Лидл 115 - Майска тема

• 134 962
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 735
Добре че ви прочетох, че дрехите са от вчера, бях останала с впечатление че са от сряда с дамските.
Взехме гащеризона в прасковено, беше последния, а много исках да и го взема. Взехме тениски и едни балеринки, който аз изобщо не харесвам, но направих компромис.  Чудих се и на дългите рокли, но освен на разходка край морето не я виждам къде ще я носи. 

# 736
Браво, много елегантни дами са българките. Детските /момичешките/ рокли в най-големия размер 152-164 са свършили навсякъде и то още в първия ден. Интересно защо?  Wink

bradata, сметаната в рецептата за сладолед може ли да е заквасена от 12%?

Раниците, не хладилните чанти, а другите колко големи бяха? /нямаше и следа от тях, а имах поръчка/.

# 737
Снощи в лидл Борово имаше два цвята рокли от тоя размер, много им се чудих за дъщеря ми, но ги оставих.

# 738
  • Козлодуй
Благодаря че споменахте за дъждобраните вчера като бях в Лидл купих един от последните дъждобрани и веднага след като минах на касата заваля и го облякох Simple Smile За съжаление при нас розовите домати почти бяха свършили - успях от развалените да си избера едва 2 бр Sad Много съжалявам че няма универсални влажни кърпички - бяхме свикнали с тях ако има нещо по-мръсно да се забърше и изхвърли и подметките на обувките бършем с тях и други неща а сега вече не докарват при вас има ли? Simple Smile

# 739
 Аз си взех миналата седмица, след като прочетох, че ги хвалите, имаше два аромата и много бройки и от двата. Това в Ст.Загора.

# 740
Някой купи ли парната четка?
В указанията не пише много  добре как се ползва Rolling Eyes Трябва ли бутона за пара да се натиска постоянно? При мен парата не излиза равномерно все едно нещо е запушено, индикатора не мига като включа уреда, а свети непрекъснато?
Чудя се дали са нормални тези неща или да го сменям ако са останали още по магазините?

# 741
  • София
Някой взе ли от панталоните за момчета? Как са? Чак довечера ще отида, дано да има.

Аз взех два броя - тези синьо-зелените и сивите с джобовете от страни, много са хубави.

Взех също и тениски за младежа и девеойката, момичешките най-големия размер ми стоят чудесно, та може и аз да й ги нося понякога. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Освен това взехме и едни от момичешките къси дънки, чорапи от тези по 3 бр. и всичко е много хубаво.

# 742
  • София
Някой писа за дъждобран , може ли линк към продукта ,че не се сещам и как са като качество?

# 743
  • Асеновград
Някой писа за дъждобран , може ли линк към продукта ,че не се сещам и как са като качество?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=11523
Не съм ги отваряла, но от найлонов дъждобран не очаквам и кой знае какво.Миниатюрно пакетче е и става да го сложиш в дамска чанта за екстрени случаи.

# 744
  • Русе
Някой купи ли парната четка?
В указанията не пише много  добре как се ползва Rolling Eyes Трябва ли бутона за пара да се натиска постоянно? При мен парата не излиза равномерно все едно нещо е запушено, индикатора не мига като включа уреда, а свети непрекъснато?
Чудя се дали са нормални тези неща или да го сменям ако са останали още по магазините?
Индикатора и при мен не мига. Като натисна първо "изпращява", като че изхвърля малко вода и после всичко е наред. Доста пара пуска и успях прилично да изгладя гънките на дънкова пола.(е не е като с ютия), ризата от униформата на дъщеря ми стана супер. Може да се ползва и от нея, без да се притеснявам, че ще изгори нещо. За летните дрехи е идеална. За 5 мин. изгладих две рокли и две ризи.   Е, аз не съм от най прилежните домакини, дето си гладят и бельото - за мен е идеална.

# 745
Равномерна ли е парата ?

# 746
  • Русе
Не съм я гледала специално, но като сложа четката не ми е направило впечатление да не е.

# 747
Дали Лидл ще пуснат нагревател за вода като Делимано с марка SilverCrest?В немския сайт има ли?

# 748
При мен индикаторът на парната четка мига. Няколко пъти в началото и с интервал, не на често, така че ако не се загледа човек, може и да реши, че няма светлинна индикация.

# 749
  • shumen
В Лидл някой виждал ли е череши вече дали има и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт