Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 605
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 160
  • Варна
И аз чакам новини за скрипята, че ми стана интересно Simple Smile Ама Джена няма си остави магарето в калта...

# 5 161
  • София
Рано-рано сте изписали света,човек да няма работа.
Мони радвам се за баща ти,поне малко от малко спокойна да си заминеш.
Съжалявам,че не успяхме да се запознаем,но може би някой друг път.
Джено успокои ли се колежката?Ти си голямо момиче и нЕма да се даваш,а и виж каква подкрепа имаш от наша страна!няма да се учудя да станете и дружки с тази колежка.То понякога така се стичат обстоятелствата,не всичко е цветя и рози.
Хай много е чаровна таз рожденичка!Да ти е жива и здрава!
Успокоиха ли се страстите със свеки?

# 5 162
  • Sofia
Тъй...идвам да докладвам Mr. Green.
Скрит текст:
Тонът е посмекчен,то са едни любезни и благодарствени мейли за всяко нещо.Можело,значи.
Ай,няма нужда. Въобще не раз/отговарям аз.
Копирала съм ръководството в цялата кореспонденция от вчера и съм я препратила, скрипята лъснА кат' гол гъз.
Въобще не е познала с кого ще се заяжда, квалифицира и коментира.
Колегите идват да ми се жалят от нея и ако може да  прикача и техните оплаквания  Mr. Green
Абе,ненужно напрежение и тъпотия се създаде.Можеше всичко да се свърши тихо и кротко като се използват подходящите думи и тон.
Заповедни форми-не на мен, независимо от позицията. Дори изпълнителният директор да си позволи да повиши тон, съм чао. Не ме интересува дали е лично отношението или не ,има си професионално, етично и човешко поведение.
Хай,много ти е усмихната и хубава щерката! Все така да е!

# 5 163
Абе какви са тия служебни отношения с писане на е-майли....То вярно сме в провинцията, ама ние тук си говорим, и нещо като не ни хареса си го рекваме директно, не занимаваме началството с всеки спор. Ми работа е, не е кафе с приятелки, естествено, че понякога ще има напрежение. Явно хич не ги чувам аз корпоративните отношения.

Хай, голяма сладурка си имаш, да ти е жива и здрава!

# 5 164
Много сладко малкото Хайче.

В нашия край думата се произнася "скрипьо". Майка ми редовно я ползва по мой адрес. 😉

Гена, браво!

В работата ми ме чакат неща за няколко хиляди. Едната колежка е имала подобни на моите зорове с майка си и е отсъствала, та има купища работа за вчера. И пак розово злато, пфу!

# 5 165
  • Sofia
Абе какви са тия служебни отношения с писане на е-майли....
налЕ  #Crazy...модерна работа  newsm48

# 5 166
Джена, следващия път е-мейла като дойде по обяд се прави, че не го виждаш, все пак не си длъжна да се взираш постоянно в ел. си поща Mr. Green

# 5 167
Ая, модерните пощи сами си изскачат, да ти бодат очите, че някой има зор  Stuck Out Tongue

# 5 168
Хай, много чаровна е щерка ти Simple Smile

Динамично започнахме и ние на работа сутринта, да видим как ще завършим.
Джена, добра стратегия е копирането на ръководството в кореспонденцията. Аз имам определени колеги, с които не общувам без да е копиран прекият ръководител, защото иначе няма оправия - хем са нахални, хем тъпи, но и с претенции, та за сега мислят преди да пишат Simple Smile

# 5 169
  • В Космоса
Джена, съгласна съм с теб за всяка една дума. Търпя само докато е под вид на майтап бъзването. Ако сериозно някой се помисли за нещо велико и че може да мачака, просто не е познал. Забелязвам, че всеки се мисли за много важен и че неговите дела са по-по-най. Всички са важни в една структура, за да функционира правилно и ефективно. Шефът ми го е казвал нееднократно и че няма да търпи някой да се самозабравя. Ние също кореспондираме задължително с копие до ръководството. Да си има всичко черно на бяло.

Лелее, ММ е звънял на 15 хотела и греда. Имало и световно по таекуондо, та, много моля пловдивчани, ако има и знаят нещо, може някое апартаментче под наем или някое неизвестно хотелче, което не се намира в интернет.

# 5 170
  • Sofia
АкашHug
Не ви ли е опция да се настаните около Пловдив? За Асеновград се сещам....ама там има само един голям хотел, ако не бъркам и няколко по-малки... newsm78

# 5 171
Преди години бяхме в командировка в Пловдив по време на панаира и спахме чак във Варвара.

# 5 172
Акаша, виж в букинг апартаменти, ние така спим в София, доста по- изгодно от хотел. Не мога да помогна за Пловдив, има страница във фейса Луксозни апартаменти Пловдив, виж и там.

# 5 173
Виж в airbnb, Акаша.

# 5 174
Хай, много е пораснала хубавицата.
Рая, по принцип може и с две думи да се разбереш с някой, но от това следа няма.
От както шефът ми директно излъга с цел да оправдае негова грешка с мен, цялата комуникация е писмена или пред двама свидетели.
Джена, супер са се развили нещата. Дано се кротне трайно, че е супер досадно да те занимават с подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт