Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
... Вярно ли е 4е след преминаване на действието му бръ4ките са по - дълбоки и трябва да се поставя по- голяма доза ?

Това не мисля, че е вярно.

# 181
  • София
И според мен не е вярно. Naughty
Филърите действат с натрупване.Първия път не издържат 6 месеца,но след третия Да.Зависи и от филъра,разбира се.

# 182
Филърите действат с натрупване. След първото поставяне /поне при мен/ се резорбира доста бързо. Не е вярно, че бръчката става по-дълбока, просто свикваш да я виждаш по-загладена. От мой личен опит - не се отказвайте, Жувидерм е много добър филър, просто трябва да се понатрупа и да се поставя редовно. След няколко запълвания, сега при мен действа 10 месеца поне, може и още, но аз не чакам да се резорбира напълно. Внимавайте и кой е докторът, все пак. Това е важно!

# 183
400 лева.
2 флакона използва.
Следващия път препаратът ще е Celluform, пак 2 флакона и ще е по-евтино.

Змия, честито!
Много добра цена! Къде я прави?

# 184
  • София
В Скинлайн.
Вече не мога да си закопчая колана на дънките. Отокът е налице.

# 185
  • в 1001-та нощ
Това е добре Simple Smile Има реакция Simple Smile Вероятно ще стане болезнено, парещо ... аз вдигах лека температура ...

# 186
  • София
Аз много рядко изпитвам болка, нЕкво дебелокожо съм, дебил/тапир един вид.
Болка няма да има.
Взех си един масажор и щом спрем за спане ще се масажирам.

# 187
  • в 1001-та нощ
Аз много рядко изпитвам болка, нЕкво дебелокожо съм, дебил/тапир един вид.
Болка няма да има.
Взех си един масажор и щом спрем за спане ще се масажирам.

Масажите са препоръчителни. Амбицирана си - това е хубаво Simple Smile

# 188
Ще проуча МД Кодовете със сигурност.

Някой правил ли е назолабиални в Пловдив? Имам нужда от препоръки, може и на лично съобщение.

# 189
Здравейте, не съм следила форума от месеци и сега успях да прехвърля само последните теми, силно интересуващи ме:) Слагах импланти края на 2016 , . След операцията правих масажи, пазих се много и 3 процедури венус вива и нямах и следа от белези и манипулация. Но колкото повече време минаваше като се погелднех, ясно личеше импланта къде е, под импланта имаше кожа,като леко провиснала. На 6тия месец на консултацията ми каза, да мине още време, че може би трябва кръгли да сложим, понеже съм имала увисване покрай двете кърмения. Тази седмица се подложих отново, като не пипахме имплантте, само да подсили мястито под импланта и да събере кожата, но шевовете са по-големи и не мога да си намеря място от болка и дискомфорт.. и сега пак всичко наново,  превръзки, сваляне на конци, белези....тресох се много нужно ли беше или не, но пък да н си доволен от крайния резултата, също не е опция.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 16:13 от monday

# 190
Мондей, аз не разбрах- ти след операцията ли имаш бременност и кърмене?

# 191
Мондей, аз не разбрах- ти след операцията ли имаш бременност и кърмене?

Не, направих първата операция 2016,  3.5г след втората бременност и кърмене. Просто импланта и ан двете гърди е пропаднал някак си.

# 192
Виждала съм подобно на това, което описваш.
Така се получава, когато хирургът реши, че може да се “обере” провисването само с имплант. Тоест, когато птозата е гранична и има чудене да се реже и повдига и попълва или само да се попълва. Може би бюста ти не е бил много голям и не е бил много виснал и лекарят е считал, че само с имплант ще се наредят нещата. Но явно не е станало така.
Много се надявам сега, при постфактум корекция да е отстранена изливаната кожата и да се харесаш. Ужасно е да минеш пред операция, да дадеш една торба пари и да не си доволна. Дано всичко е наред!

# 193
Виждала съм подобно на това, което описваш.
Така се получава, когато хирургът реши, че може да се “обере” провисването само с имплант. Тоест, когато птозата е гранична и има чудене да се реже и повдига и попълва или само да се попълва. Може би бюста ти не е бил много голям и не е бил много виснал и лекарят е считал, че само с имплант ще се наредят нещата. Но явно не е станало така.
Много се надявам сега, при постфактум корекция да е отстранена изливаната кожата и да се харесаш. Ужасно е да минеш пред операция, да дадеш една торба пари и да не си доволна. Дано всичко е наред!

Toчно такъв е бил случаят, но сега шефовете и болката са доста по-големи, ама трай бабо за хубост:)Просто млечната жлеза като е със съсипан мускул и се отпуска и провисва после, с времето по-зле става, ако не се оберев самото начало.Но са си две опреации, както и да го гледаш.. мнг кофти

# 194
  • в 1001-та нощ
Ще проуча МД Кодовете със сигурност.

Някой правил ли е назолабиални в Пловдив? Имам нужда от препоръки, може и на лично съобщение.

Д-р Ива Стоилова.

Общи условия

Активация на акаунт