Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 621
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 115
Вани, май 220 взех горен и 160 долен.
Как хвърлих пак опаковките, страшна съм патка ей. Да ги бях снимала поне.
Светлия цвят искам бяло със синьо беше нещо.
Имам вече по един комплект от тъмните.
БелиндО, що не писа по рано! И аз взех тъмни долни.

# 5 116
  • Sofia
ЕтиHug
Убих се да рева на тоя "живот",бе значииии  Rolling Eyes

Много мъчно ми стана за Магда.
Много не разбрах какво стана с Васил....ММ така шумно спи   Mr. Green (твърде му дойде стресът от моето рАботене и от неговото американско връщане)  Crazy

# 5 117
  • София
Ха, Дженке, ко пък се ядосва твоя мъж, ние с моя така като му седнем вечер с.едно винце и пупупупу за едните колежки, после пупупу за другите и айде то виното отишло Joy
Майтапа настрана, вчера.точно му казвах, че как можахме така яко да се нахендрим и двамата почти едновременно на нови работи, в стартиращи отдели, че и отговаряме за тях, и хем хора наемаме и обучаваме, хем и себе си някак помеждудругото обучаваме, че и работа все пак да вършим.
Децата се гледат сами Joy Самостоятелни стават де, което си е. Днес се прибрахме с Мая и имах да доработвам, брат й си я пое с.вечеря, айряни й прави, тя пък после разтреби, аз само.дистанционно подсещах Joy

# 5 118
  • Sofia
Бърди,бе  Mr. Green Hug..

# 5 119
  • София
Жаки, тия дни го установих и аз, не ми беше хрумвало, че може да има този "дефект".

Козуначко днес е по-добре, особено следобед! Хубаво се наспа, носът вече не е чешма, няма Т, но няма и зъб. Да видим нощес как ще е. Важното е, че се усмихва Hug

Бърди, как добре те разбирам! Тия дни като беше болен големия и не мога да му дам бебето и за две минути, че го пазехме да не го зарази, си дадох сметка всъщност колко много помага това дете Flushed Без него съм жив зян...

# 5 120
Нищо не ми изказвайте  за “Открданат живот” утре ще го гледам.
Жаклин такива циркове ми напарви преди лягане, че ни филм гледах, ни нищо! Изкарва ме от нерви за глупости. Тръшка се и за нарочно хълца от рев, докато се задъха. Направо не ми се мисли, още няма 6!

# 5 121
  • Бургас
ЕтиHug
Убих се да рева на тоя "живот",бе значииии  Rolling Eyes

Много мъчно ми стана за Магда.
Много не разбрах какво стана с Васил.
И аз не можах да разбера, ама го прибраха

# 5 122
Лина, успокоиха ли се нещата в градината?

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 07:04 от rire

# 5 123
  • Бургас
Не съм сигурна. Знам, че лелята и мед. сестра са писали обяснения. Малката каза, че директорката е била в групата им и са и пяли няколко песни и е говорила лелята. После, въпросната леля е звъняла на мъжа ми, да говорят, но все пак ще изчакаме записа

# 5 124
  • Бургас
ОлЕ! Сладката испанка!

Точно на Васко нахоках моите, че бърборят и нищо не му разбрах от ломотенето, а то не бил в моя тв проблемът. Просълзих се и аз, даже повече от на градинското тържество.
„Скъпите наследници” и те ли свършиха днес? Там съвсем ги изпуснах.

ММ е рожденик утре и съм му направила ягодов терин /сефте го чувам туй нещо/. Хем се знам каква съм пишман сладкарка, хем се бутам зорлем някакви неща. Не намерих Бабич_а, поне една торта да му спретна викам.

# 5 125
  • Бургас
Ако правилно съм разбрала не бил върнал някакви пари, защото ги бил дал за сватбата

# 5 126
  • В Космоса

Ох, ще трябва да поразвържем кесията за Пловдив, видяло се е. Искахме да минем по тънкаж, ма всичко заето....

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 09:32 от Акаша

# 5 127
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цял ден ви чета на почивки между най-разни дейности.
Запомних, че Анджелика има нужда от спокойствие и релакс, затуй мятай се на някой трен, Анджелика и идвай при мен!

