Лидл 115 - Майска тема

• 134 254
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 155
Значи, ако сте на газ, ще излезе като се сбабчи

# 1 156
Кондензираното подсладено мляко от Лидл дали може да стои дълго след като се отвори металната кутийка? Правих сметанов сладолед, стана чудно вкусна смес, но за мен дозата е 1 кутийка сметана с 2-3 с.л. кондензирано подсладено мляко. Дали може останалата част да стои и да чака следващи дози сладолед или трябва да му търся рецепти спешно? Благодаря много, че отворихте дума колко концентрирано сладко е, както се бях засилила да изсипвам и двете кутийки, сигурно резултатът щеше да замине в кофата.

# 1 157
  • София
Моята стои отворена в хладилника покрита с фолио две седмици вече. Опитах, добре е . Но не зная колко може да стои отворена. Може би захарта пречи да се развали.

# 1 158
  • In transit
Ехе , търся аз в нета и ми излизат рецепти в бг мамма със сгущенката Joy
http://www.bg-mamma.com/?topic=547229.645

Когато направя нещо , ще се похваля. Няма да отиде "зян"
1/2 опаковка кондензирано мляко, 200мл сметана за рабиване и 250г маскарпоне. Става чудесен крем. Мажеш шоколадови бисквити за торта. Оставяш да стегне и си готова. Може да напръскаш бисквитите с ром или някакъв коняк за аромат.

# 1 159
  • София
Кондензираното подсладено мляко от Лидл дали може да стои дълго след като се отвори металната кутийка? Правих сметанов сладолед, стана чудно вкусна смес, но за мен дозата е 1 кутийка сметана с 2-3 с.л. кондензирано подсладено мляко. Дали може останалата част да стои и да чака следващи дози сладолед или трябва да му търся рецепти спешно? Благодаря много, че отворихте дума колко концентрирано сладко е, както се бях засилила да изсипвам и двете кутийки, сигурно резултатът щеше да замине в кофата.
Аз не съм го пробвала, но щом е отровно от захар - няма проблем да постои, захарта се явява естествен консервант. Ако чак толкова се притесняваш слагай във фризера, даже може да се сипе във формички за лед , и вадиш колкото искаш.

# 1 160
  • Бургас
За темата - няма проблем и никаква философия да я пусна пак аз, ама ако има желаещи, дето са се подготвили с нещо по-така, да заповядат и да не се срамуват Wink

# 1 161
  • София
За темата - няма проблем и никаква философия да я пусна пак аз, ама ако има желаещи, дето са се подготвили с нещо по-така, да заповядат и да не се срамуват Wink
`Що да пускаш нова тема, за сега не ни гонят, така мисля.  Peace

Кондензираното мляко може дълго време да се съхранява в хладилник, има прекалено много захар и тя е консервант., разбира се , че покрито с плътно свежо фолио.  Ако се сгъсти прекалено се поставя на водна баня и бързо се отпуска. Също така се получава и с карамелен сос, няма проблеми.

# 1 162
Добре, как връщате бански?
Не ми харесва материята, гадна е ( коментар от преди две страници) ... това как се оправдава, нали все пак поне материята си видял при купуването.
Другият вариант е - не уцелих размера.. в повечето магазини изрично не подменят и не връщат бельо/бански.

# 1 163
Изобщо не ме попитаха защо връщам. Аз сменях номер. Пробвам върху чорапогащник и после пера всичко, но изобщо не си правя илюзия, че всеки би спазвал хигиенни норми.

# 1 164
Много ясно,  че ще връщаме. Като не ми стане.
Заради материя не помня някой да е връщал. Коментар за материя имаше за туниките само.

# 1 165
Никой не ме е питал защо връщам. Случи ми се с един уред - половината части липсваха, пак никой не обърна внимание, основният проблем беше да се наредя на опашката.

# 1 166
  • Пловдив
Чудя се за 2 в 1 блендера някой с мнение и впечатления. Идеята е да го ползвам на то нутрибулет и за бебешки пюрета. А дали е достатъчно мощен да натроши и малко лед?

# 1 167
Дават го, че става и за лед.

# 1 168
Как се връща стока? На касата ли се редя или някъде другаде?

# 1 169
  • София-Младост
Аз влизам в магазина, пазарувам и на касата първо връщам, след това довършвам пазара. Днес върнах три цели бански...моето тяло ли е дълго, те ли са къси, но никак не ми стояха.

Общи условия

Активация на акаунт