Лидл 115 - Майска тема

• 134 280
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Тези четки за пръв път ли ги пускат?
Имам на Tangle Teezer и съм много доволна, но искам да взема още 1-2 резервни, само те ме спасяват, много ми се заплита косата.

# 181
  • have faith and be patient ..
И моята ! Също се спасявам само с такава ,но не от лидл ,по колко ще ги пускат? Скоро гледах в един склад бяха по 3-4 лв

# 182
А какво е различното? Никога не съм виждала такава Blush

# 183
  • have faith and be patient ..
Няма топчета на върховете , знам че преди се използваха само за екстейшъните , сега ги виждам масово на всякъде - разресват без да скубят , или скубят минимум .... уж , менпак симе скубят ,но по-малко и по-бързо се разресвам

# 184
  • София
А това чудо натурален спред какво е? С плодове и перли чия. Сладко ли е някакво?

# 185
  • София
С. Алекс, в четвъртък ще ги пуснат, по 4.99лв са.
Cristi, отдавна ми ги хвалеха и бях скептична, но си взех за проба и съм супер доволна. Не знам какво толкова и е специалното, обаче не скубе и това си е. Бодличките са меки и разресват повърхностно и така с няколко движения без скубане се разресва всяко заплетено място.
Ползвала съм какви ли не гребени и четки, направо мразех да се реша и да ходя на фризьор, а сега моята си я нося навсякъде Simple Smile

# 186
  • Русе
За часовниците -сдобих се със "златния". Голям ми е, върти ми се около китката. Но моята китка е много тънка, като наложа рулетката е 5 см.
Тета, часовниците са така опаковани, все едно са от благородни метали. Абсурд е в магазина да се пробва. Беше ми жал да срежа опаковката, защото не бях сигурна дали ще го задържа и трябваше да го върна разопакован. Държа, като връщам нещо, да е във вида, в който съм го купила.
На снимката много не личи да е широк, но в действителност не е така. Цял ден днес се притеснявах да не ми хвръкне от ръката.Grinning Беше сверен по немското време. А може би е залежал по складовете от преди да минем към лятното Joy

# 187
Момичета,как е лидълската санитария?Гледам доста по-евтини са смесителите???

# 188
Искам да кажа, че съм доволна от термоса. Около 8-9 часа ми държи водата топла.

# 189
Колко бебешки? Защото на моето бебе му слагах памперси навремето...Joy
Миналата седмица имаше бебешорски бодита и работи. Предполагам обаче, че питаш за по-голямо бебе?
За бебе, примерно размер 74. Понякога искам макар за малко бебето да не е с памперс...
Няма толкова малки в лидл. Моето дете е на 3 и още леко висят лидл-ските бикинки най-малкия размер. В  hm има по-малки размери, вижте там.

# 190
Да се оплача от яйцата р-р Л в кутия от 10 бр. Всички са с 2 жълтъка...не ми се вижда нормално. Сега поглеждам ,че пише ,че са опаковани в с. Поликраище...същата история ми се случи и преди Великден с яйца купени от друга търг. верига, които бяха опаковани в същият цех..Вече много ще внимавам  от къде са яйцата.

# 191
  • Варна
Какво лошо има в това?

# 192
Чаршафите с ластик дали са от хубавите, искам такъв да не се пързаля, че детето е бая шавливо и не се задържа чаршаф върху матрака. И кой размер да взема, матрака е с размер 82*190, 20см висок

# 193
  • Бургас
Четките ако са със силиконови връхчета,би трябвало да са хубави.

# 194
  • София
Да се оплача от яйцата р-р Л в кутия от 10 бр. Всички са с 2 жълтъка...не ми се вижда нормално. Сега поглеждам ,че пише ,че са опаковани в с. Поликраище...същата история ми се случи и преди Великден с яйца купени от друга търг. верига, които бяха опаковани в същият цех..Вече много ще внимавам  от къде са яйцата.
Я дай снимка на опаковката, аз искам да си купя такива с 2 жълтъка Simple Smile. Никога не съм улучвала и 1 лидълско яйце с два ж., а съм взимала от всиките им видове и размери.

Общи условия

Активация на акаунт