Лидл 115 - Майска тема

• 134 183
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 125
Мацко...чак до ц@ците не е банския Joy

Хоризонтален е моят, но ланшните бански не ми го покриваха.

# 1 126
  • София
Мацко...чак до ц@ците не е банския Joy

Хоризонтален е моят, но ланшните бански не ми го покриваха.

😂😂😂Язък, трябва да търся като за немски пенсионерки значи.

# 1 127
На мен ми е до под пъпа белият на райе и то 1 размер по-малък от редовния ми. Но стои чудно, исках такъв, че имам друг с ниска талия.

# 1 128
Да...леко уголемен и на мен ми се стори. Другите с връзките ще да са плитък модел ми се струва...

Добре стои...само тоя бял цвят ме смущава леко...като по долни гащи малко....ама карай....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 129
Аз да си кажа за кенгуруто. Същинско теле! Та, ако се чудите, да си знаете Mr. Green

# 1 130
Добре стои...само тоя бял цвят ме смущава леко...като по долни гащи малко....ама карай....Stuck Out Tongue Winking Eye
Laughing Тетаааа, много ще сме си хубави. Аз долни гащи бели нямам. Само цветни. Stuck Out Tongue Closed Eyes (шегичка) Иначе сменях 38 за 36, макар че и 38 не беше зле, почудих се малко и добре, че го смених - 36 стои като излят. Горната част на цветя пък си отговаря на номера, явно без пробване не винаги става да улучи човек.

# 1 131
Чудя се още дали си оставя черния, не ми трябва поне месец, дали ще пуснат други модели? Този пък е супер удобен, няма банели, няма дунапрени

# 1 132
Може да върнат...оглеждай се ..

# 1 133
Може да върнат...оглеждай се ..
Не, други модели имам предвид дали пускат отново. Или това е за цяло лято 🤔

# 1 134
Кажете къде ще сте на море и се съберете по бели бански мадама до мадама , да ви щракна за картинката на  есенната тема за Лидъл Blush Тет , като дойде тенът , направо ще си убиец , бре. Бялото само в първия до третия ден ще бледнее.

Има ли я тази извара , която коментирахте , в постоянния асортимент. Голяма , доколкото си спомням.

# 1 135
  • Асеновград
Кажете къде ще сте на море и се съберете по бели бански мадама до мадама , да ви щракна за картинката на  есенната тема за Лидъл Blush Тет , като дойде тенът , направо ще си убиец , бре. Бялото само в първия до третия ден ще бледнее.

Има ли я тази извара , която коментирахте , в постоянния асортимент. Голяма , доколкото си спомням.
Ако питаш за сладкарската, да има я и е около сметаната в края на млечните произведения.Първо огледай при намалените на 30% често има от нея и там.

# 1 136
Мерси , ще проверя !

И да ви кажа къде има сгушенка на далавера в момента
Скрит текст:
В Берьозка , две кондензирани млека за 5 лева , иначе едното е 3,99

# 1 137
Вчера я гледах пак сладкарската извара, има я и все още е намалена. Замислих се как ли й докарват вкуса само с под 7% масленост, тя има вкус на сметана, много е вкусна.

# 1 138
  • София
Може ли да споделите мнение за термосмесителите от другата седмица. Знам, че и преди са ги пускали.

Много са добри по думите на ВИК специалист. Вкъщи сме с такъв вече втора година. Удобно е, че веднъж като си нагласиш желаната температура и се наложи да спреш водата, после не се занимаваш, а само врътваш кранчето  Simple Smile

И ние сме с такъв от половин година. Нямаме забележки, стандартно температурата е на 38 градуса, като можеш да я променяш при желание.
Благодаря, интересуваше ме качеството. Моят в къщи е на грое, а този го искам за свекърва ми.

# 1 139
  • София
И да ви кажа къде има сгушенка на далавера в момента

Сгушенката подсладена ли беше и ако да, много ли?

Общи условия

Активация на акаунт