Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 073
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 505
Сега погледнах, че коментарът за пощата е ваш. Да, относно пощата, коментарът е отговор на вашия.

# 2 506
В Орео веднага излизаше форма за попълване на данните, както беше с чашите в миналата им игра.

# 2 507
Моята поща е в АБВ, не е това критерият. Участвам в Сникърс с 4 кода, а едно и също име/с вариации във фамилиите/ печели 2-3 награди на теглене. Ми късметливи са хората. Каръците къде се бутаме. А и няма засищане - бой до откат. Интересно ми е за какво са ти 10 топки, ако не за търговия?

То тяхното не е до късмет, а до 10-15 профила на човек. Сама прецени какъв е твоя шанс с един профил срещу цялата рода с по 10 на човек.
И аз съм с една регистрация и пет кода, и нищо накрая. Трябва да ги направя пет регистрации с по един код...
Не се считам за карък. Просто играя честно. Така е най-сладко като получиш награда.

# 2 508
НЛ да взимат да пускат бонус игри, че що игри трябва да изиграя, респективно да спечеля, за да мога да си покрия разхода по огледалото на колата, което свалих днес.Sob
И за да не е само спам:
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/daretowowandcare

# 2 509
Аз днес бях в нашия T Маркет, само чаши имаше. Продавачката не знаеше кога пак ще зареждат. От миналата седмица обикалям магазините, няма никъде ключодържатели и шапки, в два ми казаха след 20 юни, но не било сигурно. Капачката с ключодържателя замина в София, май й тази с шапката ще я последва. Днес видях паркирана кола на представител на Кока Кола. Ако шофьорът беше там щяхме хубаво да си поговорим!
След повече от три месеца чакане в петък трябва да публикуват печелившите с любовна история от Списание 9 месеца.  Нямам големи очаквания, защото не написах кой знае какво, но и на малката награда от 50 лв за публикуван разказ ще се зарадвам. Само да не се окажат несериозни като онези от Мама Миа. Ще ме откажат окончателно от такива конкурси.

# 2 510
Мисля, че тази не е публикувана - www.rexonarealfan.bg

# 2 511
В Орео веднага излизаше форма за попълване на данните, както беше с чашите в миналата им игра.
Може да има разлика, ако си участвал през приложението или през сайта. Аз участвах през сайта и получих имейл, в който има бутон/линк за да се отвори формата за попълване на данните за доставка. Трябва да се попълни до 5 дни от получаването на имейла.

# 2 512
  • Варна
Да се похваля с кутия вафли Морени. Вчера ми донесоха кутията вафли на Кармела.  Явно това лято ще се дебелее.

# 2 513
Добро утро! Сайтът на Орбит не се отваря! Как ще разберем днес за печелившите? Вчера качих 2 бележки исках да си проверя профила си но не може? Ко праим ся?

# 2 514
Ако печелиш, ще получиш имейл.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 515
Похвал с втора кутия Морени точно последния ден ме черпиха  Laughing
Тези от Рексона са гадни натоварих вчера една торба дезодоранти с идеята,че щом две бележки печелят награди няма участващи ама нищо не спечелих.

# 2 516
  • Бургас
Похвал с втора кутия Морени точно последния ден ме черпиха  Laughing
Тези от Рексона са гадни натоварих вчера една торба дезодоранти с идеята,че щом две бележки печелят награди няма участващи ама нищо не спечелих.

И аз същата глупост направих Simple Smile

# 2 517
Бележките от Рексона не могат ли да се регистрират и от друг профил?

# 2 518
Бележките от Рексона не могат ли да се регистрират и от друг профил?
Не става!

# 2 519
Знаете ли как уведомяват печелившите на Савекс?

Общи условия

Активация на акаунт