Лидл 115 - Майска тема

• 134 256
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 195
И на мен ми се случиха такива яйца размер М..... преди време. При всички положения не отговарят на стандарт.

# 196
И на мен ми се случиха такива яйца размер М..... преди време. При всички положения не отговарят на стандарт.
Аз за стандарт за броя на жълтъците не съм чувала.

С два жълтъка са яйцата на млади кокошки носачки.

# 197

Не са от лидл, но по Великден ми донесоха такива...цялата кора бяха с двойни жълтъци Flushed

Не знам добре ли е това, или напротив.

# 198
  • София
Ооо аз много бих се зарадвала на яйцата с два жълтъка. Ама не ми се падат.

# 199
  • София
Ние си имаме яйца от село. Едната кокошка винаги снася яйца с два жълтъка. Нищо лошо не знам да значи това.

# 200
Чаршафите с ластик дали са от хубавите, искам такъв да не се пързаля, че детето е бая шавливо и не се задържа чаршаф върху матрака. И кой размер да взема, матрака е с размер 82*190, 20см висок
на мен ми харесват ,памучни и плътни са

# 201
Благодаря за отговорите за четките. Ще се пробвам да си взема.

# 202
Чаршафите с ластик дали са от хубавите, искам такъв да не се пързаля, че детето е бая шавливо и не се задържа чаршаф върху матрака. И кой размер да взема, матрака е с размер 82*190, 20см висок

Към кой размер да се ориентирам

# 203

Най-малкия розмер. 90 ли беше ширината му. Те са с ластик-опънати стоят.

# 204
Ние си имаме яйца от село. Едната кокошка винаги снася яйца с два жълтъка. Нищо лошо не знам да значи това.
Това еднояйчни близнаци ли се водят Grinning ?

# 205
Хахах да Grinning
И нищо лошо не е, според мен. Едно време на село при баба много често се случваше.

# 206
Запис да не ви изтърва.
Другата седмица съм набелязала Тео бебе.

# 207
Щом така ги хвалите тези четки за коса, може и аз да си взема, че с моята дълга коса вечно имам проблеми със заплитането.
Имам въпрос: наскоро пускали ли са хладилни чанти? Не от тип кутия, а от плат, ако мога да се изразя така. От този тип:
Скрит текст:
Изведнъж ми потрябва, а аз не мога да се сетя, дали са пускали подобни. В нашия Лидъл има хладилни елементи, това ме навежда на мисълта, че може да съм ги изпуснала. От сряда ще има в Германия същите чанти от картинката, да предполагам ли, че след 2-3 седмици ще ги има и у нас? (евентуално).

# 208
Някъде в Пловдив останали ли са часовници като показания преди 2 стр.-сребърен с черен циферблат? Още ли могат да доставят стока по твоя молба от един филиал в друг?

# 209
Ръчната парочистачка става ли за почистване на фугите и плочките в банята?
Чаршафите с ластик сатенени ли са? И дали са качествени?

Общи условия

Активация на акаунт