Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 611
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 130
  • постоянно
Дженкич , никакъв отбой сЕга моме , ТЦ !!!
Скрипята ( което е морски лаф ) само ще развее победното знаме ако се откажеш .
Давай го все едно от едното , на другото . И с главата -нагоре ! 👊😎👍

# 5 131
Контесата, в Рим се прави като римляните. Поръчваш каквото ядат децата.
А като византиец, действаш подмолно.... предлагаш неща, но декорирани така, че да не могат да им устоят. При мен работи...

# 5 132
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Контесата, в Рим се прави като римляните. Поръчваш каквото ядат децата.
А като византиец, действаш подмолно.... предлагаш неща, но декорирани така, че да не могат да им устоят. При мен работи...

Титина, римляни, византийци - разсмя ме с това "историческо" обяснение на хитростите на майките да накарт децата да ядат каквото трябва.

Али97, добре е майка ми. Както каза синът мина връщане: Екстра е баба, свежа, пъргава, движи се и добре изглежда.

О, да, Джена, наподарих се щедро, стига съм скромничила. Grinning

# 5 133
Свет, ти си от Варна, знаеш как действат византийците.Imp то ни се носи и славата де.
Едно нещо на което никой не може да устои са пържените....картофи. На парти, уж правя само за децата, а те първо свършват.

# 5 134
Титина, а де! И аз така мислех, но те надълго и нашироко говорят от месец вече какво ще се прави на рождения ден, какви ще са подаръчните кутии и какво ще се яде.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 17:46 от Анонимен

# 5 135
Костко имате нали. Пиците им са много добри и на уникална цена . Поръчваш -чийз, пиперони и веджи. Купуваш ананас и коктейлни череши. Ананасът на стикове и на барбекюто, можеш с мед, да се глазира.... коктейлните череши ги аранжираш и тях. Правиш домашна лимонада и вода, едната с ягоди, другата с резенчета краставици, в диспенсъри. Купуваш една диско топка, малко светлини....ако имате кариоки и сте готови. Аз бих комбинирала и с филмът “Мръсни танци”

За подаръци измисляш нещо, което да не играчка, те са големи за това. Бих заложила на някакви бижута, да си ги направят сами

# 5 136
Титина, бравооо! Направо идвай  да организираш всичко. Така и така си сама и се чудиш какво да правиш Simple Smile

Благодаря ти, идеите ти са страхотни!

Скрит текст:
Ето и оттук взех идеи:
https://www.youtube.com/watch?v=Y7c1EekZfNI

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 17:46 от Анонимен

# 5 137
Нямаш проблеми, че и топки и машина за пушек имам и декори за детско парти....че и костюм. Имахме и кариоки, с микрофони, но го заля водата.
Готова съм да дойда само 8 само да не се занимавам с градината и с тези врати. Дала съм си срок до края на седмицата да оправя град8ната отпред и да боядисам касите на вратите. Чудя се, защо плащахме на майстори, като ги пребоядисват аз... в къщи добре, ама навън е ад, температурите са над 40. Не ми се мисли кат9 започне сезонът на ураганите какво чудо ще се изсипе над нас.....уф, имам и едни камъни да местя, бях ги оправила, дръпнала, какво са правили работниците , са ги преместили. С тази работа навън не ми остава време за колелото.

# 5 138
  • Ямбол
Добро утро.

Много съм пропуснала, минах на диагонал. Много е натоварено в училище и едва смогвам. Обаче важното е, че в петък пак ще пътуваме към морето.

# 5 139
  • Germany
Добро утро!
Вълшебните ви палци помогнаха Simple Smile Прегледа на татко мина добре. Според лекаря нямам основание за сериозни притеснения. Има стеатоза на черния дроб, но не е нещо драматично. Ще попие 2 месеца някакво лекарство + диета. Каза, че другите му изследвания са добри и най вероятно общият му билирубин по принцип е по висок и според него не е индикация за проблем. Татко се чувства добре тези дни и кръвното се нормализира, та се надявам  нещата да се успокоят. Ще отиде на контрола при кардиолога средата на юни, а аз ще го следя по телефона. Дано не изпускаме нещо и всичко е наред! Излезе и моята цитонамазка и там всичко е наред. На микробиологията обаче пак излязоха бактериите, които борих ноември... Ще пия пак антибиотик + пробиотици и вит. Б комплекс. Ако не успея да намеря кой да ми пусне контрола при нас след месец, ще си взема един билет за 2 дни и ще си пусна нови изследвания тук. Дано оставащите ни дни от ваканцията са спокойни, че не можахме да си починем...
Снощи бяхме с децата на Мери Попинз в театър София. Много ни хареса и препоръчвам горещо!
Джена, въобще не си слагай на сърце изблиците на истеричната колежка, но и не оставяй нещата така, за да пресечеш подобни изпълнения за напред.
Хубав ден на всички и още веднъж благодаря за подкрепата! Simple Smile

# 5 140
Селесте, ще кажеш ягодовият терин дали стана, че съм му се наканила отдавна.
Не мога да реша това дали ми е кич или ми е симпатично, че точно такъв ток търся
Скрит текст:

# 5 141
Мони, бих препоръчала да потърсите второ мнение за баща ти. В Токуда например, имат нова техника точно за чернодробни диагностики.

Ая, на мен ми харесват, стига да комбинираш с едноцветни  дрехи. Падам си по китките аз.

# 5 142
Добро утро! Честит рожден ден на Селестен мъж! Да е жив и здрав! Препоръчвам виното от Светалчо, а също и марката Горчивка. Бялото е много, много по мой вкус.
Джена, скоро минах лапаро(всички знаете, но да си кажа пак), питай каквото искаш на лично. Ще ти отговоря и успокоя Hug . За ТМ не гарантирам, обаче, щото три боя пациентки с различни лапаро операции ни изпратиха с предписанието "никакъв секс 2 месеца."
Светалчо, Мони, радвам се за старците ви! Все така да са.

Контеса, давам ти идея(ала Сбъдваща) за партито. Направи им пица парти. Да си омесят тесто, да чакат да втаса и всяка претенциозна душичка да направи по свой вкус пицата. От теб- другите боклучки- картофки, малки кюфтенца забодени със шишчета, такива зеленчукови(завоалирана салата) и плодови(за да се връзват тематично).

Ая, колкото повече обувки- толкова повече!

# 5 143
  • Germany
Мони, бих препоръчала да потърсите второ мнение за баща ти. В Токуда например, имат нова техника точно за чернодробни диагностики.

Бяхме в Онкологичният център на Цариградско. Те нали се обединиха с Токуда. На него чернодробните ензими са му перфектни и на ехографа не се видя нещо обезпокоително, та за момента няма да го тормозя повече. Ще го натисна примерно след месец да пусне нови изследвания и ще видим.

# 5 144
  • sofia
Конти, само като чета програмата за партито се уморих Sweat Smile

Мони, дано татко ти да е от "послушните", щото моя му е отпуснал края, въпреки упоритите опити за контрол от страна на майка ми. Още не са му много сериозни болежките, ама какво като не спазва диета и си пийва и пуши....нали си е взел хапчетата Rage

Общи условия

Активация на акаунт