Лидл 115 - Майска тема

• 134 216
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 095
Като малки са ни водили нашите на плаж на Тузлата .....още помня камънаците. ...каменисто беше и във водата, и пълно с миди....ама без аква обувки си бяхме и пак оцеляхме : )
Ние имаме случай на счупен пръст Head Band и сигурно затова съм им фен на обувките.

Това просеко дали ще го зареждат пак до края на седмицата? Нямаше нито една бутилка останала.

# 1 096
  • София
Миналата година толкова бански половинки хартисаха и се мотаеха по кошовете дълго време, накрая и аз си купих, нямах нужда, ама толкова дълго ми се въртяха пред очите, че се прежалих. Simple Smile Тая година пък чак такъв дефицит и блъсканица... Като ги гледам на снимите, не са нещо особено красиво, предишни години са били по-хубави..

# 1 097
Шведската бадемова торта хубава ли е? Много харесвам тази на Икеа и се чудя дали е същата?

# 1 098
Аз пък си взех машината за лед. Наистина много бързо прави кубчета. 

# 1 099
  • София-Младост
Взех си спокойно 3 цели бански, довечера ще пробвам Simple Smile

# 1 100
Някой да е ползвал спрея за грил, необходим ми е за почистване скарите на фурната. Дали ще става за тази цел, досега ползвах W5 спрея за фурни, но трябва да ги кисна 2 дена да може само с минаане на четката да лъсват.

# 1 101
И аз взех бански половинки. Очаквах да е някаква война , но вече сравнително спокойно. Само нашествие на майки с колички имаше.. нямам идея защо Wink

# 1 102
  • до най-прекрасния мъж
Май няма да има машина за сладолед тази година. В италианския и гръцкия са тази седмица, а при нас и следващата я няма. Но пък другите сладоледени артикули, които ги има при нас, ги има и при тях.
Благодаря на момичето, което писа за ваничка за хлебопекарната. Приготвила съм писмото, ще го пращам, видяло се е, че по друг начин няма да стане заради цената.

# 1 103
  • Бургас
За всеки случай звънни им първо и ги питай дали в наличност. Защото първия път когато се бях наканила, нямаха и ми казаха да изчакам с пращането. Изчаках де, една година, докато се наканя пак Grinning Да ти е мирна главата, звънни им, пък после действай, като ти потвърдят Wink

# 1 104
  • до най-прекрасния мъж
Те дано я имат, да не купувам хлебопекарна по спешност. Така свикнахме с домашен хляб, че си е жива мъка като купувам от магазина сега и ако ще чакам дълго, не знам.

# 1 105
  • Перник
Да споделя и аз опит с "Бушона" - 2 пъти съм купувала казанче, но и 2-та пъти ходих на място, че са ми сравнително близо до работа, след телефонен разговор, защото не винаги имат наличност. Първият път си ползвах талона -питаха ме още по телефона с талон или без и им го занесох. Почаках около месец обаче, защото беше около Великден и имаше доста почивни дни.
"Зигифлай" си е част от тях - продават дронове и други подобни играчки. Те реално имат 2 помещения на ул. "Искър" през няколко номера.
Коректни са, любезни са, просто са малко хора, а очевидно имат доста работа.

# 1 106
Защо не занесеш цялата пекарна в лидл и да я оставиш за ремонт?

# 1 107
При нас в Бургас, в 9.30 вече почти нямаше долници на бански, а от горните едва се намираха черни.
От целите бански имаше доста, но не ми допаднаха.
Аз взех 38 номер черно долнище и горни ще и ще преценя дали да си го оставя.
И в мъжките се ровеше доста. Въобще народа беше позициониран само в тоя сектор.

Не съм ползвала до момента техни бански, но изглеждат хубави като материя.

# 1 108
  • до най-прекрасния мъж
Защо не занесеш цялата пекарна в лидл и да я оставиш за ремонт?
Пекарната няма проблем, за да я разнасят по сервизи 1 месец. На казанчето му се разби оста и трябва да се купи ново. То не влиза в гаранцията и не вярвам някой да ми го смени гаранционно. Ето извадка и от упътването за употреба:
Скрит текст:
Гаранционен обем
Уредът е произведен старателно съгласно строги
директиви за качество и е проверен добросъ-
вестно преди доставката.
Даването на гаранция важи за материални или
фабрични дефекти. Гаранцията не се простира
върху части на продукта, които са изложени
на нормално износване и затова могат да се раз-
глеждат като износващи се части, или за повреди
на чупливи елементи, напр. превключватели,
акумулаторни батерии, форми за печене или
стъклени части
.
Пък и ако мога да си реша проблема за няколко дни, не виждам защо да пращам цялата машина. Необходима ми е и не мога да си позволя да остана дълго без нея.
За съжаление не съм от София и не мога да отида на място, за да си купя.

# 1 109
  • София
Може ли да споделите мнение за термосмесителите от другата седмица. Знам, че и преди са ги пускали.

Общи условия

Активация на акаунт