Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 481
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
Москита, за Натлия не е необичайно. Но Лора, която нито е била бременна скоро или пък родила тази стимулация е чудо. Възможно е да има случаи, но това са изключения, както и мнимите бременности.

# 511
  • Разпиляна във въображението
На приказки Тони иска брат му да не му се меси в нещата и да има собствен живот, но когато никой не му се връзва да излязат и припка при брат си. Не се съобразява, че той му отказва, ами продължава с влажен поглед да настоява. Е, как да си разделят животите?

По месеците, в които е бременна, може да предполагаме, че Галя е забременяла скоро след като Петър й предложи брак. Когато уж са били много щастливи. Месеци по-късно обаче Петър е охладнял, отказва брак, прегръща и има по-такива близости с млада докторка, отказва й плътска любов Simple Smile , не я защитава и какво може да си помисли тя? Много добре си го рекна.

# 512
Изненадана съм, че сценаристите се сетиха да вкарат това, че Тони е в болницата точно заради Марио. Мислех, че са го забравили. Насочват ни към момента той да разбере и з връзката им, но защото са кучета долни- драмата трябва да е на макс, затова трябва да са няколко неща, не едно Grinning  на човек като Тони ще му дойде множко.

ПС: Вие кога спите и кога работите? Joy

# 513
Мириел, когато стана ясно, че Галя е бременна тя каза, че е в 12-та седмица. Пешко отдавна й предложи брак. И да, предложи й брак и забрави.На "куково лято" ли каза? Не иска да се обвързва човека, я колко млади момичета щъкат нагоре надолу.

# 514
  • София
Независимо от състоянието на Ралица, ние гледаме сериал и се опитваме да анализираме случващото се. Да бяха развили действието по друг начин.
Така е, но сценарият обикновено следва някаква първоначална линия (предполагам това е било охладняването на Пешко и проблемите в болницата) и се добавят промени свързани със забременяване в случая, или угаждане на феновете или актьорите. Така че, няма как да обвиняваме героинята Галя, че е забременяла ненавременно в случая.

# 515
  • Бургас
Галя забременя, защото Ралица забременя....иначе, едва ли щеше.

# 516
Мириел, когато стана ясно, че Галя е бременна тя каза, че е в 12-та седмица. Пешко отдавна й предложи брак. И да, предложи й брак и забрави.На "куково лято" ли каза? Не иска да се обвързва човека, я колко млади момичета щъкат нагоре надолу.

Това е краят на третия месец. Сезонът започва май четири месеца след края на предишния, т.е. се предполага, че поне месец са били щастливи. Забременяла е скоро след като й се предложи брак.

# 517
Сезонът започна три месеца по-късно от финала на предишния.

# 518
Еми и така да е - забременяла е след като се събраха щастливи, след проблемите, които Галя изтърпя по отношение на него, и той й предложи брак.

# 519
Мириел, в една от първите серии на този сезон (с червените обувки), имаше монолози на 3 героини, та там в колата Галя си мислеше, че Пешко не иска брак, не иска второ дете. От там са моите изводи.

# 520
Галя забременя, защото Ралица забременя....иначе, едва ли щеше.

Това, че Ралица е бременна не интересува публиката. Ние коментираме и анализираме, това което гледаме. А, каво правят в движение сценаристите, за мен е без значени. Аз гледам екрана и коментирам.Laughing

Съжалявам за повторението и се извинявам!

# 521
Аз не разбрах Галя на кого точно е шеф, след като не виждам кьорав гинеколог в тази болница. Освен да е шеф на магарето и на Петър. Аз за други подчинени не разбрах.

# 522
То в тази болница нищо не е както трябва.

# 523
Само шефове. После да не се чудят, защо болницата работи на загуба. Един кораб, а много капитани.

# 524
На Калин монологът беше добре  написан -той цял живот се е опитвал да впечатли  един  баща , който не се е интересувал от него като собствен син , защото  това е било бебето , което е подарил на жена си .
Не е допускал до живота си майка си , защото Жени  винаги е била досадна и опитваща се всичко да  научи и контролира .
Това за изневярата не е точно така , защото тогава Наталия беше изтрещяла , дърлеше се и доста време не беше с него , беше го напуснала .
Ако и днес  Марио най-после не си отвори устата и не обясни на Зорница защо толкова пази  Тони , ще стане досадно .
Тони вчера показа доста лоши черти  от характера си -първо  видях едно озлобление /като разбра защо е назначен/ , а после  вечерта беше  неприятно нахален .
Аз  много мразя хора , които не схващат като им се каже - НЕ ! С такива съм на официално -Добър ден и толкова .Но за това трябва да си малко груб , а Зорница не е .Тя е толерантна и заради Марио . Не може да натири в кучи г-з малкия , защото  обича брат му и се предполага ,че ще им се налага да общуват .
Тони  ще фучи яко , особено след като разбра и за назначението . Точно за това Марио трябва много бързо да и обясни на Зори  защо се мотае и още не му казва за тях .
Това с Галя  ми е досадно , защото явно в движение /заради бременността / са правени промени , а нашите сценаристи не са толкова добри с импровизациите . По същия начин са включили Калин и Наталия и  на моменти  е  доста неприятно и недомислено  .

Общи условия

Активация на акаунт