Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 444
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
Здравейте, не съм следила форума от месеци и сега успях да прехвърля само последните теми, силно интересуващи ме:) Слагах импланти края на 2016 при Ильо Стоянов, 360CC Aлерган. След операцията правих масажи, пазих се много и 3 процедури венус вива и нямах и следа от белези и манипулация. Но колкото повече време минаваше като се погелднех, ясно личеше импланта къде е, под импланта имаше кожа,като леко провиснала. На 6тия месец на консултацията ми каза, да мине още време, че може би трябва кръгли да сложим, понеже съм имала увисване покрай двете кърмения. Тази седмица се подложих отново, като не пипахме имплантте, само да подсили мястито под импланта и да събере кожата, но шевовете са по-големи и не мога да си намеря място от болка и дискомфорт.. и сега пак всичко наново,  превръзки, сваляне на конци, белези....тресох се много нужно ли беше или не, но пък да н си доволен от крайния резултата, също не е опция.

За bottoming ли става въпрос? Имплантът пропада надолу, а зърната остават високо? Разрезите вече не са в мамиларната гънка, а в върху гърдата? Може да е в комбинация с double bubble. Например:

Скрит текст:

# 196

За bottoming ли става въпрос? Имплантът пропада надолу, а зърната остават високо? Разрезите вече не са в мамиларната гънка, а в върху гърдата? Може да е в комбинация с double bubble. Например:

Точно така , импланта пропада надолу и има една гънка под двете гърди под импланта, зърната остават високо, аз нямам никакви следи от разрези, беше минимален и правих венус вива и наистина не можеше да се разбере къде е бил разреза, но сега ме боли навсякъде и ще съм щедро нарязана:) Дано утре е по-добре, че едва дишам.

# 197
  • в 1001-та нощ
Със сигурност ще се подобряваш с всеки изминал ден. До колкото разбирам - започнало е скоро след операцията за поставяне на имплантите? Вероятно са по-слаби тъканите ти, защото кубиците не изглеждат много, а д-р Стоянов мисля и че не би сложил по-големи импланти от това, което е преценил за уместно. Причините за това усложнение - може да са погрешен избор за размера на импланта (при теб едва ли, освен ако не си много дребничка), формата не е от значение, слаби тъкани, интензивно движение преди да се възстановят тъканите, неносене на лента/сутиен след операцията, ранно спане по корем, настрани ... лекарска грешка ...

Корекцията е трудна, доколкото разбирам джобът не е прекрояван, но предвид дискомфорта, за който споменаваш - възможно е и това да е направено, а не само да е обирана кожа. Спазвай стриктно инструкциите на лекаря, намали физическата активност, носи лента/сутиен поне 3 месеца ... Остави хвалбите, че някой е започнал рано след операцията да шофира, да спортува и т.н. Аз винаги предпочитам да предложа предпазливост и умереност. Надявам се с тази корекция - всичко да дойде на мястото си. Кураж!

# 198
Със сигурност ще се подобряваш с всеки изминал ден. До колкото разбирам - започнало е скоро след операцията за поставяне на имплантите? Вероятно са по-слаби тъканите ти, защото кубиците не изглеждат много, а д-р Стоянов мисля и че не би сложил по-големи импланти от това, което е преценил за уместно. Причините за това усложнение - може да са погрешен избор за размера на импланта (при теб едва ли, освен ако не си много дребничка), формата не е от значение, слаби тъкани, интензивно движение преди да се възстановят тъканите, неносене на лента/сутиен след операцията, ранно спане по корем, настрани ... лекарска грешка ...

Корекцията е трудна, доколкото разбирам джобът не е прекрояван, но предвид дискомфорта, за който споменаваш - възможно е и това да е направено, а не само да е обирана кожа. Спазвай стриктно инструкциите на лекаря, намали физическата активност, носи лента/сутиен поне 3 месеца ... Остави хвалбите, че някой е започнал рано след операцията да шофира, да спортува и т.н. Аз винаги предпочитам да предложа предпазливост и умереност. Надявам се с тази корекция - всичко да дойде на мястото си. Кураж!

определено съм дребна, но имайки впредвид професионализма му и това , че бях с почти нулев старт, проблема при мен е точно съединителната тъкан, тоест с врмеето импланта пропадна още повече и се оказа, че всъщност не е срастнал в самото начало, което не си обяанявам как е станало.Имайки впредвид, не шофирах 15 дни, сутиена не свалях спортния 3 седм, а до ден днешен не лягам нощем без него, спорт никакъв 2 месеца, единствено се улавяйх, че спя по корем, това незнам как да контролирам, а веороятно има тежест. Сега само при мислта, че трябва да се подложа на същите лишения, шофиране, пазаруване, спорт ми прилошава, как ще органзиирам нещата:) И в топлото ще се разхождам с този сутиен с огромни презрамки и цип:) Но ще изпълнявам, няма как, въпроса е да има ефект.
Четох за причините във слабата съединителна тъкан, казват, че наличието на повече естроген, който причинява целулит, а изведнъж ми се появи доста, въпреки спорта, който не спирам... Хормоните в женското тяло и те търпят промени.

