щели да ги преведат по картата, с която е направен депозита ... Ами да направят така, че да не прима депозит от чужда карта. Като взимат няма проблем, ама като изплащат веднага се намират проблеми. Благодаря на всички за съветите, ще видим какво ще кажат.

# 2 545
  • при късмета
Предпочитам така да стане, но нали някой каза, че щели да ги преведат по картата, с която е направен депозита ... Ами да направят така, че да не прима депозит от чужда карта. Като взимат няма проблем, ама като изплащат веднага се намират проблеми. Благодаря на всички за съветите, ще видим какво ще кажат.
Няма как да знаят на кого е картата, когато се депозира. Затова са го описали в правилата, а хората не ги четат

# 2 546
  • София
Брат ми преди няклоко месеца беше заредил с неговата карта в моя профил. Наскоро като спечилих 20 лв искаха и тази карта, с която е играно отдавна. Предупредиха ме, че е забранено и ми ги пуснаха по изи пей все пак.

# 2 547
Така е, не ги четем подробно. Blush Ама като ни засипят с купища правила, имейли и т.н. то направо ти идва в повече да четеш абсолютно всичко. Когато плащам в някои сайтове се попълват имената на титуляра така както са изписани на картата, но тук мисля, че не ми ги поискаха.

# 2 548
Играете ли на близалките?

# 2 549
  • при късмета
Както изглежда ще се проточат нещата, но ще си вземеш парите. Дано е по-бързо

Общи условия

Активация на акаунт