Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 267
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Самсара, ако знаех, нямаше да прибегна до мезотерапия. Но след месец и половина на дърти години ще се женя на плажна сватба и исках да изглеждам добре. Нямаше време за друго.
Но ще си събера пари и ще направя нещо сериозно.

# 616
Змия, ти и така ще си чудесна булка!  Ще ги оправим тези последни несъвършенства, иначе сме си убави😂🤪❤

Аз лично много съжалявам за потрошените пари, време и нерви по апаратни процедури, специално за брича. Пътувах постоянно до София... изобщо, много се прекарах.
Сега ще ида на консултация и само ще реша коя липосукция да е.
От тази с изтеглянето ме е страх от дупки, виждала съм, не е никак ок.
Имам лятото да мисля и чета.

# 617
  • София
Аз имам белег от секцио и 4 дупки от лапароскопия. Не ми пука за дупки, само да няма сланини.

# 618
Самсара, ако знаех, нямаше да прибегна до мезотерапия. Но след месец и половина на дърти години ще се женя на плажна сватба и исках да изглеждам добре. Нямаше време за друго.
Но ще си събера пари и ще направя нещо сериозно.

Боже това е толкова хубаво събитие!  bouquet Наслаждавай се без да мислиш за нищо друго освен положителните емоции! Красива жена е обичаната и щастлива жена   Heart Eyes

Sofiya8, никой не се зяжда с теб, изразявам мнение, което явно е адекватно, че те подразни до степен да се обясняваш.
Първо, ако си толкова благородна - няма да апелираш да ти пишат на лични, а ще публикуваш вълшебнта диета изготвена от професионалист  специално ЗА ТЕБ и твоето тяло, твоите нужди, твоите желания, възраст, мерки и здравословно състояние. Която видиш ли ще ни спести 100-200 лв, но ще ни я прошешнеш тайничко на ушенце.

Та с какво точно си ни полезна? Въпросът е риторичен, не ми отговаряй, не ми е интресно да дискутирам повече с теб и по тази тема. Ясно ми е.

# 619
Моите дупчици са 1см без да преувеличавам. Едната е до белег от премахване на апендикс и изобщо не се разбира. Другата е като ухапване от насекомо . Даже не съм се мазала с нещо, то няма нужда .
Или дупки имате предвид неравности ?

# 620
  • София
Аз пък с риск да прозвуча заядливо - не хвалете диети без да знаете на кого ги хвалите Simple Smile Отне ми няколко години,много глад,много пот,много лишения и пари по процедури,фитнес инструктори и прочие,преди някой да се сети да ме пита здрава ли съм и имам ли проблем Simple Smile Защото мога да ви покажа как страхотната ви диета не работи,но това е друга тема Simple Smile Исках да кажа,че все пак универсална панацея няма Simple Smile Относно липосукциите - аз съм си дала срок до операцията за бюста,ако все още искам и имам нужда тогава да направя на един път. Относно стандартната обаче съм чувала,че много често се образуват тромбове и има много смъртни случаи и сякаш се ориентирам към уктразвуковата,не че няма да се доверя на лекаря де Simple Smile

# 621
Момичета, бях споделила скоро за хилаурона в устините ми, втори път слагам и пак спада много бързо Sad почти съм убедена, че е заради солариума и диетите. Сложих си за втори път преди по-малко от месец, а вече е наполовина. Много хубаво стана, а имам чувството, че спада с дни, формата си остава хубава, но обемът спада. Въпроса ми е, да запиша ли час пак за след месец, за още 1мл , докато не е изчезнал съвсем ? Не е до марка май, вече пробвам 2 и е същата работа...

# 622
  • в 1001-та нощ
Какви филъри си слагала? Много е възможно да ти харесва ефекта на  отока от поставянето, и когато мястото се успокои и филърът се интегрира, да ти изглежда, че е резорбиран. Изтегли със спринцовка 1 мл течност и го излей в едно малка лъжичка - ще видиш, че изобщо не е много, като количество и няма да даде "wow" ефект Simple Smile

# 623
И на мен първите пъти ми се разграждаше много бързо, хем не ходех на солариум. Като се получи натрупване ходех на солариум, но ми се задържаше филъра. Peace

# 624
Според вас дали сега след 2ро слагане ще се задържи повече и ефекта ще е по голям? Утре ще ходя и се надявам да не се “изпари” пак.

# 625
  • в 1001-та нощ
Зависи - какъв продукт е слаган първия път, какъв ще сложиш сега, както и кога е било първото поставяне Simple Smile

ssaa, правилно си чула. Когато се засегнат по-големи кр. съдове има риск от тромбоза. При такива операции (смяна на тазобедрена става, фрактура на бедрена кост, по-големи коремна, гинекологична и т.н.) се предписва постоперативна терапия, за да се избегнат усложенния. За класическата липосукция не съм се интересувала как протича възстановителния период, но рискът го има.

# 626
  • София
Аз да споделя отзивите си за Теосиал кис.
По скоро не съм доволна от този филър.
В сравнение с Рестилайн,който слагах последните 2 пъти,Теосиал Кис-а не даде същия обем и пухкавост на устните.
Определено се сдобих и с топчета след него.
Лекарката ме предупреди,че има риск от такива и че затова вече не работи с него,но аз неее та нее,него искам.
Може и да е траен филър,но аз лично повече няма да го сложа и съжалявам,че го сложих.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 13:03 от Даяна1111

# 627
Резултат има, но не такъв на какъвто се надявах. Досега съм дала 1300 лева, подозирам, че и 2000 няма да стигнат.
Поредното доказателство, според мен, че апаратните процедури са вятър работа.

...да обясня за режима без да искам нищо в замяна, което по принцип може да струва около 100-200 лв, защото е изготвен от професионалист.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

И накрая, без да е заяждане, ама поредната нова профилна снимка на Алена направо цепи! То са чупки, стойки, ръце а у..

# 628
  • София
Резултат има, но не такъв на какъвто се надявах. Досега съм дала 1300 лева, подозирам, че и 2000 няма да стигнат.
Поредното доказателство, според мен, че апаратните процедури са вятър работа.

В случая не става дума за апаратна процедура, а за инжекционна.

# 629
Извинявам се, това беше за мнението на Жаклин за бричовете.

Общи условия

Активация на акаунт