Лидл 115 - Майска тема

  • 134 981
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 705
  • Мнения: 246
Здравейте,може ли някой да покаже как изглежда кокосовото мляко в Лидъл и къде стои,гледах,обикалях и не го намерих.Благодаря. bouquet

# 706
  • София-Младост
  • Мнения: 24 091
Здравейте,може ли някой да покаже как изглежда кокосовото мляко в Лидъл и къде стои,гледах,обикалях и не го намерих.Благодаря. bouquet
http://promocii.bg/kokosovo-mlyako
То е от азиатските продукти мисля. Виж къде са ги преместили. В Младост в единия Лидл са с/у кашкавали и сирена.

# 707
  • София
  • Мнения: 1 435
Похвалвам единичните дози сметана на кафе Пилос /вече са с кафяв етикет/. Имат вкус и аромат на мляко.

# 708
  • София
  • Мнения: 521
Здравейте, в Лидл има ли кондензирано подсладено мляко и на коя марка е? Същото и за бита сметана? Трябват ми за домашен сладолед и искам да са хубави. 😛

# 709
  • Мнения: 246
Ала-Бала,благодаря  bouquet

# 710
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 568
Има кондензирано подсладено мляко, Пилос е марката. Сметаната за разбиване е тази с ягодката на нея - 30 % е и е много хубава. Става и за биене, и за готвене.
Само от тези две съставки, след хубаво разбиване, става прекрасен сладолед. Лично съм изпробвала миналата година.

# 711
  • София
  • Мнения: 1 435
Здравейте, в Лидл има ли кондензирано подсладено мляко и на коя марка е? Същото и за бита сметана? Трябват ми за домашен сладолед и искам да са хубави. 😛
Кондензирано мляко Пилос- 2,99 лв.
Имат заквасена сметана 10 и 20 %, както и сметана за разбиване Пилос 200 мл за 1,69 лв.

# 712
  • София
  • Мнения: 521
Благодаря!

# 713
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 568
Само да допълня, че и със заквасената, и с течната сметана, става разкошен сладолед. Правила съм и от двата вида. Единият е малко тип йогурт, другият си става класически сладолед.

# 714
  • Мнения: 22 491
Радвам се,че от време на време ви следя , вкъщи станахме фенове на това сирене "Млечна долина".
И малката го хареса много и баща ми,след изкисване разбира се.
Аз й взех едни балеринки номер 30 сега за изпращането края на май,ако имам късмет и на есен ще й стават. Mr. Green

# 715
  • Пловдив
  • Мнения: 44 597
Само да допълня, че и със заквасената, и с течната сметана, става разкошен сладолед. Правила съм и от двата вида. Единият е малко тип йогурт, другият си става класически сладолед.
Освен сметаните друго какво слагаш?

# 716
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 568
Само да допълня, че и със заквасената, и с течната сметана, става разкошен сладолед. Правила съм и от двата вида. Единият е малко тип йогурт, другият си става класически сладолед.
Освен сметаните друго какво слагаш?
Основата е само от сметана и кондензирано мляко. Тя може да се яде и така, без добавки, става си точно сметанов сладолед. Добавките са по желание. Слагала съм шоколадови парченца, ядки, наситнени пресни плодове, какао за шоколадов. Може да се сложат и аромати по желание или да се оцвети. Въпрос на вкус и желание.

# 717
  • София
  • Мнения: 5 594
Само да допълня, че и със заквасената, и с течната сметана, става разкошен сладолед. Правила съм и от двата вида. Единият е малко тип йогурт, другият си става класически сладолед.
Освен сметаните друго какво слагаш?
Здравейте и аз правя сладолед със сметаната за разбиване, миналата година случайно открих рецептата на сладолед "Нирвана".
Правя го така:
2 опаковки от 200гр сметана-30% ги разбивам с миксера
100 грама печен пекан -нарязвам го с ножа на ситни парченца
подслаждам с тъмно кафява захар(задължително с такава, има меласа в нея и придава страхотен вкус), не мога да кажа колко точно е захарта, слагам и опитвам докато ми хареса на сладост.
Замразявам и става страхотен сладолед.

# 718
  • Варна
  • Мнения: 672
Имате ли отзиви за новите рокли?

О, редактирам се, те били чак от сряда Grinning

# 719
  • Пловдив
  • Мнения: 44 597
Само да допълня, че и със заквасената, и с течната сметана, става разкошен сладолед. Правила съм и от двата вида. Единият е малко тип йогурт, другият си става класически сладолед.
Освен сметаните друго какво слагаш?
Здравейте и аз правя сладолед със сметаната за разбиване, миналата година случайно открих рецептата на сладолед "Нирвана".
Правя го така:
2 опаковки от 200гр сметана-30% ги разбивам с миксера
100 грама печен пекан -нарязвам го с ножа на ситни парченца
подслаждам с тъмно кафява захар(задължително с такава, има меласа в нея и придава страхотен вкус), не мога да кажа колко точно е захарта, слагам и опитвам докато ми хареса на сладост.
Замразявам и става страхотен сладолед.
Peace
само уточни какво е печеното нещо... Wink

blue.angel,а кондензираното вари ли се?

Общи условия

Активация на акаунт