Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 572
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 280
И аз чувам кучетата и колите още движат... Жаки, в РИОКОЗ подайте сигнал, някакъв инспекторат, община и ще вземат мерки. Аз друго си мислех, остави лаенето, ами ако от тези големи кучета ги изпусне и се разхождат, 60-80 метра нищо не е. Мен понеже ме е хапало домашно куче и по-конкретно дог, изпитвам панически страх от всяко такова, какво ли остава едро, голямо или пък да е някаква от тези породи агресивните...

# 5 281
Кой е по-читав Home Away или airbnb? Те за БГ не са много развити, но и по принцип питам. Първият ни опит с аирбнб беше изключително успешен (за Тетевен) и му се надъхахме. Тез дни обаче за Пловдив нещо на дръвце ударихме с него.
ние от години почиваме , пътуваме с такива сайтове. ейърбнб имат страхотна платформа, а и сме попадали все на читави собственици.

# 5 282
Добро утро!

Видях девойките на Хай, Селесте и Онзи, ама не помня писах ли, че са разкошни, та да си кажа 😍

Жаки да оздравява, че трябва да грее на сцената тоз талант!

Мони, дишай, татко ти е добре! Подкрепям идеята за йога.

И аз нещо се мъча да се разболея... Еййй, начи, голямо съм леке, само малко нещо да ми разклати психиката и физиката ми реагира автоматично...
Лаптопа ми още е в офиса и кълва през телефона, много се дразня. И време много нямам, че разни глупости, ама ви чета

# 5 283
Добро утро,

не можах да ги видя децата на Селесте и Онзи, ама съм сигурна че са хубави, щото в тая тема са все хубави хора.

Аз моите ги пускам да ходят сами навсякаъде, но те са големи вече. Иначе съм водила в училище само в първи клас и после сами, но училището е на 2 минути о т нас. Само че моите са къщни гърнета и ако може хич няма да излязат.
Днес най накрая ще се боядисам, направо съм като чума в главата.

# 5 284
Добро утро.
Каката си е самостоятелна от доста време. Синът може да отиде сам до училището, но ако имам излизане го съчетавам с изпращането му. Прибира се сам, но до магазин да отиде го е срам.

# 5 285
Добро утро.
Три дни ми съкратиха живота. Вчера инах 40 служебни обаждания, детето е със зачервено гърло, аз съм като парцал.
Дете на 5 не бих пуснала при никакви обстоятелства и то не заради детето. При толкова родители на площадката, някои инциденти зявършват в спешното.

# 5 286
  • София
То освен всичко друго, пълно е и с бездомни кучета, изобщо не е за пускане положението.
Айде да устискаме и днес, последен учебен ден за първолачето. Следобяд е тържеството, тя се е тръшнала, е не си знае репликите по английски и е нещо страшно у нас от снощи. Да минава, че да й се успокои душичката. Утре - на Витоша.

# 5 287
  • Ямбол
Добро утро.

Тежка ми е програмата днес или по-скоро многокомпонентна(тази дума Жаки как ли ще я каже).
Утре обаче няма да имаме часове и ще отдъхна.

Малкото Жаки да се закрепи бързо и да бъде неотразима на тържеството.

По отношение на скрипите - във всеки колектив явно има някакви такива, които гледат да се налагат, особено пред новите. Много обичам да ги поставям на място, физиономиите им са ми безценни. А една такава даже успях да я осъдя.

Даун стигна ли в Мадрид? Кога ще се прибира в България или направо ще лети за другия свят?

Белинда, тия дни ми закъсня и направо си се представих с един козунак, но беше за кратко.

# 5 288
О, не ми говорете за кучета. Синът ми е повалян от 3 различни хъскита (споделям съвпаденията, а не че имам нещо против породата). Големи кучета, които моментално го повалят на земята(искат да си играят), а той получава супер стрес и почва да заеква. Това ми е  и едно от основанията да го придружавам до училището. Иначе си има любило улично куче, което гали, говори му.

# 5 289
  • Germany
Добро утро!
Събудих се в 6,00 от тътена на кофите за боклук. Що за малоумщина е да се събира боклука в 6 сутринта!?! Децата и мъжа ми ще ходят с баща ми за риба днес. Напоследък все улучваме забранен период и татко предложи да отидат на платен язовир. Дано хванат нещо, че им е голям мерак. Аз ще вися да чакам Техем да засекат водомера. Ще трябва да помислим за смяна с дистанционен, защото за малко да изпуснем всички срокове за записване и да ни начислят топла вода на база...
Жаки, дано й се размине на малката и утре да бъде зашеметяваща на тържеството!
Тук ме е страх да пускам децата сами навън. Заради малоумните шофьори и бездомните кучета.
Хубав ден на всички!

# 5 290
Добро утро!

Момчето ни се прибра от екскурзия и ни надонесъл и подаръци от лични по-лични. За първи път ходи и се оправя сам, впечатлена съм. Куфара подреден, супер организирано се оказа това дете Laughing Горда съм, че се е справил толкова добре.

Мони, сутрин събират боклука, т.к. после пречат на движението, друг е въпроса, че умишлено блъскат и тропат.

Синът ми не съм го пускала сам като беше малък. В нашия квартал не е като да няма кучета, мен мъжът ми ме посреща на спирката, когато не съм с кола, какво ли остава детето да пусна, а и не ни е много спокоен квартала.

Бързо оздравяване на малкото Жакче и да бъде неотразима на сцената, както обикновено.

# 5 291
  • Варна
Щерката сега навърши 6, не виждам вариант в скоро време да я пускам сама навън. Може би в по-малките и спокойни градове става, но тук в лудницата, тц.

# 5 292
  • на Мелмак
Добро утро!
Дано се размине бързо на малкото Жаки 🤗.
Моите до 7-8 г сами не искаха да ходят сами никъде. Само голямо геройство беше в техните очи да отидат/ приберат се сами от училище. Сега си обикалят в квартала, до магазина,  до книжарница, сладкарница.

Хубав ден от мен, момичета!

# 5 293
  • Пловдив
Добрутро и от мен. Жаки обади се на телефоните на общината и питай къде да пуснеш жалба.Това развъдник за кучета ли е ? Да не са от тия дето огранизират нелегални боеве щом са големи.
Някой слагал ли е матирано фолио на прозорците си ?
Много сме близо със съседната кооперация имам пердета от тафта през деня е супер , обаче вечер като се светне лампата всичко се вижда и щерката не ще да си пуска лампата в стаята.Щори не искам , щото не искам да ми дупчат дограмата, а и през деня си ми харесва аз виждам навън, а отвън не виждат вътре.Само вечер е проблема.

# 5 294
  • sofia

Някой слагал ли е матирано фолио на прозорците си ?
Донкова, слагала съм матирано на прозореца в банята, щото не съобразих да го поръчам матиран, но с него и ти не виждаш навън. Има едно фолио, с което се затъмняват автомобилни стъкла. С него виждаш отвътре навън, но и то отнема от светлината. Разпитай някъде, където правят тази услуга.
Може да провериш колко ще струва да смените стъклопакета с подходящи стъкла или просто да сложиш още едни плътни пердета.

Жаки, това с кучетата много гадно. Ние имаме едно съседско, което нощем лае неспирно! Ритмично, на определен времеви интервал и непрекъснато! Явно през деня спи гадта. Лятото изобщо не можем да спим на отворен прозорец.

Общи условия

Активация на акаунт