Лидл 115 - Майска тема

• 134 826
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 945
Очила се избират трудно, особено пък онлайн http://www.probvaiochila.bg/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%B7%D0%B … D0%B0%D0%B9%D0%BD

# 946
За сметаната с ягодката преди време тук се коментираше, че бъркалките на миксера трябвало да стоят във фризера преди разбиването, за да се получат нещата.
Днес най-накрая и аз взех от нея и от кондензираното мляко подсладеното/много скъпо бе, сви ми се сърцето /, та довечера и аз ще се мъча да разбивам за дудулед Simple Smile
Каква е цената на кондензираните мляко в Лидл? Не знаех че предлагат.

# 947
  • София-Младост
Забравила съм, нещата от мин.седмица, който са останали прибират ли ги...гледам на чужд крак чехлите добре стоят, дали да отида да търся...

# 948
Забравила съм, нещата от мин.седмица, който са останали прибират ли ги...гледам на чужд крак чехлите добре стоят, дали да отида да търся...

Не ги прибират. Но зависи какво има останало от тях в съответният филиал. Местят ги в задните кошове.

Каква е цената на кондензираните мляко в Лидл? Не знаех че предлагат.

2.99 лв. за  397 грама. Съдържание: Подсладено кондензирано мляко, пастьоризирано, 9% масленост, 22 % обезмаслена суха млечна маса. съставки: пълномаслено краве мляко, захар.

В метална цилиндрична консерва е, стои до сметанките за кафе, кокосовите стърготини, в близост до зехтините.

# 949
  • София-Младост
А някой с отзиви за чехките тип Биркенщок, удобни са, но много твърда ми се струва подметката.

# 950
Имате ли отзиви за тези мъничките сладоледчета: Мини сладоледи във фунийка
https://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg_3x/hs.xsl/productPageFin … mp;countryCode=BG ? По колко грама е една фунийка?

# 951
  • до най-прекрасния мъж
336 мл за 12 бр, което прави 28 мл за брой. Това не знам колко грама е, но ми се вижда малко. Литър сладолед е около 550-600 грама.
В тази връзка - машина за сладолед няма ли да пускат скоро?

# 952
  • Асеновград
336 мл за 12 бр, което прави 28 мл за брой. Това не знам колко грама е, но ми се вижда малко. Литър сладолед е около 550-600 грама.
В тази връзка - машина за сладолед няма ли да пускат скоро?
Тази седмица я има в италианския и гръцкия,вероятно ще я има и при нас до седмица две.В италианския има и машина за сорбе.

# 953
В К тази седмица май също има машина за сладолед.

# 954
Хм, мънички ще да са наистина, аз ги мислех за почерпка... Ще ги погледна на живо.

# 955
  • до най-прекрасния мъж
Ще изчакам Лидлската, нещо на тази от К й нямам доверие. Иначе, цената ще е същата, предполагам - около 40 лв.

# 956
  • sofia
А някой с отзиви за чехките тип Биркенщок, удобни са, но много твърда ми се струва подметката.
Аз си купих. От златните с трите закопчалки. Удобни са ми. Даже мисля да си взема още едни в друг цвят.

# 957
  • софия
Заредих яко сладолед (био-то е на почит), малки сладоледчета, топинг и пушена риба. На филийка е ммммм...

# 958
  • sofia
Взехме очила. Синът хареса тези, тип Рейбан-черните. Стават му!

# 959
Хора, кондензираното мляко е ужасно сладко Hushed
Направо отровно сладко ми се стори.
Разбих сметаната една с мааалко от млякото и утре ще докладвам.....

Общи условия

Активация на акаунт