Лидл 115 - Майска тема

• 134 883
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 870
Да, в Провадия и Асеновград единствено са по-ниски. Всички останали двайсетина свободни работни места са над 1000 лв. Освен това имат и допълнително здравно осигуряване, каоте хич не е за пренебрегване, и 60 лв за ваучери.

# 871
Гледала съм им обявите много пъти за много градове и са ей такива като в Провадия.

# 872
Да, в Провадия и Асеновград единствено са по-ниски. Всички останали двайсетина свободни работни места са над 1000 лв. Освен това имат и допълнително здравно осигуряване, каоте хич не е за пренебрегване, и 60 лв за ваучери.
Добре де, защо след като е една верига заплатите са различни при една и съща работа и работни часове? Заради стандарта на града ли? Не е сериозно за мен това.

# 873
  • Перник
Доколкото знам, Лидл е веригата с най-високи заплати. В нашия магазин няма голямо текучество - управителят си е от самото начало, както и доста от останалите.

# 874
На мен като цяло ми се струват доста добри условията като заплащане, като изключим тежката работа, но то лесно почти няма ...На втората годината им ги вдигат. във Фантастико четох, че работят за около 600 лева, дали е вярно, не знам.
Но щом в Казанлък заплатата е 900 кинта, не знам кои са малките градове с ниско заплащане...

Алина, аз с меринджей не съм говорила, като теб, но гледам обявите в джобса, в сайта на Лидл и в нашия изоставащ вече град какви са заплатите.

# 875
Аз съм точно от Провадия. При нас заплата от 1000 лв бруто е мираж. Заплатите зависят от генерирания оборот на филиала и донякъде от стандарта на града Simple Smile

# 876
Охраната, поне в нашия магазин е 1 брой човек. Кое по-напред да прави - да стои в района на касите, да пази кошовете с ядки, да съдейства за намирането на стоки или да брани дрехите от разбъркване?
.
Например да изгони майка с количка от пространството след касите, защото не й било там мястото. Това прави охраната в Лидл Пловдив на Източен

# 877
  • Перник
Охраната, поне в нашия магазин е 1 брой човек. Кое по-напред да прави - да стои в района на касите, да пази кошовете с ядки, да съдейства за намирането на стоки или да брани дрехите от разбъркване?
.
Например да изгони майка с количка от пространството след касите, защото не й било там мястото. Това прави охраната в Лидл Пловдив на Източен

Open Mouth Това пък защо? При нас майки с колички и без си пазаруват на воля, деца тичат (и моето го е правило Blush )

# 878
Не можах и аз да си обясня. Бяхме две семейства, аз също бях  с количка, всеки път така пазарувам и никой не ми е правил проблем. А тя просто се измъкна от опашката и застана отстрани да изчака мъжът си. И беше изгонена след детектора.

# 879
Ако тръгне да гони крадец, трябва му чисто място за засилка...за спринта Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 880
Ако тръгне да гони крадец, трябва му чисто място за засилка...за спринта Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
LaughingLaughingLaughing

# 881
Пресни малини случайно да сте мяркали?

Снощи имаше в Борово, мисля, че бяха 3,39лв.
Благодаря, но забравих да спомена,че за Пловдив ми е питането...  Wink

# 882
Сладоледът от тази седмица с рома и стафидите е едно към едно с италианския.

Ленените панталони не са груби, за разлика от останалите неща.

# 883
Вярно, че този лен е доста по-груб от това, на което съм свикнала, но всъщност на тялото не го усещам чак да ме дразни. Изкуших се от една от роклите и пола - в много мой стил и двете, много ми харесват. Изпрах ги, не са мръднали като размер.

# 884
  • shumen
При нас се пазари без проблем от майки с колички.

Общи условия

Активация на акаунт