7 СУ Свети Седмочисленици София гимназиален етап

• 1 912
  • 49
  •   1
Отговори
Здравейте на всички, търся актуални мнения за гимназиалния етап на 7 СУ в София. Моят син е приет там и сме решили да се запише. Всяка информация ще е добре дошла. Благодаря и много здраве и успехи на всички деца!

# 1
Синът ми завърши 8ми клас тази година. Засега съм много доволна от дисциплината и учителите. Ръководството взема своевременни мерки при проблем. Питайте, ако нещо конкретно ви интересува.

# 2
Здравейте! Дали може да се включи някой с мнение за 7 СУ профил 'Природни науки" - интересувам се дали според вас, ако детето не е толкова мотивирано до 11 клас да учи биология и химия може да се справи с по-интензивното изучаване на тези предмети? Какви са ви впечатленията като цяло от атмосферата в гимназиален етап?

# 3
Здравейте, виждам, че темата е от миналта година (2024), но ако има актуални мнения за 7 СУ гимназиален етап, бихте ли споделили?

# 4
  • София
Дъщеря ми е там. Паралелка английски с испански. На есен ще е 11ти клас. Много сме доволни от местоположението, средата, поне децата от класа и и около нея са прекрасни. След 10ти клас избираха от 4 профила- философия, география, история и биология. Държи се на облекло и дисциплина. Учат си нормално. 3 години не съм ги усетила.

Вчера записах сина ми също там, същата паралелка. Има ли други, които на есен ще са 8ми клас английски с испански? Wink

# 5
Дъщеря ми е там. Паралелка английски с испански. На есен ще е 11ти клас. Много сме доволни от местоположението, средата, поне децата от класа и и около нея са прекрасни. След 10ти клас избираха от 4 профила- философия, география, история и биология. Държи се на облекло и дисциплина. Учат си нормално. 3 години не съм ги усетила.

Вчера записах сина ми също там, същата паралелка. Има ли други, които на есен ще са 8ми клас английски с испански? Wink

Здравейте, благодаря много за отговора. Дъщеря ми също е приета там Английски/Испански. Подали сме документи за 2-ро класиране, но най-вероятно ще си остане в 7-мо.

# 6
Здравейте, това ли е актуалната тема за 7-мо училище гимназиална степен? Намерих и други, но май са за начално образование повече. Синът ми ще бъде 8 клас в паралелка Чужди езици АЕ/ИЕ. Ще се радвам да споделяме мнения и всичко, което ни вълнува. Имат ли някаква група в Инстаграм новоприетите деца вече , както в други училища, или не?

# 7
Здравейте, и аз открих тази тема като актуална за гимназията. Дъщеря ми е в същата паралелка и от нея разбрах, че има група на децата и на випуска като цяло в Инстаграм.

# 8
Здравейте, и аз открих тази тема като актуална за гимназията. Дъщеря ми е в същата паралелка и от нея разбрах, че има група на децата и на випуска като цяло в Инстаграм.
Може ли да споделите групата, моят син не може да я открие?

# 9
Аз нямам Инстаграм, а дъщеря ми не си е вкъщи. Ще пиша по-късно, когато разбера.

# 10
  • София
И моят син ще е англ и испански. Simple Smile

# 11
  • София
Здравейте. Синът ми се колебае дали да опита за 5то класиране в 7 СУ. Имате ли наблюдения дали класовете са преобладаващо женски? Аз съм го завършила много отдавна и бяхме 2:1 момичета:момчета, но сега нямам представа как е.

# 12
  • София
Дъщеря ми е англ с исп, сега ще е 11ти клас. Имат 6 момчета.
Синът ми сега ще е 8ми клас англ с исп.Simple Smile

# 13
Синът ми ще е 11ти клас, но паралелка с немски и са почти равен брой.
Здравейте. Синът ми се колебае дали да опита за 5то класиране в 7 СУ. Имате ли наблюдения дали класовете са преобладаващо женски? Аз съм го завършила много отдавна и бяхме 2:1 момичета:момчета, но сега нямам представа как е.

# 14
Испанският език е предпочитан от момичетата, затова в паралелката с немски са изравнени. Но тази година Чужди езици са само с испански, ще видим как ще са разпределени.
Да попитам майките на по-големи деца в училището: как стои въпросът с профилите? Наистина ли е само 1 избираемият профил след 10 клас и изборът е само между 3-4 предмета? Това видях в сайта, дано докато станат наборите 10 клас да се разширят профилите.

Общи условия

Активация на акаунт