Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
И преди съм казвала- филърът под очите беше най- задовлителната ми процедура. На мига се видя ефекта, нямала съм сини или отоци. С канюла се работи. Свали ми 5-6 години на мига.
С Реденсити  съм аз. Държи ми над година.
Хил Клиник Ванеска.

# 586
И аз се каня. Като правих консултация за очите с д-р Михайлов, ми каза филър и то с канюла, защото с нея вероятността от натъртвания и синини била по-малка отколкото с къса игла.
А като се сетя как бях след едно prp синьо-черна, не ми се рискува...
Вас боля ли Ви или слагахте упойка?

# 587
С упойка бях, с игла поставяне и не усетих нищо.

# 588
Реденсити може да се поставя и с канюла, и с игла (в три точки). Аз имах леки сиснини след поставяне с канюла, но почти незабележими, без упойка и не болеше. Според мен поставянето с игла е по прецизно, поне от резултатите които сьм виждала на познати

# 589
Здравейте, момичета!
 Чета Ви редовно и знам, бихте ми дали адекватен съвет.  Напоследък много взеха да ми се набиват на очи коленете ми,  кожата там ми е много набръчкана, а съм на 36 год. Не знам какво би помогнало да подобря състоянието и, изглежда ужасно. Признавам си, че имам около 5-6 излишни килца.   

# 590
Офффф, то бива да махна брича и да трупна корем, дето пък никога съм нямала:( Аман вече, не знам какво да предприема. Вероятно ще се престраша и каковто, такова.
Може да се махне. Абсолютно всичко се маха щом са мазнини.... можеш да се изсушиш като скарида 😀 но става въпрос за мнооого строга диета ( в никакъв случай глад ) става въпрос за хранене по 7 пъти на ден но много ефективен режим и е нужна страхотна воля и здрава психика, защото след 10-тата седмица започваш да изпитваш зверски глад за сладко(тъй като и плодове не се ядат) , но аз съм преминала през това и отслабнах абсолютно навсякъде и в най-проблемните зони. На теб явно това ти е проблемна зона. Ако искаш мога да ти обясня всичко, но трябва много кардио и да си стриктна в режима.

# 591
Офффф, то бива да махна брича и да трупна корем, дето пък никога съм нямала:( Аман вече, не знам какво да предприема. Вероятно ще се престраша и каковто, такова.
Може да се махне. Абсолютно всичко се маха щом са мазнини.... можеш да се изсушиш като скарида 😀 но става въпрос за мнооого строга диета ( в никакъв случай глад ) става въпрос за хранене по 7 пъти на ден но много ефективен режим и е нужна страхотна воля и здрава психика, защото след 10-тата седмица започваш да изпитваш зверски глад за сладко(тъй като и плодове не се ядат) , но аз съм преминала през това и отслабнах абсолютно навсякъде и в най-проблемните зони. На теб явно това ти е проблемна зона. Ако искаш мога да ти обясня всичко, но трябва много кардио и да си стриктна в режима.
Извинявай, без да искам да те обидя - само ще поясня, че аз точно по тази причина си направих липото.  Харесвам тялото и пропорциите си и категорично съм против това “сушене”. Не ми харесва вида , например :
https://m.dir.bg/life/gallery/zlatka-dimitrova-otslabna-drastichno-snimki

Вредно е , освен това щеше да съсипе лицето и чертите ми - жената трябва да има мазнини навсякъде, особено по лицето.

Мисълта ми е, че всеки трябва да прецени точно какво иска .

# 592
Извинявай, без да искам да те обидя - само ще поясня, че аз точно по тази причина си направих липото.  Харесвам тялото и пропорциите си и категорично съм против това “сушене”. Не ми харесва вида , например :
https://m.dir.bg/life/gallery/zlatka-dimitrova-otslabna-drastichno-snimki

Вредно е , освен това щеше да съсипе лицето и чертите ми - жената трябва да има мазнини навсякъде, особено по лицето.

