7 СУ Свети Седмочисленици София гимназиален етап

• 1 937
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дъщеря ми тази година избираха профили. Избират 1 от география, история, философия и биология мисля беше. И то за географията примерно тъй като имаше много желаещи приемаха само тези с 6ца за годината по география.

# 16
Моят син не е ориентиран с какво иска да продължи, но 4 предмета е доста ограничаващо. Но за наборите има време, може да се изменят нещата.

# 17
  • София
Изобщо не е ограничаващо. За мен са ограничаващи профилираните паралелки. Там още с влизането в нового училище ти е решено какви ще са профилите. А от 8ми до 10ти клас децата си менят мнението.

# 18
А другият предмет ще е ИУЧ, който за всички ще е БЕЛ

# 19
Изобщо не е ограничаващо. За мен са ограничаващи профилираните паралелки. Там още с влизането в нового училище ти е решено какви ще са профилите. А от 8ми до 10ти клас децата си менят мнението.
Може би не обясних добре. Аз много държах точно на този профил "Чужди езици", защото не е ориентиран младежа и да има време до 10-11 клас да реши какво иска да профилира. Въпросът е, че ще избира измежду само 4 предмета, и то не е сигурно, че ще го приемат предмета, който иска /ако е по успех/. Големият ми син е в НЕГ, сега ще е 10 клас, пак "Чужди езици", от миналата година направиха да избират за 3 и 4 профил измежду всички предмети, които се изучават, стига да има желаещи, но се съобразяват само с желанието на децата, без класиране.

# 20
В това има логика, защото едния ДЗИ е БЕЛ.  Но защо не го предлагат като профил? Предполагам има.малко учители.
А другият предмет ще е ИУЧ, който за всички ще е БЕЛ

# 21
Обявена е родителската среща-10.09 от 18ч.

# 22
  • София
Здравейте, някой знае ли дали са сложили вече списъци с класовете при входа на училището?

# 23
Мислех, че на род. среща ще има. По принцип по-рано ли изкарват?
Сега се сетих, днес се подават документи в училището за 5 класиране, което е утре. Може би след записването ще излязат списъците, за да са пълни.

# 24
В някои от езиковите гимназии има разпределение вече. Къде качени на сайта, къде са получили децата мейли от класните ръководители.

# 25
Ние имейл май не сме давали в седмо, нито аз като родител, нито детето. Може би , както каза iana28, ще има списъци на входа.

# 26
Здравейте, дали случайно някой се е разхождал да училището да провери дали има вече списъци с осмокласниците разпределени по паралелки?

Здравейте, някой знае ли дали са сложили вече списъци с класовете при входа на училището?

# 27
  • София
Ние още не сме отишли, и аз това се чудя. Толкова ли е трудно да ги качат и на сайта?

# 28
  • пустинята Гоби
Може да се обадите в канцеланията и да питате има ли вече разпределение и списъци.

# 29
Звъннах току що, на род. среща ще има списъци, и бележките за еднократни помощи.

Общи условия

Активация на акаунт