Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 042
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 520
Дами, снощи в 19.43 ч. съм подала заявка за теглене на спечелените от мен 310 лв. в сайта на НЛ. Сега проверих и статуса все още е Очаква одобрение. Да не би да трябва да направя още нещо, върти ми се че сте обсъждали подаване на лична карта? Сякаш четох, че одобрението става за няколко часа.

# 2 521
  • София
Даже не съм разбрала,че играта на Морени е до вчера.Приключвам с 2 кутии вафли и 1 раница...

# 2 522
  • София
Ако ти е за първи път тегленето, ще искат лична карта. Ще ти изпратят имейл да ти я искат.

# 2 523
Пратила ли си личната си карта, питай оператор? Има такива които са онлайн, пиши им защо се бавят?

Честито за спечелената сума, от коя игра ги спечели? Явно работи късметът на начинаещия!  Hug

# 2 524
Странно днес няма бонус в НЛ. Вчерашният да не би да е бил за 2 дни newsm78

# 2 525
  • софия
НЛ днес май нямат бонус?!

# 2 526
Мерси. Профилът е на името на мъжа ми и съответно пощата е негова, затова не съм видяла имейла, който са изпратили. Сега да не направят проблем, че кредитната карта, с която е захранена сметката е на мое име?
Играх на Гонзо с минимален залог. Вчера успях да ги направя 390 лв. Супер ми вървеше, обаче се отнесох и паднах на 310 лв. Явно като новак не съм се обучила кога да спра. Мъжа ми ме нахока яко, че съм като комарджиите и не мога да спра. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 527

Интересно...сигурно утре ще пуснат безплатен

То и спортни събития няма, че да дадат за спорт

# 2 528

Интересно...сигурно утре ще пуснат безплатен

То и спортни събития няма, че да дадат за спорт
До сега не са пропускали ден без бонус и това е много странно. Иначе спортни събития има -Ролан Гарос.

# 2 529
Направих запитване към лотарията : Здравейте, днес няма ли "Дневен Бонус" ?
Отговора им  -  Не разполагаме с информация относно предстоящи бонус оферти, моля, следете меню "БОНУСИ".

# 2 530
  • София
Забранено е с твоя карта да зареждаш в друг профил. Ще ти направят официално предупреждение, ако е за пръв път.

# 2 531
  • Бургас
Забранено е с твоя карта да зареждаш в друг профил. Ще ти направят официално предупреждение, ако е за пръв път.
... ще те разпънат на кръст и ще ти преведат парите по сметката на която е картата. Simple Smile

# 2 532
Ужас. Не знаех ...

# 2 533
  • при късмета
Нали поне си изпратила снимка на лична карта на имената отговарящи на профила? Преди 3-4 дни се коментираше такъв случай, а поле пак се поясняваше, че не можеш да правиш залог на друг. Дано ги изтеглиш без много разправии, прочети назад кой беше писал за такъв случай и го питай как да действаш

# 2 534
Сега ще изпращам и мисля да е шофьорска книжка /пише, че може/. Аз четох нещо тези дни, но май беше за внасяне на каса на easy pay от името на друг. Или съм изпуснала тези коментари. Сега ще проверя.

Общи условия

Активация на акаунт