Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 359 980
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Точно снощи обяснявахме на тийна какво е манифестация. Joy

# 76
Записвам се, ще ви чета после.
Честит ви май, да е благодатен и изпълнен само с положителни емоции.

Доживях да имам змия в къщи. Снощи правя поканите за РД на Калин и ми се струват странни движенията на котката наоколо. Поглеждам змия. От тук на сетне Мими ще минава задължителен фейс контрол като се прибира. Представям си Калин какво ще разказва днес в училище - снощи ме попита змията кобра ли е? след отрицателен отговор от моя страна, дойде второ предложение - питон.

# 77
Няколко снимки от разходката на Бърди в неделя.
Поради невъзможност да ги публикува/писа в старата тема, че са нарязани ужасно/ ги пускам от тук.

Скрит текст:

# 78
Куркума, прободе ме в сърцето с менюто си от патладжан и ребра. Simple Smile

Титина, откъде се намъкват тези змии у вас?

# 79
  • София
Акашче така са децата  и моят е целият син , постоянно се мята, удря и пада.

Тит змия супер къде я пуснахте?

Котката ги носи сигурно Simple Smile

# 80
Руми, това ме разби Simple Smile. И какъв им е смисълът? То това от нищо не може да предпази.

Е, как, пише че може да ходиш с тях по горещия пясък, както и да подскачаш по скалите Joy
Все едно си с обувки.

Пък аз обожавам да ходя боса и да усещам топлата земя. Да се гръмнат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
  • В Космоса
Разбира се, че се пребиват децата и е нормално, но е нормално в едни граници. Извън тях почва да става притеснително. Аз също бях от безмозъчните. И друг път съм споделяла колко пъти чупене на зъби, пукане на глава, паданки, кървища, сбиванки и т. н. Живо чудо е, че съм оцеляла. Просто като се сетя какви опасни неща съм правила и се побърквам какво ме чака. Страх ме е много, честно!
Иначе днешните инциденти много бързо и минаха и пак почна да забравя да си използва пипето. Пискачаха на замъка, сега отиваме на въжените истории. Има едни лебеди за каране в езерцето, но много пече и ще пропуснем май.

# 82
Записвам се и аз в новата тема, въпреки че много пишете и не сварвам да се включа. Поне да ви следя.
Желая на всички безгрижен месец  Flowers Hibiscus
Веси, ето телефон от нета, ако не си звъняла вече:  0700 17 700

Този го пробвах вече ама днес не работят, утре пак ще звъня. Благодаря.

# 83
  • София
Онзи, аз съм варненка, не бургазлийка, така че малко далеч ми иде за пазаруване тоя Меден рудник Simple Smile
Уффффф, верно бе.........да са у....... Joy Сори.
Нищо де, важи си. По възможност избягваш старите два. Simple Smile
Този в Бриз е за предпочитане. Simple Smile

# 84
Здравейте,
Само хубави новини и емоции да имаме през май!
Хубави снимки видях. Пооправи се малко времето при нас, вчера беше 6 градуса с ужасен вятър. Много ми е добре днес да съм си у дома. Чудя се какво да готвя, има изостанали зеленчуци в хладилника, една крем супа май..

# 85
Котката ги мъкне.....ей тожа му е лошото на животът на топло, всякакви твари шарят около теб

# 86
  • Euskal Herria
Хубав да е месецът за всички!
Изпратих април и посрещнах май с цветя. Купих си за 10 евро една касетка с 10 саксии мушкато. Сега махам старите цветя в сандъчетата и ги подменям с новите.

# 87
  • постоянно
А пък аз си намерих  уолкмена в къщата на майка и Сам умря от кеф .Слуша Трилър на Майкъл Джаксън цял ден докато не паднaха батериите. Къде е виждал той таквоз чудо като касета Joy
Мама не спира да го изумява - преди това беше пускала лента с мои песни ( била съм на 3-4-5) и аз даже не се сещам вече как се казваше устройстово  с ролките ленти .? !?
А капака беше като му показа как е промивала ленти и  снимки в домашни условия .... Heart Eyes

# 88
  • София
Магнетофон! И нашите имаха Grinning
Аме сме древни, а?

# 89
Калин намери диктофона , и като съвременно дете , чудещо се как работи това чудо успял да измъкне лентата на касетата, питам го: и какво напражи?. Отговори ми:  "опитвам да открия технологията, по която работи"

хер, казва се магнетофон. Ние имаме такъв ревокс и оригинални записи от БГ национално радио ( едно от нещата от зестрата на ЛМ, ама какъж саун изкарва, да не кажа, че го пазим и като очите си)

Яна, много са ти хубави китките.

Общи условия

Активация на акаунт