Мисълта ми е, че всеки трябва да прецени точно какво иска .
Извинявай, но май много не си наясно за какво иде реч. Тази снимка, която ми показваш е по-скоро анорексия. Всичките фитнес модели- Биляна Йотовска, Янита Янчева и т.н пазят точно такъв режим за какъвто аз говоря и се изсушават преди състезание, но всички им се възхищават нали? Разбира се, няма да станем като тях без химия., но най-важното е храненето.

# 593
Аз се възхищавам до толкова че също тренирам и се храня балансирано за положения труд, но не и за вида им .

# 594
Аз се възхищавам до толкова че също тренирам и се храня балансирано за положения труд, но не и за вида им .
Аз съм ЗА здравословното хранене, но това не е достатъчно, за да махнеш мазнините от проблемните зони. Трябва по стриктна диета , като под по-стриктна диета имам предвид, че всеки ден се яде едно и също(което не е много здравословно, но пък организма свиква с храните и знае по кое време какъв точно стомашен сок да подготви, научаваш го) и когато отидеш на кафе, да устоиш и да пиеш водичка а не фрешче или сокче. Това е, всеки сам си избира. Това не е начин на живот а път до целта ти, след това просто се поддържа с здравословно хранене. Тези неща не си ги измислям а ги научих от треньора ми, който от 20 години се занимава с културизъм и печели състезания.

# 595
Аз съм ЗА здравословното хранене, но това не е достатъчно, за да махнеш мазнините от проблемните зони. Трябва по стриктна диета , като под по-стриктна диета имам предвид, че всеки ден се яде едно и също(което не е много здравословно, но пък организма свиква с храните и знае по кое време какъв точно стомашен сок да подготви, научаваш го) и когато отидеш на кафе, да устоиш и да пиеш водичка а не фрешче или сокче. Това е, всеки сам си избира. Това не е начин на живот а път до целта ти, след това просто се поддържа с здравословно хранене. Тези неща не си ги измислям а ги научих от треньора ми, който от 20 години се занимава с културизъм и печели състезания.
Не пия фрешове от години, първата ми тренировка във фитнес беше през 2003 година . Мисля, че с това мога да приключа темата за мазнините, фитнеса и тн. По-горе писах какво ми е мнението за присъствието им в женското тяло. Аз не гоня предсъстезателна форма , а хармонична нежна женска фигура с лек релеф, без целулит и отпусната кожа .
Храненето ми е изключило отдавна всички млечни продукти , яйцата , шоколад , тестяно, газирано, пакетирано .

# 596
Не пия фрешове от години, първата ми тренировка във фитнес беше през 2003 година . Мисля, че с това мога да приключа темата за мазнините, фитнеса и тн. По-горе писах какво ми е мнението за присъствието им в женското тяло. Аз не гоня предсъстезателна форма , а хармонична нежна женска фигура с лек релеф, без целулит и отпусната кожа .
Храненето ми е изключило отдавна всички млечни продукти , яйцата , шоколад , тестяно, газирано, пакетирано .
Тук никой не говори за предсъстезателна форма, тъй като много добре знаем колко химия е нужна, ако се пази този режим и се спортува редовно просто ще се получи едно хубаво измистено тяло без мазнини.

# 597
На колко % мазнини казваш изчистено добре изглеждащо , за да се разберем в крайна сметка кой каква цел гони? Може и нагледно със снимки.
От сега казвам, че не харесвам бикини моделс.

# 598
На колко % мазнини казваш изчистено добре изглеждащо , за да се разберем в крайна сметка кой каква цел гони? Може и нагледно със снимки.
От сега казвам, че не харесвам бикини моделс.
Не говоря за бикини моделс тъй като те са без мазнини и без вода в тялото. Мисля, че навлязохме твърде дълбоко в темата. Трябваше да дадем съвет на момичето, а не да се караме. Темата е за естетични корекции по тялото.

# 599
Нее, в никакъв случай не се караме, а напротив - стана продуктивен разговор поне в моите очи.
Прилагам линк :
http://www.nowloss.com/online-body-fat-percentage-calculator.htm
Моята цел и форма са 18-20% . Simple Smile
Всеки трябва да знае какво иска и как да го постигне, това е важното .

Общи условия

Активация на акаунт