Лидл 115 - Майска тема

• 134 243
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 210
Щом така ги хвалите тези четки за коса, може и аз да си взема, че с моята дълга коса вечно имам проблеми със заплитането.
Имам въпрос: наскоро пускали ли са хладилни чанти? Не от тип кутия, а от плат, ако мога да се изразя така. От този тип:
Скрит текст:
Изведнъж ми потрябва, а аз не мога да се сетя, дали са пускали подобни. В нашия Лидъл има хладилни елементи, това ме навежда на мисълта, че може да съм ги изпуснала. От сряда ще има в Германия същите чанти от картинката, да предполагам ли, че след 2-3 седмици ще ги има и у нас? (евентуално).
Хладилни чанти гледах вчера в Джъмбо. Сигурно не са мега качествени, но имаше избор и бяха без пари.

# 211
Щом така ги хвалите тези четки за коса, може и аз да си взема, че с моята дълга коса вечно имам проблеми със заплитането.
Имам въпрос: наскоро пускали ли са хладилни чанти? Не от тип кутия, а от плат, ако мога да се изразя така. От този тип:
Скрит текст:
Изведнъж ми потрябва, а аз не мога да се сетя, дали са пускали подобни. В нашия Лидъл има хладилни елементи, това ме навежда на мисълта, че може да съм ги изпуснала. От сряда ще има в Германия същите чанти от картинката, да предполагам ли, че след 2-3 седмици ще ги има и у нас? (евентуално).
Хладилни чанти гледах вчера в Джъмбо. Сигурно не са мега качествени, но имаше избор и бяха без пари.
За съжаление, в нашия град няма Джъмбо. Разглеждах сайта на Юск, няма кой знае какъв избор - само 3 вида, но, ако не пуснат в съвсем скоро време в Лидъла, ще се засиля към Юск за чанта.

# 212
  • Асеновград
[
Скрит текст:
quote author=Asmegin link=topic=1033857.msg36680196#msg36680196 date=1525532799]
Скрит текст:
За съжаление, в нашия град няма Джъмбо. Разглеждах сайта на Юск, няма кой знае какъв избор - само 3 вида, но, ако не пуснат в съвсем скоро време в Лидъла, ще се засиля към Юск за чанта.
[/quote]
Скрит текст:
https://jysk.bg/gradina/hladilni-chanti/hladilna-chanta-piknik-munk-25-l-asorti Тази от Юск я купих миналото лято, ползвана е веднъж, паднаха и двете крачета отдолу.По добре следи Кауфланд или Тмаркет от тях имам хем по евтини хем по читави.Най старите са ми меки от К не са мръднали близо 10г. само бутам в пералнята и пера.

# 213
Нямаше маскарпоне и се ядосах ужасно

# 214
  • shumen
Благодаря за отговора за термоса.
Яйца и аз съм купувала с два жълтъка и не е проблем според мен.

# 215
То в момента в Лидъл има само 1 вид опаковка с 10 бр. яйца р-р Л.
Ако някой е в Младост да мине да му подаря кутия с 6 бр., аз няма да ги ям.

# 216
  • София
Няма да ги ядеш само заради 2-та жълтъка?

# 217
Само домашни яйца като съм купувала, ми се е случвало да са с по 2 жълтъка, и то това беше преди 20 години. Де да уцеля и аз такива по магазините, ама няма... Sunglasses

# 218
Май изтрещяхме тотално!
Значи няма проблем да родя еднояйчни близнаци,
но има проблем да ми се падне двоен жълтък от проста кокошка!?   Crazy

Изхвърли ги не в кофата- без опаковката  ooooh!  и я пипай само с ръкавици  Mr. Green
Гадинките и пилците ще им се зарадват!

# 219
Както някой по-горе написа, double yolkers се получават най-вече от млади кокошчици подари неузряла хормонална система (по един жълтък от всеки яйчник). Но това съвсем не означава, че не са безопасни за ядене. В някои страни даже им се радват, шанса бил 1 на 1000. Grinning

Яйцата настрана, искам да убедя съпруга си да вземем ръчната парочистачка. Четох хубави отзиви за една друга от Lidl - жълта, с по-голям резервоар и повече мощност. Само че тази, която пускат сега, е друга - бяла и мини? Да, четох отзиви и за нея по-напред в темата, да обобщя, че имаше доволни, имаше и недоволни. Проблемът е, че не съм съвсем наясно какво може да се почисти с пара и съответната приставка, без да се унищожи Grinning. Може ли например: банята и всичките й досадни ъгълчета; вратите на гардероби и шкафове; около котлоните; ъгълчетата на алуминиевата дограма; микровълновата?!?... 

# 220
Чела съм, че парочистачката само размеква мръсотията. После си се бърши...около котлон например.
Личен опит нямам обаче.

# 221
Защо? Кокошката може да е ГМО ли Grinning

# 222
Може да са тъпкани с хормонални смески повечко....нещо такова ми се върти за двойните жълтъци като възможно обяснение.
Аз лично съм със смесени чувства.
Не че другите кокошки, които снасят яйца за магазинната мрежа са хранени само с детелини и червейчета, ама за да са двойни може и да са повечко напомпани кокошките...Rolling Eyes

# 223
  • до едно тепе
Едва ли са напомпани повече от останалите, снасящи с един жълтък. Баба навремето имаше редовно по някоя кокшка, снасяща яйце с по 2 жълтъка пък ядяха само царевица. И за ГМО не бяхме чували преди 20 години Wink

# 224
Абе да ви питам за центрофугата за листни зеленчуци, вашите завъртат ли се хубаво ама наистина хубаво без прекъсване. Имах една от джъмбо най-евтината беше такава центрофуга правеше излизаха напълно сухи, а тази нещо не мога да я подкарам като хората, все ми прекъсва, без нищо я въртях ставаше сякаш, но пак не както ми се иска или както другата. А като сложих марулите съвсем стана трудно въртенето.

Ако реша мога ли да я върна с касовата бележка и етикетчето и

Общи условия

Активация на акаунт