Лидл 115 - Майска тема

• 134 805
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 960
Тета, ти не знаеше ли Grinning? За хора с твоя режим си е отрова. Аз също не го харесвам, проблемът не е в твоите рецептори.

# 961
Мне..за първи път купувам. Даже не знам какво значи кондензирано мляко...ще прочета след малко и по тоя въпрос.

Аз отлях 1/4 някъде....с една сметана с ягодката разбих, за проба. Иначе си взех 3 сметанки, че за супички са ми екстра. Мислех 2 конд.млека да взема...добре, че съм свидлива и скръндзива, Joy та само с една кутийка си излезнах...Satisfied

Иначе като му гледах В 55 на 100 гр.ми прищрака, че захарчицата е бая. То направо наситен захарен разтвор.

# 962
  • Варна
Лидлско кондензирано мляко не съм опитвала, но оригинално руско - многократно. Сладко е, но чак отровно, не бих казала.

# 963
Хм....поограмотих се. Оказа се, че отдавна ползвам кондензирано НЕподсладено гръцко...Noynoy Joy

# 964
Хм....поограмотих се. Оказа се, че отдавна ползвам кондензирано НЕподсладено гръцко...Noynoy Joy

Продават ли някъде в БГ неподсладено кондензирано мляко?

# 965
Предполагам че да. Може да се пусне търсене в гугъл.

# 966
Но пък като се замрази вкусът се поубива. Така че вероятно на сладолед ще е добре.

# 967
  • София
Е има неподсладено кодензирано, в кутия до скоро беше на Пилос вече е някакво друго. Аз го ползвам за кафе и го харесвам повече от сметаната. Иначе подсладеното се ползва за направата на свареная сгущенка, става страхотно за сладкиши и торти,другото име е карамелено мляко. В Билата при нас е на промоция в момента за 1,80лв купих си 2 кутии.

# 968

От Била съм купувала, собствена марка имат едно в стъклени бутилчици - много по-рядко и неконцентрирано е от сгущенката, сладостта е просто като на сухо мляко, разредено с по-малко от обичайното количество вода, затова смятам, че не е подсладено.

# 969
  • София

От Била съм купувала, собствена марка имат едно в стъклени бутилчици - много по-рядко и неконцентрирано е от сгущенката, сладостта е просто като на сухо мляко, разредено с по-малко от обичайното количество вода, затова смятам, че не е подсладено.
Аз не се изразих правилно свареная сгущенка е на промоция

# 970
Еййй, ама тези мъже обрали всичките къси гащи в София. От 4 магазина, в петият намерих. И то на Ботевградско шосе. 😂😂

# 971
Това ли е неподсладеното кондензирано мляко?
В дясно на снимката...в картонена опаковка ?

# 972
  • София
Да, при нас обаче вече го нямА, има някакво друго в кафява кутия.

# 973
Ясно..благодаря.
Аз си оставам на течна сметанка де 😊....но да съм наясно с асортимента.

# 974

В кауфланд има.

Общи условия

Активация на акаунт