Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 321
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
И аз харесвам обемни, но тези не ми харесват. Още преди интервенцията не ми харесват и са си достатъчно големи. В комбинацията с ужасните вежди, екстеншъна и вафличките  момичето ми изглежда нелепо Peace

# 571
Устните от клипчето- ми отвратителни са ми. Тя едва говори с тях, а как се храни не искам да виждам, имам чувството, че ще се пръснат. Frowning1

Следя с интерес темата за липосукцията, имам си брич и искам нещо ефективно, без да е необходимо да го правя периодично, както мезото примерно.

# 572
Аз си правих липо на корем в Есте . Бях се засилила за Ултразвукова, но д-р Стоянов ме разубеди. Спомням си само, че ултразвуковата е с по-голям накрайник и има по-големи белези. Също възстановителният период не бил много по-лек.
Ама като видях от аспирационната как нищо не разбрах - пак бих я избрала .

# 573
  • На топло в неговото сърце.
Аз си правих липо на корем в Есте . Бях се засилила за Ултразвукова, но д-р Стоянов ме разубеди. Спомням си само, че ултразвуковата е с по-голям накрайник и има по-големи белези. Също възстановителният период не бил много по-лек.
Ама като видях от аспирационната как нищо не разбрах - пак бих я избрала .
Какво количество ви изтеглиха?Когато сте били при Стоянов той ли предпочете тази процедура,колко сте висока и колко кг?

# 574
Отидох втори път на консултация понеже първият път ми отказа . Този път се съгласи. Изтегли 600мл. Не е мерил нищо поне на глас. Сега не съжалявам и ако трябва - бих го правила дори всяка пролет . Имам много добра фигура, стегната, слаба, без да изпадам в крайности. Но структурата и генът ми предразполагаха за коремче . След второто раждане реших, че е време да се погрижа за него . Резултатът е страхотен . Носих еластично бельо 4 пълни седмици. Нямах никакви болки след 10 ден, а преди това беше като натъртено.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:53 от St1

# 575
  • София
Жаки, Самсара, вижте в Есте и процедурата Boditite
https://dr-denkova.com/treatments/bodytite/

# 576
http://www.tialoto.bg/forum/showthread.php?t=3460&highlight= … %D1%8F&page=7

Тук има мнения за липосукция, но нямам идея какъв вид е. За тези, които се интересуват, могат да погледнат.

# 577
  • На топло в неговото сърце.
Отидох втори път на консултация понеже първият път ми отказа . Този път се съгласи. Изтегли 600мл. Не е мерил нищо поне на глас. Сега не съжалявам и ако трябва - бих го правила дори всяка пролет . Имам много добра фигура, стегната, слаба, без да изпадам в крайности. Но структурата и генът ми предразполагаха за коремче . След второто раждане реших, че е време да се погрижа за него . Резултатът е страхотен . Носих еластично бельо 4 пълни седмици. Нямах никакви болки след 10 ден, а преди това беше като натъртено.
По описанието ти имам сходна фигура,само коремната област ми е проблем.Колко ви излезна процедурата?Може на ЛС.Аз гледах в скин систем за лазерна липосукция,защото пише,че я правиш в обедната почивка.Не знам дали ефекта е същия,мислех,че някой ще сподели ,но уви........

# 578
  • София
Здравейте, предстои ми поставяне на филър в слъзния канал през следващата седмица, и мисля да си взема Арника монтана за дните преди процедурата.
Това, което ме притеснява, освен разбира се резултатът, е колко време продължава възстановяването и дали ще е необходимо да си предвидя няколко дни отпуска. Според лекарят процедурата е с бързо възстановяване и видими резултати веднага, но ще се радвам и на отзиви и съвети от наскоро правилите тази процедура.

# 579
Здравейте, предстои ми поставяне на филър в слъзния канал през следващата седмица, и мисля да си взема Арника монтана за дните преди процедурата.
Това, което ме притеснява, освен разбира се резултатът, е колко време продължава възстановяването и дали ще е необходимо да си предвидя няколко дни отпуска. Според лекарят процедурата е с бързо възстановяване и видими резултати веднага, но ще се радвам и на отзиви и съвети от наскоро правилите тази процедура.

Здравей
Сложих си филър там преди месец. Абсолютно никакъв възстановителен период нямах. Лекарката ми го постави с убождания не с канюла .

# 580
По описанието ти имам сходна фигура,само коремната област ми е проблем.Колко ви излезна процедурата?Може на ЛС.Аз гледах в скин систем за лазерна липосукция,защото пише,че я правиш в обедната почивка.Не знам дали ефекта е същия,мислех,че някой ще сподели ,но уви........

1000лв капаро и доплащане после, но не мога да си спомня точно колко. Около 1200 евро всичко, ако не се лъжа . Беше точно колкото ми каза лекарят на консултацията с включено еластичното бельо.
Аз съм скептична към тези процедурки в обедната почивка .

# 581
  • София

Здравей
Сложих си филър там преди месец. Абсолютно никакъв възстановителен период нямах. Лекарката ми го постави с убождания не с канюла .
Благодаря, дано и при мен е така.
Redensity 2 ли слага и доволна ли си месец по-късно?

# 582
А каква е идеята на поставяне на филър там?

# 583
  • София
Аз ще слагам филър в тази зона, защото съм слаба като цяло, съответно и лицето ми е и имам леки хлътвания под очите и тъмни кръгове, което пък придава уморен вид.

# 584

Здравей
Благодаря, дано и при мен е така.
Redensity 2 ли слага и доволна ли си месец по-късно?
Здравей, Juvederm Volbella ми сложиха. Много съм доволна , защото се притеснявах доста, все пак е деликатна зона . Но нямах синини, нито сега неравности или пък торбички, ако се прекали. Просто имам освежен вид.

Общи условия

Активация на акаунт