Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 359 979
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 60
Ох, сега видях на Акаша поста. Ти пък за такива неща да се ядосваш. Малко е стресиращо, ама юнак без рана не може. И да те успокоя, не минава. Моят, току що се преби като куче. Ходеше на ръце, ама не много стабилно и се размаза по гръб на плочките.

Викам, ане ей, акъл нямаш за 2 стотинки половин декар трева има, баш на плочките ли. А той ми се хили.

# 61
  • София
Начин, хора, това капе няма мозък, честно!
Скрит текст:
Не знам как ще я караме! Не мога да и имам доверие, тя просто не мисли, не внимава и ще се пречила сериозно някой път.
Още влизаме в парка и се изтърси с колелото. Рани, кръв, рев... Сутринта се тръшка половин час да не бъде с наколенки, налакътници и каска. Обяснявам, не приема. Съгласихме се и ето на третата секунда демидж. Превързахме, всичко точно, след двадесет минути се задават с братовчед си, тя пищи, реве - затиснала си пръста с един голям камък... Отвратително го е премазала.
Споко, де. И това ще мине. Или няма. Trollface Щерка ми няма синини само под мишниците. Smile Ако някой я съблече, одма са решили, че я пребиваме от бой. Joy Е, поне не реве много. Става, отупва се и продължава. С първото хубаво колело, взех фул комплект протектори и каска. Увекс. Викам, айде, хубаво да е и читаво. Капа жълтици. Познай дали и колко пъти са сложени. Отнася се и за ролерите, кънките, тротинетката, скейта.... Може и да пропускам нещо. Stuck Out Tongue

# 62
  • Варна
Онзи, аз съм варненка, не бургазлийка, така че малко далеч ми иде за пазаруване тоя Меден рудник Simple Smile

# 63
Акаша, е случва се...падат, удрят се.

Децата се обадиха, че са се прибрали от разходка с баба си, много доволни, снимки ми пращаха. Simple Smile

# 64
  • Пазете Гор
Никога не съм бил наясно какво точно се празнува на тоя ден.
Прилича ми на професионален празник на демагозите. Не ми пречат де, аз имам три истински повода за празник: семеен, личен (дадоха ми едни пари), а още и църквето ни има храмов празник. Навънка е юли, а градинарският ми дневник безстрастно помня, че точно преди година е имало слана, дебела един пръст. После помня, че имаше на 5 май, а после - и на 19. Голяма мизерия, не откъснахме ни плод, ни орех. Тая пък няма да има ни една слива: дръвчетата са налазени плътно от гъсеници и опасени абсолютно до голо.

Джена, благодаря за линка за ортезата. Изглежда съвсем юнашки, и по-добре - аз очаквах някаква дядовска подпирачка.

Изгорях на кухненска престилка. Пържих навънка патладжан, препекох едни ребърца и пипер и ето как се украсих.

# 65
Да се запиша и аз на страница 5.
Честит празник, независимо дали празнувате Международния Ден на труда и на международната работническа солидарност, или независимостта на Маршалови острови или пък в Хавай - Празник на гирляндите! Бъдете усмихнати и щастливи, защото сега сме тук и живота е прекрасен!
Хубави дечица видях, малки и големи, и гримирани по модата още преди две години! Да са ви здрави и успешни!

# 66
Честит празник труженички!

Днес отново съм удивена. Вие знаехте ли, че се предлагат самозалепващи се стелки за ходилата за плажа Mr. Green
Някой ползвал ли е / би ли ползвал такова нЯщо Grinning

# 67
Руми, това ме разби Simple Smile. И какъв им е смисълът? То това от нищо не може да предпази.

# 68
Още миналата година ги гледах. Предпазват от горещ пясък... Уж.
Благодаря за коментарите. Харесала съм едно в Декатлон, хубав цвят, ще посетя и магазина на драг, па после ще гледам в олх. Винаги искам документи за произход.

# 69
  • Варна
Аз пък ненавиждам почивни дни извън съботата и неделята. Доста неестествено ми идва, а и смятам, че имаме твърде много такива. В редки случаи, ако нещо съм супер претоварена и уморена, ми идват на място, но в повечето случаи ми бъркат нещата отвсякъде.

# 70
Сутринта се разписах в темата , одеве влизам и гледам само 3 отговора, викам си къде се загубиха тия хора.  А то имало нова, изобщо не зацепих че е нов месец.
Аз имам проблем с DHL, не мога да намеря къде са им офисите, на всичкото отгоре почиват и те днес. Няма дежурни егати. Писах им имейл да се надявам, че ще ми отговорят утре. Някой ако знае офиса им в Пловдив къде или телефон на самия офис ще съм супер благодарна.

# 71
Благодаря за темата. Здрави да са всички.
Аз днес съм на градински фитнес, насадих много цветя.
Джена, успех с работата. Да ти хареса.

# 72
Весела, DHL си преместиха офиса. Пак са на В. Априлов, но срещу аптека Мальовица, до сладкарница Мarty. Нямам телефон за съжаление.

# 73
Записвам се и аз в новата тема, въпреки че много пишете и не сварвам да се включа. Поне да ви следя.
Желая на всички безгрижен месец  Flowers Hibiscus
Веси, ето телефон от нета, ако не си звъняла вече:  0700 17 700

# 74
Тъкмо сутринта понаваксах през телефона с априлската тема, хоп нови 5 страници в майската! Честит да ни е месец май, тъкмо си мислех, че не помня откога не е валяло на първи май, и ММ на път за работа ми каза, че в полите на Витоша вали...
Да не се връщам в древността, когато на всяка манифестация ни мокреше до кости.
Както и да е, тази сутрин с мъжа ми за първи път през дългия ни съвместен живот, посадихме череша и кайсия. Ами много символично ми беше, сега остава да построим и къща и ще сме изпълнили плана.
Много ме кефи всичко, което пише Алечка за стягането на къщата й, направо припознавам какво искам да направя.
Не мога да реагирам адекватно напоследък, но пращам много здраве на Мария и на татковците на Сбъдваща и Тарталета, както и на всички от темата!

Общи условия

Активация на акаунт