Лидл 115 - Майска тема

• 134 911
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 825
  • 1st floor
Мери ли ги преди да ги изпереш? Да не са били изначално къси...
Не са ми се свивали до сега на мен. А имаме много лидълски тенески Thinking
Пробва ги преди да скъсам етикетите, да. Със сигурност доста са се свили, защото бялата я отделих за светла пералня и сега сравних. Около 4 пръста е разриката в дължината. Иначе има и тениски от предишни години от Лидл и не са били така... Sad

# 826
Здравейте, преди 2 седмици купих от Лидл гранола. Беше намалена от 2.99 на 2лв. Страхотна се оказа, а не я намирам вече никъде. Беше 2 вида, в кутии. Някой има ли идея дали е от постоянния асортимент или е била нещо седмично?

# 827
  • Пловдив

Това мляко ли ползвате за сладоледа?

# 828
Има кондензирано подсладено в малка метална цилиндрична кутийка. Пак на пилос. До сметанките стоеше.
Но да не те объркам...
Май и течна сметана трябваше за разбиване...от онази с ягодката.

# 829
  • София
Има кондензирано подсладено в малка метална цилиндрична кутийка. Пак на пилос. До сметанките стоеше.
Но да не те объркам...
Май и течна сметана трябваше за разбиване...от онази с ягодката.
В лидл на Екзарха сметаната за разбиване не е при кондензираното мляко, на друга редичка е и я издирвах 10 минути. И това кондензирано е е ново, предишното беше на пилос, има в кутии, но не знам дали е подсладено, че не купувам такова.

# 830
И аз издирвах двете съставки за сладоледа (кондензираното подсладено мляко на Пилос е точно в малка метална цилиндрична кутийка, надявам се това да се ползва)  - голямо търсене падна, 2 служителки се включиха да помагат Nerd , сметаната на една страна, млякото на друга... но ги намерих.

# 831
  • до най-прекрасния мъж

Това са двете съставки на сладоледа. Добавките са по желание.

# 832
Смесват се в един съд и общо се разбиват или ? Да се пробвам да направя за детето...

# 833
Имат хубави готови сладоледи, аз няма да цапам и разбивам.

# 834
  • sofia
Смесват се в един съд и общо се разбиват или ? Да се пробвам да направя за детето...
Да. Можеш да добавиш разтопен шоколад, или ягоди. Ягодите може да минеш през цедка, за да махнеш семките.

# 835
Ясно..благодарско.
Мисля бял да го направя. Само ванилия да му добавя.

# 836
Ясно..благодарско.
Тет , разбивала ли си сметана с чопъра ? Нали има там една приставка .
И въобще , някой ползва ли я тази приставка , м?
Аз веднъж разбивах крем Йоткер с мляко и стана.

# 837
Не съм, Тайс...то аз нямам приставка за разбиване. Само нож..но моя е и вехт де.
Нали имам миксер от лидл....и без това ще ръждяса от неползване.Joy

# 838
  • Mediterraneo
При нас банските са от днес. Купих си целия бял бански, разкошен е, заспа ми( отговаря си на номера). От миналата година имам един от черните от 20 лв, и той е страхотен.
Плажните туники са абсолютен боклук. Рехава материя, която ще спарва със сигурност.
За жалост, при нас не пуснаха половинки Sad
Джапанките, както винаги, са супер. Всяка година си купувам, имам колекция направо. Взех черни на цветя( да ги разходя на Карибите на зима- с лидълски джапанки в Куба, м?!).

# 839
  • до най-прекрасния мъж
Ясно..благодарско.
Ако искаш сметанов, може и без ванилия. Мирише разкошно на мляко.
Аз разбивам първо сметаната и после добавям млякото. Бия до еднородна смес и замразявам директно с купата на миксера /моят е от тези с въртящите метални купи, не е лидлски/. Ако искаш, може да бъркаш от време на време, докато тече замразяването.

Общи условия

Активация на акаунт