Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 590
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 205
Мерси момичета, аз юни пътувам. Оставила съм си един ден само за шматкане този път, преди работата. Simple Smile

# 5 206
  • София
Даун весело в Мадрид!
Ох посмях се аз с малкото Жаки,добре че в този момент бях сама.
Ако някой го интересува да кажа,че в English Home до утре има 70% намаление на хавлиени кърпи.Бързах и грабнах "само" три,но се замислям дали да не си взема и по-големи.

# 5 207
  • постоянно
Аз пък съм решила да водя моите на Глампинг , като кампинг , но гламъроус . Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще сме в нещо такова , сред гората .

https://www.bainland.co.uk/listings/the-big-beasts-safari-lodges/

MM мрънка , търсил си удобствата,не бил авантюрист . Аман от правежи , казах - отиваме !:grinning:

Даунче,
хубава разходка в Мадрид.

Захирчето как си изкара ?

# 5 208
  • Бургас
Весело, Даун!

Овиколепната е върхът! Със сълзи съм се смяла.

А така, Хер, тропни по масата. Няма не искам.

# 5 209
Хърче, вземи ме и мен. Страхотно изглежда.

# 5 210
  • някъде ... тук ...
Хър, че то си има удобства, какво повече иска мъж ти?

Последната вечер от екскурзията вместо в палатката спахме в това къщенце - има място само за матрак, възглавници и завивки Crazy Това е за двама. Наехме 2 за четиримата. Супер беше Simple Smile Спестихме едно разпъване-прибиране на палатка.

# 5 211
Искам и аз в Мадрид, но по-рано от септември, октомври няма да мога да го наместя.
А може да остане и за другата година.

Нищо не съм измислила за отпуската, а при мен се оказва и че доста ще се съкрати. Чудя се има ли смисъл да ходим за 4нощувки само на море, или не....

# 5 212
ЕлиТ, ние имахме место и за куфарче....ползвах го като нощно шкафче:)

Моите мъже са си в Бг и разпускат яко...определено им завиждам, и като гаднярка им дадох да свършат към 100-на неотложни задачи Mr. Green

# 5 213
  • sofia
Жакиии, страхотна е малката!

До преди малко ни беше "на гости" колежка с нейната кокона на 10 месеца. Значиии, тва девойките страхотна работа, ама едно усмихнато, весело, толкова народ го накачулихме, то се радва!

Хер, то си луксозно бунгало това, какво повече!

# 5 214
  • на Мелмак
Ох, бе, т'ва Жаки 😊

И аз почивката я мисля и съм до никъде!

Джена работи, днес нещо ни е изпуснала 😊

Даун, приятно!

# 5 215
  • София
Ще припадна с бисерите на г-ца Жаки!  Heart Eyes Няма друга като нея.

Днес изтръсках една камара пари с покупки за кученцето ни. Поръчах му 5 тоалета, легло, постелка за пишкане и акане, играчки, бутилка за навън, нагръдник, повод, медальон с името му и моя номер... Със сигурност пропускам разни неща.

Почивката ни наближава със страшна скорост. За другата година може да сменя концепцията и отново да се пробваме на бунгало, заради кучето. Тоя път ще се "борим" (че много желаещи има) за бунгало на Смокиня, почти на брега, но поне за 2 седмици, а може и 3.

Весело изкарване на всички, които хайманосват някъде!

# 5 216
  • В Космоса
ЕлиТ, къде са тези къщенца?

# 5 217
  • постоянно
Ми луксозно я , а той нашия искал сред цивилизацията. Щото там ще се върви много , ще се кара велосипед, ще се ходи за риба, пали огън ей такива прекрасни неща.

Проблема е в това , че той наистина много работи и като е на почивка иска да почива. Демек футбол, телевизор, бира -скара.
Ще ходим с едно приятелско семейство , ще ги оставяме двамата да си почиват на диваня , а ние ще се правим на Тарзанки с моята приятелка. Sunglasses

# 5 218
  • някъде ... тук ...
Акаша, тук Simple Smile Мъжете се пускаха и на zip-line-a, мен ме достраша.

Малката Жаки ще ни умори от бисери и смях. Страхотна е Simple Smile

# 5 219
  • София
Белинда, какво прави козунака.
Конкретно в момента спи. Аз чистих, прах обувки, гладих и успях да си направя салата, което е чудо на фона на последните дни.
Качила съм едно кило от бира, вино и ядене на боклуци, когато съм освирепяла от глад, а нямам възможност да си направя нещо читаво. Та днес съм наказана само на зарзават. И никаква бира!!! Rage

Общи условия

Активация на акаунт