Моята прояви интерес към уокмена ми за три часа само.
Ох, приключват кръга на въжения парк. Две обиколки. Яко е сигурно. По мое време май нямаше таквиз работи.

ММ ходи на Боуен терапия сега, докато е в България, и е очарован. Каза, че и в Монреал ще си търси специалист. 
Верно магнетофон се казваше - благодаряв Белинде и Тит - направо ми изкочи от главата ! 

Прибирам се след работа, правя една дълга разходка до града да си взема вечеря и накрая сядам на една пейка край реката и си говоря с мъжа ми по видеочата на месинджъра. По едно време минава един чичко и ми вика – славянски говориш, откъде, откъде?
. Човекът от Македония, жена му българка, от Бургас. Разговорихме се, какво си, от къде си, като му казах къде работя, подскочи – аа, ППД, дъщеря ми работи там, поне 5ма българи имат тука в офиса, чакай сега ще се обадя. И хоп, обажда се на една девойка и ми дава телефона да говоря с нея, голям смях. Та така, тази сутрин пих кафе с българка в американския офис : ) Петима са били българите в офиса, иначе към 12-13 семейства като цяло в градчето. Шаш
Мястото изглежда спокойно и приятно.