Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 005
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Честито кола , Ренко !
Лека и безаварийна!

Мари , как си ?

Джена , желая ти наслука на новата работа ! Лека , спорна и забавна да е!

Тарти , при вас оправиха ли се нещата , здравословните?

Чакам децата и ММ да се приберат, приготвила съм туй , онуй.

Починах ли , разтоварих ли се , натоварих ли се ? Днес денят ми беше супер странен !

Лятно ми , гледам гръцки остров за почивка. ММ не искал Малта ! Защо ? М ? И той не знае Simple Smile

Акаша , за теб е гадна седмица Hug
Хубави снимки!

# 136
Онзи,
VW Polo,1,4TDI,75к.с.,сива,гумите не ги бива,година на раждене ме е срам да кажа Mr. Green .

# 137
  • София
Акаш страхотни снимки и деца.

Ренко ха честито. Тамън ще ти е.

Дженко успех утре!

Ние на Лефкада ще ходим. По - далеч незнам Елени как ще го понесе. Аз исках мм не дава малка била бля бля.

# 138
Здравейте и от мен!Много работа отметнах днес,ама богът на празниците ме наказа сурово!Пак малкия дявол беше,ама ще си нося белега дълго,ми се чини!

# 139
Анжелика, надявам се да не е нещо сериозно!

# 140
Питай. Имам десетина дни да поръчам. Намерих едни, изглеждат приемливи. Но винаги мога да хвърля едно око и на други.

Кънки или ролери?

# 141
  • Бургас
Добър вечер и от мен!

Кръстосахме два пъти Морската градината днес, капнах. Купих някоя и друга китка от Флората, оттам на Даляна омахахме сигурно един хляб с хайвер. Ми много ми е вкусен. Прибрахме се и аз с целия си акъл влязох и намазах банята с препарат. После рязко ми се изпари желанието, но трябваше да си я доизмия.

Хай, в Декатлон погледна ли за кънки? Ние се бяхме хвърлили на някакви скъпи, инструктор в града ни ги препоръчва, и случайно попаднах на едни в Декатлон за 35 лв, ми чудни са. То за наколенки и т.н дадохме още толкова почти. Сега прочетох Титина и се зачудих същото. Аз говоря за ролери.

Надишах се яко с тоя препарат и така се замаих сега, че забравих какво щях да пиша.

Леко и безаварийно каране на Ренко!

Успешен работен старт на Джена утре!

Сесил, сутринта те прочетох за свалените кг. Доста добре звучи, поздравления за търпението.

# 142
  • Варна
Кънки. С ролери ще се претрепе от раз. А и тя иска кънки.

Гледах и в декатлон и в спорт депо, ама цифрите не ми харесаха. Не че не мога да й ги купя, но отказвам да наливам пари в нещо, което е временно увлечение. Познавам си диването, не й е силата в тези неща.

Ренко, и аз мисля да си взема едно поло до няколко месеца. Вече не ми е нужна толкова голяма кола и ще я сменям. На размер ми е точно, държа да е с четири врати, повече двувратка няма да си причиня. И противно на моята страст към дизела, ще бъде бензинова. Напоследък съм станала ужасяващо практична и реално погледнато това е, което ми е нужно.

# 143
  • София
И нашите ролери са Декатлонски, ама не бяха хич евтини Rage Помня, че с наколенки и пр. протектори закръглихме трицифрена сумичка. Точно един месец ги е карал. После баща му купи якото колело и край! А за мен не стават, май бяха до 38-ми номер. Разсипия!

Онзи, споко, всичко е точно. Оставила съм капаро, на място ще се оправим.

Абе, вие що ме излъгахте, че телетата били благи и кротки душици? Този почва да става страшна лютвилка. Де що види стъпалце - пръв да се качи. По дивана се катери, ама не знае да слиза. Днес едвам го спасих от голямото прибиванье на трасата. Имаме масичка със столчета, да си пием винцето сред петуниите. И той да вземе да си донесе бебешкото столче, паркирал го до масичката, та се качил отгоре - да види какво има на масата сложено, сакън да не изпусне нещо за ядене Scream На 1 година маймун!

# 144
  • Варна
Точно. С каска и протектори отиват към стотина кинта.

Белинда, моята е теле бе. Кротко и сговорчиво, от бебе си е така. Ма тя е майско теле Simple Smile

# 145
За деца не бих си причинила ролери с фиксиран номер. Има страхотни модели, които покриват мисля до 5 номера. Калин е с такива. Иначе каска и протектори задължително, и аз карам с такива

# 146
  • София
Нашите покриват три - мисля от 35 до 38. Той би могъл да ги кара барем още една година, ама не се сеща въобще. Ей го днес - три часа колело, сега му било изтръпнало дупето  Joy

# 147
  • София
Аз имах кънки като малка. Много им се кефех.
Малкия не иска ролери или кънки. И на него само колело му дай. Сега за ново мрънка ама ще изкара с това и тази година.

Абе да ви питам един чичко тревичко как се гледа това нещо?
Слагам вода нищо не расте. Аз съм видна уморителка на цветя и таквиз неща. Аз ли бъркам нещо или щот е от свекървата Grinning

# 148
Поливаш отгоре.

# 149
  • В Космоса
С майско теле ще си патиш, Хай! Подготвяй се! Аз искам да обява моята майка за героиня и светица! Blue Heart Че ме е изтраяла такова диване и че си е позволила да ми крещи по-малко пъти от пръстите на ръцете си през всичките тези години. Аз като една хитряга, обаче, щото знам какво може да ме сполети, съм строго ченге. Строявам периодично, да се знае, че такива не ми минават и че не падам от небето! Иначе съм блага и любвеобилна, търпя с телешко търпение, но нещата излязат ли извън релси, абе... знае си. Днес се прибрахме, оно продължава да мрънкоти, вместо да подскача и да се радва за хубавия ден. Само една реплика с тон и поглед ѝ вкарах и се усети, подви опашчица и се прибра в стаята си да кротува. Та един вид, опасни сме, исках да кажа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт