Лидл 115 - Майска тема

• 134 248
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 080
  • have faith and be patient ..
Някой каза ,че слага филирани бадеми в сладоледа ,въпрос - сурови ли ги слага ? И не стават ли мокри и гадно меки ?яли сме торта със сурови фъстъци вътре .. еми ужас ,много зле . Имах  само сурови ядки и не рискувах ..

# 1 081
  • софия
Дъвката-дръжка на сладоледите от тази седмица прави огроооооомни балони. smile3502

# 1 082
Дайте някоя и друга рецепта за домашен сладолед с кондензирано мляко.

# 1 083
А, не...кака ви Тета бе дотук с джурканиците. Онова сладкото го изхвърлих. И с банан съм пробвала - не е сладолед. Моето виждане е, че няма разлика в домашен/купешки относно съдържанието на въглехидрати, а те действат по еднакъв начин на кръвната захар и процесите в организма - дали ще идва от банан въглехидрата, или от бяла захар-ефектът е един и същ.
Та при мен го няма това залитане по "здравословно" щом е домашно. Ами не е...

Райче, душо, взех едно горнище 36 номер - това с перденцето отпред, че други номера нямаше. Ама ми е тясно, приплесква ме, стяга ми и в подгръдната. Ще го връщам вероятно. Сега го мерих, ама нъцки...

Долнището бялото /само него ми бяхте оставили/ е 38 номер. Премерих го върху панталона, то става сякаш.

Друго за размерите не мога да докладвам, просто защото не ги видях.

# 1 084
Здравейте, моля за мнение за аква обувките, ако някой си е взимал минали години. И за възрастни, и детските. Доста плътни ми се виждат. Бързо ли съхнат? Подметките дали успяват да се справят при каменист бряг? Гледах аква обувки и в Декатлон, които са на дупчици отгоре. Дали няма да са по-добри?
На мен банските не ми допаднаха като десени. Струва ми се, че са леко уголемени. Дано да пуснат и други модели.

# 1 085
Аз обувки не взех. В жегата лятото не мога да си представя да си запаря крака вътре. То от джапанките ми се поти табана отдолу, представям си от тия обущета...
Джапанкати много пластмасови ми се видяха. И скъпи. И нищо особено като модели и цветове. Чехла като чехла, ама 9 лева. Мерси съм.

# 1 086
И мен запарването ме притеснява, но по-добре с обувка по камънак, вместо с бос крак.

# 1 087
  • София
За сладоледа - правих от кутийка сметана, с ягодата, крема-сирене. Разбих крем сиренето с малко /3-4 с.л./  от подсладеното кондендирано мляко добавих разбитата сметана. Разбърках  хубаво, Опитах. Ако не е сладко добавям още мляко, но по-малко. Сега мисля и заквасена сметана да сложа и сладкарска боя. Детето иска син и зелен сладолед.
Взех от кифличките с ябълка, май са от френската седмица. Не ми харесаха.

# 1 088
  • Асеновград
Аква обувки ползвам от няколко години, купувала съм от Лидл, Декатлон и Кауфланд.За мен най зле са кауфландските, тесни , твърди и много запарват чак крака като чели отича.При тях подметката е тясна и дълга и затова се получава това стягане, хем моите крака са тесни и пак не се разбрахме освен това още на второ обуване се пробиха отгоре на пръста и се пуснаха бримки по плата.Декатлонските са по добри, само малко твърда ми идва подметката.От лидълските засега съм най доволна те са ми на три лета, най много са носени освен на море и из парка .Съхнат лесно отгоре но вътре стелката не изсъхва ако не са събути, ако искаш да не гъбясат краката след мокрене е добре да бъдат събути. Днес ис взех едни нови от модела на цветя изкуши ме мрежата по тях досега всичките са ми само от плат.Лидълските и за големи и детските са доста широки самата подметка е по широка та определено не стягат.
Най първите ги скъсах от носене в града докато обикалях с бебешката количка, но ги бях купила леко свободни и вътре им слагах от спортните гел стелки пак от Лидл, все едно нямаш обувка , но си иска стелка иначе се усещат всички неравности.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 15:16 от Panayotu

# 1 089
Акваобувките ми не запаряват и са здрави, а съм ги взимала от Кауфланд, ползвам ги от няколко години. Има плажове, на които без обувки направо си отиваш към травматолог на 10-тата минута от плажуването. Съхнат бързо, аз ги свалям като изляза от водата и ги слагам на слънце, не са избелели още.

Банските са уголемени с 1 размер. Половинките.

# 1 090
Като малки са ни водили нашите на плаж на Тузлата .....още помня камънаците. ...каменисто беше и във водата, и пълно с миди....ама без аква обувки си бяхме и пак оцеляхме : )

# 1 091
  • Бургас / UK
Добро Simple Smile От следващата седмица зехтина горчивия ли беше? Simple Smile

Да. На мен ми горчеше. Много.
В Била в момента има някакъв на 10лв...cirio нещо се беше марката. Но не знам как е.

Ако е Cirio е много хубав,домашните много го харесват и постоянно купуват.Аз,лично,не обичам зехтин и нямам представа вкуса му какъв е.

Тета,банските трябва да са леко теснички,че от солената вода се отпускат...Ти си прецени де,но да знаеш,да не вземе да ти пада и да показваш прелести по плажа  Mr. Green

# 1 092
Тета, взел ми е ММ от черния, само него си харесах аз, имало 38 само по 1 брой, тъй че довечера може да връщам

# 1 093
  • sofia
Взех бански за детето. От момчешките. Обаче никак не ми допада материята и ще го връщам.

# 1 094
Да, трябва да са стегнати, обаче този много ме стяга. Ще се изнервя само от това...

Общи условия

Активация на акаунт