За тогите в ДГ - ми смешно е, пък и малко американско ми идва на мен. Какво им е на обикновените празнични дрешки, не ми е ясно.
Мари ме разсмя с това дето детето й щяло да учи в петък в пицария с куверт. И с това, че ми припомни как плевях градинките, докато разхождах наследниците. Joy Особено в Банкя са много удобни - в едни квадрати с циментови бордюри са градинките и много приятно за плевене - седиш си на бордюра и си скубкаш бурени, трупаш на купчинка и после хоп - в кошчетата за боклук.

Купих си днес една торба зелени джанки и не мога да спра цял ден да ги ям.

Снощи с приятелите си изкарахме чуден камерен купон с вечерка, торта, спомени и планове за пътешествия, пихме розово френско винце (JP Chеnet, препоръчвам, много приятно) и за днес се зарекох, че няма да ям. И не ядох, де. Само една пълнена палачинка - беше артисала от снощи и да не се хвърля, нали... Обаче и едно пакетче солени царевични зърна. А не трябваше, знам. Обаче ми беше паднало кръвното и реших да го вдигна с нещо солено.

Подарих си разни подаръци - накупих си ризки и панталонки да се подновя за лятото. Аз обичам да пазарувам на едро, щото мразя да влизам в магазини и да пробвам. И като се наканя да вляза, купувам така, че да не ми се налага поне година да влизам. И купих 4-5 ризки и 4 панталона. Много на душманите - викаше баба ми.
А пък тази вечер ходихме с големия син при майка и там дойде и малкият син с неговия син, та без да искаме, се получи едно малко "кръвно" парти  Laughing. Ама за малко - час и нещо, че всеки бърза да се прибере и да отмОри. Големият син ме изнервя - кара като малкия брат на Фитипалди, аз не обичам. Баща му караше така, все се разправяхме за това каране.
Дженко, прави са момичетата - ако ще напускаш, няма да е сега.
За 4-часовия работен ден - пробвала съм го, не ми се стори удачно на мен - пътуването е същото и спестяваш само едни 4 часа. И нито в къщи работата ти свършена, нито на работа.

# 5 128
  • София
Белинда,ако решиш да се оплачеш от голямото ти момче ще ти припомня,че си жив зян без него.
Джена размина ли ти напускането?Тази колежка да не притеснява за позицията си или няма такава опасност?
Рире чудесна е девойката ти.
Свет честити ти нови придобивки!Аз обичам да си купувам дрешки.Вчера пробвах едно блузе и реших,че ми е голямо.Но не спрях да го мисля цял ден и днес се върнах в магазина да си го купя.Да ме пита човек защо още вчера не си го купих.
Как е майка ти?

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 23:36 от Ali97

# 5 129
  • Sofia
Акаш,как ме разсмя с тая "скрипя"  hahaha.Нашенски е тоз лаф,ама явно и вашенски  Laughing
Кой крив,кой прав...всеки си е башкА луд.
Скрит текст:
До сега не съм имала проблеми с никого, където и да съм работила. Все си другаруваме. Така остро не са ми влизали, и уж съм ербап парче, бая се стъписах от откровено  и неоснователно грубо отношение, което не смятам че съм провокирала. Вместо да се хабя да отвръщам обаче, след третия път, само копирам "любезностите" в и-мейл до ръководството. Егати и изказването "на другарката". Но тая мома, акО не ми се извини писмено, ще намеря как да я санкционират. Това,че и с другите се държала така,не ми е достатъчно основание и оправдание.
Свет,радвам се,че си попразнувала и си се наградила  Hug.
Чудесни девойки видях на райър и на Селесте (ако не бъркам).
Лина,стискам палци по вашия градински проблем  Peace
И тук да благодаря на всички, които ми писаха на ЛС с препоръки за подготвителни школи за НВО след 7 клас,както и с успокоения за хистероскопията  Hug.Много сте мили,отзивчиви и полезни  bouquet

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 23:44 от ДжеНа

Общи условия

Активация на акаунт