Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 608
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 145
  • Бургас
Ая, теринът е по твоя идея от Готварската Simple Smile Само че сложих повече маскарпоне и вместо сметана, кисело мляко.

Обувката ми хареса, с едноцветен панталон ще е гот.

МарИ, благодарско!

Контеса, направо яд ме хвана да хлапетата. Ама и претенции. Абе гост си, иди, забавлявай се, като не ти харесва, не яж. Пфууу.

Мони, браво за хубавите новини!

# 5 146
  • Пловдив
Добрутро и от мен. Джена няма да се даваш , никакво отказване от работата. При много жени в един колектив винаги има префърчане на искри .  Теглиш едни майни и продължаваш.

# 5 147
  • постоянно
Moni , радвам се , че татко ти е добре . Xxx
Срада е хора hump day му викат тук . Демек отсега до уикенда е надолнище 🤪😂🤪
🏊♂

# 5 148
Аз на идеи съм богата /за ягодовия терин/, но още не съм го правила Laughing
Сигурно ще взема ботите, че за тези пари....има доста намалени обувки във factcool, някой ако се интересува може да погледне.

# 5 149
  • на Мелмак
Добро утро!

Много се радвам за добрите новини при Мари и Мони !

Стегна ме главата рано сутринта, но вече хаповете явно започват да действат и ми проблесва пред очите.
А също и от виковете на ММ и синковеца от другата стая - играят на ПС нещо си, от снощи са така .
Винаги се чудя кой от двамата се забавлява повече?
ММ винаги казва, че е на 11г. Simple Smile

Ая , ще погледна и в този сайт. Засега съм добавила едни във ФД , но там и ризка, и 2 панталона, и хавлии, и спално бельо , и така ....Simple Smile

# 5 150
  • Варна
Ая, на мен са ми малко кичозни обувките сами по себе си, но пък с по-обрани откъм цветове дрехи ще падне върху тях акцента и може да се получи интересна и ефектна комбинация.

Титина, идеите са ти страхотни, особено за филма, тийнките ще мрат от кеф Simple Smile Ех, тоя филм, стар ама златен, винаги ще е актуален.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 07:49 от HighSpeed

# 5 151
  • постоянно
Ууу Хайче , каква чаровница е щерка ти . Тези хубави очи , усмивка и трапчинки Пу Пу хубавица 💗🌸💗

# 5 152
  • София, Младост
Добро утро!
Радвам се за родителите на Мони и Светалчо. Все добри новини да се чуват. За Мари, бях сигурна, че ще е ОК, но стисках палчета (шалчета)...
Уф, тази сутрин моя дребния така ме вбеси, още треперя!.  
Скрит текст:
Днес отиваме в градината, леееекинко закъснели, обаче децата на вън. Като е хубаво времео госпожата ги посреща на двора и всички заедно влизат за закуска. Тоя нашия, като реши че е закъснял и вече децата са закусили и играят, би спирачки и рече, че няма да влиза. Ле-лееее какъв панаир нпаравихме пред градината. Дърто магаре (всъщност овне !!!) на 6 години бяга, аз търча след него, ама на токчета не мога да го стигна. Викам го по улицата.... мани-мани. Накрая го сгащих, вдигнах го (почти 30 кила, дето ми се гърчат в ръцете и се опитва да ме ухапе, че да избяга). Видя ни госпожата, с дружни усилия го успокоихме и влезе. Такова чудо не е било. И не е като да не му обясних преди това, че не е закъснял толкова много, никой още не е влизал в градината, тепърва ще закусват. Не, та не! И сега се чудя довечера каво д направя, ясно е, че няма да подмина случката току така.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 09:41 от viliandar

# 5 153
Много хубава рожденичка, да е жива и здрава bouquet

# 5 154
Добро утро и от мен!

Не съм чела няколко дни, не ми се връща назад.

Ако е имало рожденици, живи и здрави да са на патерици.

Мони, ако изследванията му са ок, не го тормози толкова.
Подходящ режим и може и да не пие лекарства изобщо.

# 5 155
  • В Космоса
Ххахах, Джен, ми, описателна е думата, ползвам, за да бъда разбрана точно. Joy Само че, ще трия, че знаем как стои въпросът с анонимността. Споделих ви моментно, като на по-близки, други не е нужно да знаят. Hug

Радвам се за добрите резултати при Мони, Светълчо и Мари!

Ая, много ми харесват ботите. Обичам такива бродерийки.

Хубави деца видях!

Много моля за идеи за петък и събота за преспиване в Пловдив. Заради феста всичко в близост и по-евтино е заето. Закъсняхме малко. Ако знаете нещо до 100-ина лв. на вечер, може и по-отдалечено от Капана да е...

# 5 156
Хай, голяма чаровница.
Ние утре заминаваме за Варна за няколко дни и после няколко в Албена. На Натали май и се искаше на 1 юни да иде за бележника. Госпожата им казала, че само едно момиче ще е с пълен отличен и тя мисли, че е тя.
Вчера и беше много гадно. В сайта на училището са публикували статия със снимки за децата спечелили медали през изминалия месец. Нея са я пропуснали. И това не се случва за първи път.

# 5 157
Добро утро и от мен.
Прекрасно дете виждам, да е живо и здраво, много успехи и щастливо детство и желая!
Деня ми започва прекрасно, Жени Калканджиева е при Гала, хубава жена,  но въпреки почти десетте години разлика с Гала,  Гала ми е по -сладка.Satisfied

# 5 158
Джена, как е хавата, ко праЙ колежката Grinning

# 5 159
  • sofia
Хай, много е сладка щерка ти!

Ая, рано е за колежката, тя към-то обед излизала спешната работа Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт