Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На мен ми харесват!! Може ли да споделиш снимка преди как са ти били?
Благодаря! Hug
Ето така бяха преди да сложа сега филър(5ти път).
http://prikachi.com/images.php?images/805/9361805L.jpg

# 556
Аз и преди ги виждам така.

# 557
  • в 1001-та нощ
Офффф, то бива да махна брича и да трупна корем, дето пък никога съм нямала:( Аман вече, не знам какво да предприема. Вероятно ще се престраша и каковто, такова.

Би следвало да намалиш депото в брича и ако качваш - да се разпределя "по-хармонично" Simple Smile

Даяна1111, Теосиал Кис при мен улягаше повечко време Simple Smile Усещаш ли ги травмирани все още?

# 558
  • София
Не е огромна,но разлика определено има в големината.

# 559
Има разлика в обема , при Теосиал Кис след втората седмица се вижда формата .Сега са по - сочни Smile , а може и да ги усещаш и леко болезнени .

# 560
Да, разликата в големината също я виждам, но "шапката" според мен си е от предни слагания.
Утре ще ме види докторката, 10 ден ми е от ботокса, според мен още малко трябва да сложи.

# 561
Аз много се надявам някой да ми даде отзиви за лазерна липосукция на брич. Към Скин Систем със се насочила и доктор Ковачев.
Но ми се иска някой правил да каже как е.
Има тук някои стари теми, прочетох, че след такава процедура някои жени са започнали да трупат на места, които преди не са им били проблемни. До момента за апаратни процедури и мазила съм дала почти същата сума, а файда никаква. Омръзнаха ми тия бричове цял живот ги гледам! И спортувам и режим пазя и не съм с наднормено тегло, но ги имам. Искам крути мерки, но малко ме е страх. Моля ако някой има опит да сподели.

И аз искам лазерна липосукция. Проблемът ми е идентичен на твоя.
То е структура, не слаб-пълен. Аз съм слаба, качих 3 кг. и как се лепнаха и 3 -те там, ами грозно е, не ми харесва. Трябва да съм абсолютна вейка, за да не личи.
За съжаление, в нашия форум няма много информация и споделен опит за лазерна липосукция.
Според мен това е единствения категоричен метод за премахване на брич. Евентуално тези мезотерапии, с горене на мазнините. Но аз не съм новатор, не обичам да експерементирам с тялото си с процедури, които не са се доказали във времето.

В Есте клиник също има лазерна липосукция, ще питам лятото като ходя.

Даяна, кой е твоя лекар?

# 562
Мисля, че alena постигна хубави резултати за брича с инжекционни продукти.

# 563
На кое казвате лазерна липосукция ? Аз знам само за ултразвукова и аспирационна ?

# 564
  • София
Има разлика в обема , при Теосиал Кис след втората седмица се вижда формата .Сега са по - сочни Smile , а може и да ги усещаш и леко болезнени .
Днес, 6ти ден след поставянето на филър не ги усещам болезнени вече.
Между другото при предните 2 пъти,когато слагах Рестилейн,ми се виждаха по-напомпани от сега.
Може би защото тогава метериал в контура не беше слаган,а сега сложихме и в него и все пак той гълта част от филъра.Но аз хубаво изразен контур не виждам чесно казано.
Не всеки може да прави хубав контур.Повечето дори не искат да правят,точно защото се получават "шапки" от него.
Самсара,др.Анелия Здравкова ми ги направи.

# 565
https://youtu.be/iPS2bi2VRIY
Какво ви е мнението за тези устни? Според мен са направени ужасно , момичето казва , че ги прави във Варна при Др Николов. Не знам кой е и в коя клиника работи, но явно той е сътворил този “шедьовър” ..

# 566
Ужасни са, не ми харесват изобщо. Аз не харесвам изкуствен вид и твърде много обем.

# 567
Все си мисля , че лекарите съветват жените за количеството ,което да поставят. А и форма и всичко.. Аз харесвам обемни устни , но не чак толкова фрапиращи. Тук малко границата е премината.

# 568
Мисля, че alena постигна хубави резултати за брича с инжекционни продукти.

Трябва да се види дългосрочния ефект във времето. Това е нов метод.
И тези вещества, които се вкарват в тялото не са съвсем безобидни  Simple Smile
Т.е нещо за да разбие/разтопи буквално мазни депа не е като филърче с ХК. И то не се концентрира само в мазнинките, нали?

Не го отричам, много бих се радвала, ако се докаже във времето като ефективна и безопасна процедура.
Ще си набоцкам дупето с удоволствие  Crazy

На кое казвате лазерна липосукция ? Аз знам само за ултразвукова и аспирационна ?

Значи в Есте е ултразвукова, извинявам се за грешката - https://aestheclinic.com/project/ultrazvukova-liposukciya/.

Тъй сега ще чета за разликите между двете и предимства и недостатъци. Обаче принципът им за мен е един и същ.

Даяна, благодаря  Simple Smile

# 569
  • София
Все си мисля , че лекарите съветват жените за количеството ,което да поставят. А и форма и всичко.. Аз харесвам обемни устни , но не чак толкова фрапиращи. Тук малко границата е премината.
Не ми харесват устните от клипчето.
Аз също харесвам по-обемни устни,но тук нещо формата не ми харесва,прекалено изкуствени ми се виждат.
И моите не са малки,но не изглеждат така.

Общи условия

Активация на акаунт