Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
a.l.e.n.a, клоня  да отложа операцията именно заради безупречната подготовка. И ми се ще да чуя и двете светила- Райнов и Джамбазов. Лошото е, че са ми били под носа и двамцата.

# 241
Здравейте,
Извинявам се, ако въпроса е дискутиран, но нямам време да чета назад в темата. Препоръчайте ми клиника за премахване на белези от операция на крака.
И ако някой е махал белег от операция да сподели подробности за брой процедури, през колко време се правят и каква е горе долу цената. Благодаря предварително Simple Smile

Белези се третират с CO2 лазер и Венус Вива. На мен са ми казвали, че Вивата няма да повлияе изпъкнал белег. Цената зависи от големината на белега. Колко процедури и как ще се повлияе - това си е строго индивидуално. Зависи и какъв е белега. Келоиден белег трудно се повлиява, а може и кортикостероиди да се наложат. Ако се третира с лазер, то процедурите са горе долу по една на месец, зависи колко бързо ще паднат "коричките", а и лятото не се правят на място, което ще бъде излагано на слънце.
Третирам два белага в момента - единят не е от операция и леко избеля от 2 процедури с CO2 лазер. Моята кожа е суха, тънка и бавно се възстановява - коричките ми падат за 14-20 дни. Вторият ми белег е келоиден (от операция), още не са ми паднали корите и не мога да кажа, но и така виждам, че все още е изпъкнал. Преди лазера се мазах 2 седмици с кортикостероиден крем, за да се поуспокои. Сега за лятото спирам процедурите.
Не знам кога е била операцията, но на мен ми казаха, че трябва да минат 2 месеца преди да се третира с лазер. 

# 242
  • В.Търново
Аз съм с хипертрофирали носни конхи, хипертрофирала лигавица, хиповентилирани синуси, с размит контур плюс това същото и за етмоидални клетки. Синузитите от два пъти годишно по 7 дни станаха тримесечни.
Но съм наистина в чуденка, да не говорим, че ме и дострашава.

P. S. При мен има и травмен компонент- комшийка ми удари една главичка при игра на криеница като дете, може би 8-9годишна възраст.
Не се чуди повече!Само не знам как не си загубила обонянието до сега.Няма нищо страшно.Носа не боли толкова при тази операция.Като се оперирах при д-р Кулов продишах изцяло с днете ноздри на 12 ден от операцията.Ако отлагаш повече и алергията ти ще се усложни.Двете неща са свързани.За Джамбазов...., аз не бих отишла при него.

# 243
Dark chocolate благодаря за информацията Simple Smile Пресен е белега и аз си мислех, че може би лятото не се правят процедури. Това, че се прави по процедура на месец също ме устройва, аз си мислех да не би примерно всяка седмица да се правят. На есен ще го мисля, че може да се наложи още една операция на същото място. Иначе самите белези са 15 см и 8 см и въобще не ми се иска да ходя с тях до края на живота си.

# 244
Sunset_86, междувременно мажи с Кело-кот или Дерматикс. Може да почнеш няколко седмици след като махнат конците.

# 245
Инат до откат, не винаги кривите носни прегради пречат на дишането. Много хора има с криви прегради, но с перфектно дишане, не винаги това е критерий. Гледам, че при теб има и други "екстри", ако можеш отиди на консултация и при Джамбазов. Не като хирург, а просто да ти направи един обстоен преглед, тъй като е много вещ УНГ.

# 246
Инат до откат, не винаги кривите носни прегради пречат на дишането. Много хора има с криви прегради, но с перфектно дишане, не винаги това е критерий. Гледам, че при теб има и други "екстри", ако можеш отиди на консултация и при Джамбазов. Не като хирург, а просто да ти направи един обстоен преглед, тъй като е много вещ УНГ.
Аз дори не знаех, че имам изкривена преграда до преди прегледа. Цял живот с ужасни мигрени. Направих рино заради естетическа промяна, но ми оправиха и преградата. Вече 2 години нямам проблем с мигрената. Е, заболи чат пат, но не е като преди.

# 247
  • София
Здравейте,нова съм тук Simple Smile За съжаление нямам възможност в момента да наваксам със старите теми,предполагам сте и коментирали,но много ме интересуват отзиви за криолиполизата ?

# 248
Аз не съм доволна от криолиполизата, при мен нямаше никакъв ефект. 3 процедури по около час на брич имам.

# 249
И сега "едната е по-малка и видимо по надолу" ... А другата ти харесва повече?
Точно така, но аз вече почти спрях да ги мисля- ако не се оправят сами, по- нататък ще ги намести доктора. Ох, май наистина се вманиачавам вече с тия цици!

Monday, за едно поне мога да те успокоя- ще се приберат-моите в началото бяха под мишниците- толкова раздалечени ми изглеждаха. Сега, месец и нещо след операцията се прибраха, е, пак имам разстояние между гърдите, но аз и преди имах, така че това не ми е проблем. Това, че ти стоят раздалечени да не те притеснява.

# 250
Здравейте!
Споделяте, че никой не прави планови операции на гърди и не само, а на мен ми предложиха  дата за края на юли при д- р Заякова. Увериха ме, че ако спазвам указанията за постоперативния период няма да е проблем...
Удобно ми е, но правилно ли е ?
При д- р Стоянов записват за консултации за края на октомври, а операцията би била за 2019 януари.

# 251
  • в 1001-та нощ
Аз съм питала за операции през лятото по принцип - казвали са ми, че преди са избягвали жегите, защото не е имало климатизиране в сградите. Сега навсякъде има - и по болници, и в домовете, и в офисите ...не било проблем, като преди. Аз се оперирах през 2015г. и Тепавичарова оперираше до края на юли. Август почиваше и от 15 септември - отново. Аз не виждам проблем, но е добре да избягваш плажуване след това и се запозанй предварително с  "указанията за постоперативния период", за да си съобразиш програмата Simple Smile

# 252
  • София
Седмица по-късно според мъжа ми има подобрение с шкембето ми в сравнение с изходното положение.

# 253
A.l.e.n.a, благодаря Flowers Rose

# 254
Здравейте!
Споделяте, че никой не прави планови операции на гърди и не само, а на мен ми предложиха  дата за края на юли при д- р Заякова. Увериха ме, че ако спазвам указанията за постоперативния период няма да е проблем...
Удобно ми е, но правилно ли е ?
При д- р Стоянов записват за консултации за края на октомври, а операцията би била за 2019 януари.
Здравей,
Тепавичарова изрично каза,че операции прави до края на март.Ако преди е оперирала до по-късно,може би промяната сега да идва и от голямата и отпуска,незнам.Мин год,когато исках час при нея,ми се обади от чужбина .Беше към май ми се струва и ми каза,че се връща в бг чак късната есен. Все пак се видях няколко пъти с нея,  но нямаше как да си форсирам нещата,за да се вместя в срока,за който тя настоя.Февруари записах час при Стоянов за консултация.Като единствения избор бяха два юнски дни.
Ето малко неща по въпроса http://lechenie.bg/kakvi-operatsii-ne-sledva-da-si-pravim-prez-lyatoto/
Не е само до климатизирането на сгради. Най-малкото хирурзите излизат в отпуск почти целия август.Ако се наложи нещо да се прави след операция,няма как да стане.След като е планово,значи не е толкова спешно и може да се изчака един-два месеца,за да не дърпаш Дявола за опашката,дето се казва.Но,ако все пак се решиш-стискам палци и ти желая успех!

Общи условия

Активация на акаунт