Лидл 115 - Майска тема

• 134 203
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 110
Привет! Някой взел ли си е от пижамите гащеризон, и може ли да сподели мнение?

# 1 111
  • ВАРНА
МОже ли отзиви за една водна пързалка взех от Лидл - мисля я за село,но там е поляна,дали ще трябва изолация отдолу,изравняване на терена ... Някой има ли да сподели,децата са на възраст 2-13г

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 15:47 от morgana07

# 1 112
Ами защото ми се струва, че се мъчиш .... аз лично бих се обърнала в твоя случай към Лидл. Те не комуникират ли със сервиза?

Защо не занесеш цялата пекарна в лидл и да я оставиш за ремонт?
Пекарната няма проблем, за да я разнасят по сервизи 1 месец. На казанчето му се разби оста и трябва да се купи ново. То не влиза в гаранцията и не вярвам някой да ми го смени гаранционно. Ето извадка и от упътването за употреба:
Скрит текст:
Гаранционен обем
Уредът е произведен старателно съгласно строги
директиви за качество и е проверен добросъ-
вестно преди доставката.
Даването на гаранция важи за материални или
фабрични дефекти. Гаранцията не се простира
върху части на продукта, които са изложени
на нормално износване и затова могат да се раз-
глеждат като износващи се части, или за повреди
на чупливи елементи, напр. превключватели,
акумулаторни батерии, форми за печене или
стъклени части
.
Пък и ако мога да си реша проблема за няколко дни, не виждам защо да пращам цялата машина. Необходима ми е и не мога да си позволя да остана дълго без нея.
За съжаление не съм от София и не мога да отида на място, за да си купя.

# 1 113
  • София
А тая водна пързалка как се захранва? Според мен със сигурност й трябва равен терен. Иначе като се плъзне човек ще се нарани (ако има неравности). А водата? С ледена вода не ми се струва забавно. Доста вода ще харчи ако това налягане (високи струи) трябва да се набави с включен източник (маркуч) или там каквото ще е.  Така си разсъждавам докато гледам снимката..

# 1 114
  • Русе
 Не съм виждала водна пързалка в Лидъл. Кога са били

# 1 115
  • In transit
Добро Simple Smile От следващата седмица зехтина горчивия ли беше? Simple Smile

Да. На мен ми горчеше. Много.
В Била в момента има някакъв на 10лв...cirio нещо се беше марката. Но не знам как е.

И този в Била горчи страшно. Прецаках се с две бутилки от Метро, чудя се какво да го правя. Накрая си  взех една тенекия гръцки от едно магазинче в Кресна и мирясах.😁
Прати ми го, на мен не ми горчи.

# 1 116
  • ВАРНА
Не съм виждала водна пързалка в Лидъл. Кога са били

Вчера я купих от Лидл Варна на бул.Вл.Варненчик,има още 5-6 бройки.

# 1 117
Може ли да споделите мнение за термосмесителите от другата седмица. Знам, че и преди са ги пускали.

Много са добри по думите на ВИК специалист. Вкъщи сме с такъв вече втора година. Удобно е, че веднъж като си нагласиш желаната температура и се наложи да спреш водата, после не се занимаваш, а само врътваш кранчето  Simple Smile

# 1 118
  • Beyond the stars
Може ли да споделите мнение за термосмесителите от другата седмица. Знам, че и преди са ги пускали.

Много са добри по думите на ВИК специалист. Вкъщи сме с такъв вече втора година. Удобно е, че веднъж като си нагласиш желаната температура и се наложи да спреш водата, после не се занимаваш, а само врътваш кранчето  Simple Smile

И ние сме с такъв от половин година. Нямаме забележки, стандартно температурата е на 38 градуса, като можеш да я променяш при желание.

# 1 119
Бански, долнище, бялото на чертите....дълбочко е, не е плитко...скрива ми белега от секциото. Леко са уголемени може би, 38 номер взех. Имам черно долнище с връзки от мин.година...то е плитко...под белега ми идва.
Горнището 36 категорично го връщам.

# 1 120
Какво точно са тези термосмесители?
Като нагреватели за вода?

# 1 121
Смесват топлата и студената вода, няма кранчета за топла и студена вода, когато го завъртиш докрай, в единия край е топла, в другия - студена.

# 1 122
Бански, долнище, бялото на чертите....дълбочко е, не е плитко...скрива ми белега от секциото. Леко са уголемени може би, 38 номер взех. Имам черно долнище с връзки от мин.година...то е плитко...под белега ми идва.
Горнището 36 категорично го връщам.
Черният половинките си взех аз, горнище 38, долнище 40 /леко ми е широчко, ама пък 38 ми се врязва, грозно стои/, страшно е удобен, ама...малко безличен ми е някак. До колко време мога си помисля? Имам и целия черен, с чертичките, от миналата година ама и сега го има същия, та все черно.....

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 21:31 от raja_nikol

# 1 123
Може и след морето да го върнеш...Stuck Out Tongue Winking Eye
3 месеца...

# 1 124
  • София
Какъв белег от секцио? Че моят е вертикален, почти до пъпа и освен кюлоти няма скриване. Ако този е дълбок да ходя да търся.

Общи условия

Активация на акаунт