Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 623
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 100
Сатениран памук са, Тинтина.
Другите и те, но са различни на пипане.
Мисля, че е Валерон фирмата, хвърлила съм кутиите, трябва да видя етикети ако имат.
Но така се мачкат, че не ща да ги гледам хич!
И то на дантелите, а аз мразя да гладя. Иначе с красиви или бяха, като нови. Така и не мога да ги изгладя, както бяха.
Рире, ще потърся този номер да питам.
Барем още 2 да взема да има за смяна.
За морето ще са, че са сини и не пасват на нищо у дома.

# 5 101
За съжаление размера не отговаря на нито едно легло у нас така че се връщат. Гадост.

# 5 102
Титина, 100% памук са. Скоро бях сложила снимки на етикетите тук.

# 5 103
Как бе не пишеш ли сатениран памук на лидълските?
Чакай да потърся състава.
Какъвто и да е не се мачкат, това ми е най- важното.

# 5 104
Няма време да ви изчета всички пак.
Джена, дръж се на положение! Ти си го можеш.

И аз нямам Лидълски чаршафи Simple Smile Но смятам да си взема Икейски Heart

При нас също се завършва с тоги (в някои детски градини-малцинство), но масовото е с парти и раздаване на подаръци.

Скрит текст:
Не ми се поръчва пица Sad Някакви идеи?

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 17:47 от Анонимен

# 5 105
  • на Мелмак
Аз не взех щот са сини и на нищо не ми пасват вкъщи. Хм, дано пуснат други цветове. Долни взех, но не съм ги сложила още. Замислите ме сериозно 😎.

Дженко, писах одеве по твоя повод, трих. Щот и мен ММ ме караше да напускам като ме видеше да се пенявя😊.
Но не напускай сега. Пусни я по пързалката 😊.
То и при мен угодия няма -като бях в къщи ми се работеше, сега кат работя ми се седи в къщи. Ще гледам, ако сколасам до една година да си докарам половин работен ден.

# 5 106
  • Sofia
Ети,  Hug
Убих се да рева на тоя "живот",бе значииии  Rolling Eyes
Контес, хич не се съобразявай...тъкмо ще опитат истинска храна децата  Peace.Чудесно ти е менюто  Peace!
В нашата ДГ(частна) ние (родителите) направихме подарък за спомен от нас-извикахме майстори да монтират пързалка и пясъчник. Нямаше тоги,шапки и т.н, простотии,обаче и до сега като минаваме от там виждаме децата да играят  Heart Eyes

# 5 107
Уф, доволна съм, Ина и Боцко се събраха /в "Откраднат живот"/.
Джена, никакво напускане сега, да злорадства колежката Naughty Може, ама по-нататък, като ти писне да се трудиш.
Контеса, ако трябва и пица поръчай, мир да има и да няма недоволни.

# 5 108
Джена, благодаря.
Много са капризни това момичетата, ей!!

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 01:45 от Анонимен

# 5 109
Дженке, и аз надувам главата на мъжа ми с училищни неволи.Няма да се даваш на някаква злобарка, сигурно е дебела и ти завижда за телОто😉

Да ви питам нещо.Днес си купих 4 възглавнички за столове.Обачее са по-малки от 40/40 и не седят добре.В Айко дали ще ми върнат утре парите?

# 5 110
  • София
Според мен няма как чаршафите да са 100% памук и да не се мачкат.
При последното пускане в Лидл на чаршафи не сварих да отида навреме и след това беше останало това онова.Но така или иначе аз ползвам комплект от 5 части,а там не се предлагат такива.Трябва да стъкмявам от единични комплекти,но в тях няма двоен чаршаф.
За сметка на това си купих от Кауфланд на ТЕД 100% памук ранфорс и съм много доволна и от качеството и от цената.
Алина в нашия Лидл вчера не видях чаршафи.Отидох за бански,то се оказа,че били от четвъртък.

# 5 111
Кате, би трябвало да ти ги върнат.
Джена, няма да се даваш.
Жаки, мернах чаршафи при нас, ако искаш ще проверя, когато ходя пак. Само кажи размер.

Мари, чудесно, сипах си Grinning

# 5 112
  • Бургас
Ети,  Hug
Убих се да рева на тоя "живот",бе значииии  Rolling Eyes

Много мъчно ми стана за Магда.

# 5 113
  • София
Моите чаршафи си се мачкат, ама няма кой да ги изглади Joy Много са хубави наистина. Само дето направих голяма грешка с единия долен, че го взех тъмен - ужас е, всяка прашинка и мъхче се вижда, всяко петънце от бебето, а то не е като да не се лигави сега с тоя зъб Laughing Ако искам да е идеално, трябва да сменям долен чаршаф през ден - да, ама не!

# 5 114
Цитат на: lina_bs link=t
Много мъчно ми стана за Магда.
[/quote
И на мен. За всички имаше хепиенд, за нея не.
Нещо не ми се получи цитатът;)
Белинда, как е Козуначко. Има ли си зъбче вече?
Аз се опитвам да махна шилак от ноктите на краката в домашни условия, егати приключението. Сега ще се занимавам до полунощ, май.

Общи условия

Активация на акаунт