# 199
  • в 1001-та нощ
Аз се оперирах при друг лекар, но при мен указанията за спортния сутиен бяха за 3 месеца (не седмици) носене. При теб може би и размерът на импланта да е голям и в комбинация с по-слаби тъкани да се е стигнало до усложнението. Аз съм средна на ръст, стартът ми не беше нулев,  и съм с 375 кубика - кръгли. Имам разстояние между гърдите и нямах площ за повече. Но и като гледам, ако бяхме сложили повече, при кръгъл имплант - горният полюс щеше да изпъква много.  За импланти на по-голяма площ за по-красиви гърди - трябва да се измести захващането на мускулите, което е много рисково и чак толкова "красота" не ми е нужна Bowtie

Същественото сега след реоперацията, според мен е - да позволиш на тялото да се възстанови и да не напрягаш тъканите - поне няколко месеца. Аз спях по гръб - подпряна на възглавници - все едно съм седнала, но не толкова изправена. Даже ми беше удобно и трудно се върнах към спането настрани Simple Smile По-дълго носене на спортния сутиен, ест. с по-затворени блузки, за да не се вижда.

# 200
Два месеца денонощно сутиена, след това по всяка възможност. Свалям го само ако излизам вечер, с нещо по така. Иначе у нас или с по спортни дрехи, нощем съм постоянно с него.
Спорт започнах на 2 месец, само йога и не натоварвам горната част на тялото.
Иска си много пазене, няма какво  да се лъжем.
Намери начин да ограничиш спането по корем, подпирай се с възглавници от страни, да ти пречат да лягаш на гърдите.
Много неприятно е случилото се, но никой не е застрахован, като сме се подлагали, знаем, че може да има усложения.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 11:19 от JACKLIN*

# 201
Момичета,  аз искам да попитам нещо относно имплантите - аз имам импланти от 4-5 години, но от известно време забелязвам, че като си пипам гърдите (основно отдолу) се напипва като набръчкано, даже на едната ми гърда мога да си пъхна пръстите между импланта и гръдния кош (ох, незнам дали се изразих разбираемо). Имплантите ми са подмускулни, нутрели марката, кръгли.  Искам да отида на консултация,  (но аз и друг път съм писала, че операцията ми е правена във Варна при Заякова  и въобще не съм доволно от нея, и й нямам никакво доверие), И незнам какво да правя.  Дали е нормално с времето импланта да се посмачка? Или пък при срастване с тъканите да се напипва като набръчкано?

# 202
  • в 1001-та нощ
Така, както го описваш - звучи, като промяна  в тъканите около импланта. Natrelle са с по-тънка обвивка, за да са по-меки и да стоят естествено, и да - обвивката може да се спука, но ако гелът е кохезивен, би следвало да си стои на мястото. Най-добре е да те види хирург с опит. Във Варна съм чувала само за още един хирург, но нямам представа какъв опит има с гърдите - д-р Даниел Янков от МЦ Дивна. За София - можеш да се консултираш с доц. д-р Тепавичарова - виждала е и ремонтирала всякакви усложнения - дори само за мнение - си струва консултацията, за Пловдив - лекаря на Жаки (не запомних името, но тя ще подскаже)...

# 203
Аз се оперирах при друг лекар, но при мен указанията за спортния сутиен бяха за 3 месеца (не седмици) носене. При теб може би и размерът на импланта да е голям и в комбинация с по-слаби тъкани да се е стигнало до усложнението. Аз съм средна на ръст, стартът ми не беше нулев,  и съм с 375 кубика - кръгли. Имам разстояние между гърдите и нямах площ за повече. Но и като гледам, ако бяхме сложили повече, при кръгъл имплант - горният полюс щеше да изпъква много.  За импланти на по-голяма площ за по-красиви гърди - трябва да се измести захващането на мускулите, което е много рисково и чак толкова "красота" не ми е нужна Bowtie

Същественото сега след реоперацията, според мен е - да позволиш на тялото да се възстанови и да не напрягаш тъканите - поне няколко месеца. Аз спях по гръб - подпряна на възглавници - все едно съм седнала, но не толкова изправена. Даже ми беше удобно и трудно се върнах към спането настрани Simple Smile По-дълго носене на спортния сутиен, ест. с по-затворени блузки, за да не се вижда.

Да, много си права, но като основна грешка анализирам, навика да спя по корем. И макар и да се съобразявах в началото, инстиктивно започнах да спя след няколко месца предимно по корем. Но сега ще се уча с възглавници, на диван, да отвикна от това нещо. Спортния сутиен ще гледам да го нося максимално, сега лятото е доста кофти период, предния път си го носих месеци наред, ще забравя и за сппрта първите месеци. Миналият път ходих на канго след 3 месец, което беше грешка също, както JACKLIN* каза, 'Иска си много пазене и няма какво да се лъжем"Simple Smile

# 204
О, колко се радвам, че намерих тази тема!

Имам огромно желание да уголемя и повдигна бюста си, но все още търся смелост. Също така, опитваме за второ детенце и ми се струва удачно да го откърмя, преди да подобря гърдите. От предишната ми бременност и едногодишно кърмене, през които бюстът ми се утрои в размер и след това увисна видимо, се притеснявам, че това ще се повтори с всичка сила.

