Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 009
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 150
Ренко, честита да ти е колцата. Дълго и вярно да ти служи. Само конете са ми малко на мен, но и с тях само до хубави места да те вози 😊

Белинда, племеника ми е теленце, голям мъж е вече, но беше страхотно бебе и дете навремето. Спокойно, умно, забавно 🤗

Акаш, смени гледната точка и ще се почустваш по-добре. Ти виждаш два понеделника, а може и да го видиш като два петъка 😉

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 21:50 от rummi_pl

# 151
  • Бургас
Хай, инструктор ни каза, че с ролерите се научавали по_бързо и били по_стабилни от кънките, което за мен не беше никак логично. Аз на Вики въобще ѝ нямах вяра, обаче тя се научи страшно бързо да ги кара.

Филиите с хайвер ми излизат през носа. Ще се мре. А и смрадливият доместос ме довърши.

Миднайт, нашият тревичко и той безславно си умря. Въобще не прокара.

Ох, Белинда, съчувствам. Същият маймун у нас, вече няма място, на което да може и да не се е покатерил. От малко столче онзи ден се метна в коша за пране. С Вики въобще не разбрахме, че имаме дете, но този ще ми спре тока.

# 152
  • София
Филиите с хайвер ми излизат през носа. Ще се мре. А и смрадливият доместос ме довърши.
ГГЗ Joy Га яде кебапчета, ни рива, нали?

# 153
А така Wink.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 23:34 от Анонимен

# 154
  • В Космоса
Хахха, Руми, непременно отчитам и петъците, как! Sunglasses

# 155
  • Euskal Herria
Уф, отдъхнах си! Децата вече са се прибрали вкъщи от ваканцията.

# 156
В Декатлон може да се пробват ролери/ кънки/ тротинетки и т.н. Два пъти заведох дЯтето там, покара и купихме. После не е имало проблем по улиците. Аз се пробвах, че като дете бях много добра, но....не е за мен вече. За съжаление

# 157
  • София
Хай, ролерите са от Декатлон, кънките от Маймол. Сега и аз се сетих, че бяха и в някаква промоция, та си бяха даже евтини. Нещо до 50 кинта май беше, никой не помни. Ама бяха и по-малко, май. Хващат3 номера и сега ги слага, ма вече не са съвсем ОК, а и тя е рушител на дрехи, обувки, уреди, колела и всичко подобно.
При нея временното е ....и всичко и нищо. Според-зависи. Важно е да има екшън.

* Пита ме що не съм оставил на майка й колата, като пораснела още малко, да си я кара. Joy Мотора, не се коментира, ще го вземе, па аз да съм си купел друг. Сега има мерак и АТВ да кара. Laughing

# 158
Кънки на лед ли търсиш Хай? За мен те са по- трудни от ролерите.

# 159
  • Бургас
Белинда, цял ден ги мислих тия пусти филии и там като невидяла. Допусках, че заради силната миризма на доместос нещо ми стана, понеже хубаво се задуших с него в душ кабината, но и сестра ми сега се оплака от лакомия Simple Smile

Аз имам мерак за ролери, освен лятото да взема едни и да догонвам по—бързо бебето Тарзан Simple Smile

Онзи, не е лесна твоята. Огън девойка си гледаш.

# 160
Калин имаше АТВ ( като видя това на баща си, като ревна и баща му, като мека Мара, отиде и му купи), но трябваше да карам с него. А АТВ-то на бензин и мощно....и прах и кал, и дадох всичко от себе си и го продадохме  Twisted Evil
Сега за новият звяр на баща си, разправя, че бил на баща му, но техникли бил негов (на Калин).

Какво означава стара за ролери?

# 161
  • В Космоса
Кънки, ролери, тротинетки... Кога се карат, между задълженията и таблета/компа? Хаххаха. Не, шегувам се. Милея за едно време, просто, като бяхме по цял ден навън, карахме много колелета и кънки, между всякаквите други игри навън. Нямахме наколенки и бяхме вечно с рани, факт. С моята госпожица така протекоха нещата: първо и купихме триколка - мъчихме я в морската в Бургас две лета, никакъв интерес. После балансьор - също никакъв, даже по-малко от триколката (балансьорът май повече се харесва на момчетата). После тротинетка - тва пък въобще не тръгна за годините, за които беше. Чак после като ѝ стана малка взе да я разджърква из къщи, докато си играе нещо междувременно. (ММ я надъхваше много за тротинетка, ма за такава по-про, дето да можем и ние да я ползваме, но не стана зарибявката.) Миналата година на 6-ия и рожден ден ѝ подарихме 20 инчое Драг, с помощни колела. Беше зорец първите няколко пъти, докато зацепи изобщо кво, що. После тръгна. После зимата зазимихме и сега като изйарахме и махнахме помощните положението е шест точки. Уцелихме този път - хем се кефи, хем е готова, хем и ние ще си вземем колела и почваме да караме. Юхууу!

А, забравих да спомена, че братчедката има ховърборд и започва да се помрънква и за това. Научи се точно за 10 мин. А аз щяй да се прчукам, направо се пречуках стабилно.

Само ролери още не сме ползвали, надявам се скоро да не. Нека покараме колело, дано!

# 162
Писали, писали, пък се забравили. Почти ви изчетох.
Рамацоти, радвам се да те видя Grinning

Ние бяхме на пикник и съм скапана. Децата и те.
Селесте, прияде ми се хайвер сега. Лоша жена си ти.

# 163
Калин е много спортна натура - освен тенис, кара ски, кънки, ролери, колело. Тротонетка прокара на 2.5 г - на летище София ( след като майка му цяла година подскача на детска тротонетка и накрая и тя си купи голяма, му трябваше 1 час на летището с племенниците ми за да лавира между хората)
А една от причините да си е в БГ през лятото е че нон стоп играе на улицата

# 164
  • Бургас
Вики започна с баланс колело, летеше из парка с него. После премина на тротинетка, голямо обикаляне и с нея, още си джитка. Нашите я надъхаха за колело, голям мерак имаше уж, взеха ѝ 20 инчов Драг /Акаша, от вашата партия сме/, който обаче рядко кара, защото асансьорът ни е супер малък, с количката влизам странично с глътнат корем и няма как и колело да развозвам. Ролерите ги кара с кеф, но трябва да я подсетя да ги вземем, иначе тротинетката е първото, за което се хваща.

Ау, Ванини, нали знаеш ли колко е гаден тоз хайвер. Едно 4_5 филии заминават от раз. Едвам дишам тук. Simple Smile Обаче си мисля да си направим бургаската среща там. М?

Общи условия

Активация на акаунт