Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 001
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса
Бърди, в САЩ на обучение ли си? Успех и приятен престой! В САЩ никога не ми се е ходило, не знам защо. Е, по принцип не бих отказала дестинация, но ако имах избор, последно тази би ми хрумнала. Но ми харесва, че хората са любезни. Лицемерно или не, това е за мен по-интелигентния начин за общуване с непознати, малко познати, колеги и пр.

На едни рампи сме в момента. Чакам да се пребиеим и тук и да си заминаваме.

# 106
Фонсе, благодаря ти. Simple Smile Още толкова искам обаче. Simple Smile

Акаша, стига де, пийвай си кафето или питието, и не мисли постоянно къде ще се пребие. И да го мислиш и да не го...пак ще стане или пък не. Simple Smile

# 107
И на мен като на Акаша не ми се е ходило никога в САЩ, в Брюксел също не бих отишла доброволно Crossing Arms

# 108
Ая, ооо Брюксел е чуден, сега чакам да кажат дали тази година ще ходя пак. Simple Smile

# 109
  • В Космоса
Ох, Сесил, добре ми е. Тамън си поръчах цитронада и си гледам кефа аз. Така се изразявам просто. Но се изтупка и на рампата, де. Няма лабаво.

# 110
Сесил, мен ме влекат по-екзотични места, Малдиви ми дай на мен, Сейшели...и подобни Mr. Green  

# 111
  • Пловдив
Айде да се запиша и аз в майската тема. За Хамериканците гледам си говорите. Моите шефове нали са американци - ами в началото са подозрителни недоверчиви, то като всеки човек на непознато място. Но  после станаха много общителни.

# 112
Имахме много плочи и два грамофона. По едно време плочите бяха заточени на тавана и ние с брат ми ги перкахме като фризбита от терасата. И апарат за филмчета имахме. За екран ползвахме врата.

# 113
На мен ми ходи в Америка, всъщност на малко места не ми се ходи Simple Smile
В Брюксел ще ходим следващата седмица за два дни и още два дни в Страсбург, нали сме по средата ние, на около 300 км са ни и двете дестинации. Много обичам да пътувам и да знам, че нещо ново ме очаква Simple Smile

# 114
н, навсякъде ми се ходи. В щатите не искам да живея, ама е по-скоро, заради насложените стериотипи. Все пак, има някаква романтика в създаването на страната.
Навсякъде живота може да бъде противоречив и истината е, че ако не прекараме по-дълго време на определено място, впечатленията ни няма да са не само обективни, но и точно наши.

Блюксел е симпатичен, уютен град, а и има страхотна бира.

# 115
И аз обичам да пътувам, за следващият живот съм си заплюла "професионален пътник", хем ще се разхождам, хем ще ми плащат

# 116
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здрасти в майската тема!Благодаря на Лиляна, че се грижи. bouquet

Любимият ми месец, в любимия ми сезон. Много празници, освен това и лични - четири майски цветя сме рожденички (госпожиците от последното поколение, една млада госпОжа, която е щастието на сина ми и моя милост). И една именичка имаме - Госпойца Прекрасна.

Имам проблем с патладжаните аз (нали Куркума ги спомена). Много ги обичам и сегашните (вносни някакви) са чудни - без семе, без горчивина. По таз причина се улавям, че често готвя патладжани, всякак ги обичам. А не са много полезни, даже са вредни за хора, склонни да образуват камъни нейде из организЪма си. Та се питам дали не прекалявм с яденето им.

Белинда, ок съм и аз с предложението за салати и скари.

Момичетааа, гледах Дейвид Гарет днес по ТВ-то - ами обожавам го този човек! 2 часа невъобразимо удоволствие! Много ме е яд, че концертът му е в Арена Красавицата Армеец, защото след два тотално сбъркани концерта там, се зарекох, че музика там - не! Още повече такава вълшебна музика. Рамщайн може и да може, обаче цигулки - твърдо не! Много ме е яд, че го изпуснах през  февруари в НДК, ама когато се усетих, всичко беше разпродадено три месеца по-рано.

# 117
  • София
И аз да се запиша в майската тема. Нямам време нито да чета, нито да пиша при това хубаво време и светските ми ангажименти. Joy

# 118
  • София
Съвсем бях забравила,че е време за нова тема,нов късмет.
Май ми е любим месец на мен.
Да е щастлив за всички ни!
От сутринта сега сядам.Купих си много цветя от един разсадник,засадих всичките и сега чакам да цъфнат за да им се радвам.
Усещам обаче каква мускулна треска ме чака утре.
Уж прочетох цялата тема,а забравих какво щях да напиша.

# 119
  • София
Момичета и момчета,

Всички, които са заявили участие в СРЕЩАТА на лични, би трябвало да са получили инфо кога, какво, що. АКО НЯКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ, МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ! Уверявам ви, пропускът не е нарочно. Толкова си мога Joy

Общи условия

Активация на акаунт