Преди няколко месеца си запълних назолабиалните бръчици и съвсем малко - неразпознаваемо - устните. За съжаление, явно нещо не се случи както трябва, т.к. ми се получиха леки топчета в устните, а на мястото на назолабиалните, при лек натиск с пръсти,  напипвам "пълнежа"- не знам, нормално ли е? Това при все, че минаха около 4 месеца. Препоръчаха ми д-р Ванеска и мисля да я посетя за следващата процедура. Може ли и вашето мнение за нейната работа и като цяло за причините да се образуват "топчета" в устните? Благодаря.

ПС: искам също липосукция на колене и прасци, като ще си казвам всичко, а и за да е пълен записа : )) Вероятно,  трябва да търся "промо"-пакет Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 15:51 от Gaggi

# 205
О, колко се радвам, че намерих тази тема!

Имам огромно желание да уголемя и повдигна бюста си, но все още търся смелост. Също така, опитваме за второ детенце и ми се струва удачно да го откърмя, преди да подобря гърдите. От предишната ми бременност и едногодишно кърмене, през които бюстът ми се утрои в размер и след това увисна видимо, се притеснявам, че това ще се повтори с всичка сила.

Преди няколко месеца си запълних назолабиалните бръчици и съвсем малко - неразпознаваемо - устните. За съжаление, явно нещо не се случи както трябва, т.к. ми се получиха леки топчета в устните, а на мястото на назолабиалните, при лек натиск с пръсти,  напипвам "пълнежа"- не знам, нормално ли е? Това при все, че минаха около 4 месеца. Препоръчаха ми д-р Ванеска и мисля да я посетя за следващата процедура. Може ли и вашето мнение за нейната работа и като цяло за причините да се образуват "топчета" в устните? Благодаря.

ПС: искам също липосукция на колене и прасци, като ще си казвам всичко, а и за да е пълен записа : )) Вероятно,  трябва да търся "промо"-пакет Simple Smile

Съвета ми е да изчакаш за имплантите, въпреки че имам пред себе си хора с изкарани 2 бременности и не са мръднали, но с кърмено незнам как е, така че може би по-добре да почакаш. И аз чух страхотни отзиви за д-р Ванеска, преди година слагах филър динамичен на Teyosal 1мл при Манолова, доволна съм, но от ботокса последния път н бях никак, затова ми се иска да сменя.Но нямах такива топчета или дискомфорт.

# 206
Здравейте, момичета!
Имам нужда от съвет, т.к. не съм много на ясно с разкрасителните процедури. Проблемът ми е с бръчките около очите /пачи крак/, какво е най- подходящо за тях- мезотерапия, филъри , плазмолифтинг или ще ми препоръчате нещо друго. Другият ми въпрос е към коя клиника или доктор да се ориентирам, за да не попадна на грешно място. Става въпрос за София.

# 207
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета!
Имам нужда от съвет, т.к. не съм много на ясно с разкрасителните процедури. Проблемът ми е с бръчките около очите /пачи крак/, какво е най- подходящо за тях- мезотерапия, филъри , плазмолифтинг или ще ми препоръчате нещо друго. Другият ми въпрос е към коя клиника или доктор да се ориентирам, за да не попадна на грешно място. Става въпрос за София.

За пачи крак ботокс. След като ефектът му се разгърне напълно (до няколко седмици), ако има нужда - може и друго. Това са мимически бръчки и като начало е важно да се блокира мимиката в областта.

monday, успех Simple Smile На някои им се получава и без много грижи, при други са съществени Simple Smile

Gaggi, за корекцията на бюста - изчакай да приключите с кърменето на второто дете, да ти дойде цикъла след това, да се нормализират хормоните и теглото да се стабилизира Simple Smile

Топчетата от филъра вероятно са се получили от повърхностно поставяне. Консултирай се с д-р Ванеска - добри са отзивите за нея във форума.

Змия, как си?

# 208
  • В.Търново
Моя съвет е,когато искате да правите каквито и да са корекции по тялото да става след приключване на бременостите.При увиснал бюст може да се коригира и само с повдигане,стига да има достатъчно материал. Simple Smile

# 209
monday, аз когато отидох на консултация при Стоянов, бях твърдо решена, че няма да се подлагам на повдигане, исках дори по голям имплант, но да нямам белег котва. Той категорично отказа, при мен имаше и 3 степен увисване. Та се съгласих. После осъзнах, че наистина е по добре, можех да съм като теб.
Иначе и при мен разреза не е точно в гънката, а малко по нагоре  newsm78  Обаче изрично ме предупредиха, че спането със спортния сутиен е до живот. И въобще разходките без сутиен да ги забравя  Grinning
Вече са на 7 месеца, за сега няма проблеми, Натреле са, идват ми една идея по меки.

Общи условия

Активация на акаунт